Teme o ostalim sportovima
By milanezija
BogdanB napisao:Vukic potpisao za PAOK
Blago se njima. Dobili su pravu 10-ku koje su se nasi volovi odrekli.
Korisnikov avatar
By Grobari Beograd
Zvezda šalje Jovanovića na odvikavanje od alkohola!

Crveno-beli rešeni da pomognu iskusnom defanzivcu koji je odstranjen s priprema u Antaliji zbog pijanstva

Milan Mrva Jovanović i Boban BajkovićTrener Zvezde Aleksandar Janković opisao je Milana Jovanovića kao "iskrenog i strahovito poštenog momka", a takvo mišljenje dele i igrači crveno-belih, ali i čelnici kluba.

Upravo zbog toga, klub s Marakane odlučio je da pomogne iskusnom defanzivcu tako što će ga poslati na lečenje od alkoholizma.

Podsetimo, popularni Mrva odstranjen je s priprema u Antaliji jer se napio u hotelu Kalista, posle čega se uspavao i zakasnio na doručak, a po povratku u Beograd uputio je izvinjenje, poručivši da mu je mnogo žao što je to uradio. Trener Janković je rekao da će "Jovanovićevu sudbinu rešavati Upravni odbor", ali i da je "očigledno da Milan ima problem, koji mora da reši". Šef stručnog štaba crveno-belih je naveo i da je Jovanović dobrodošao u njegov tim kad reši problem.

Ovo nije prvi incident s alkoholom rođenog Čačanina, za kojeg se u poslednje vreme sva glasnije pričalo da "voli da potegne", a pogotovo je to postalo aktuelni posle sudara koji je izazvao u centru Beograda, i posle kojeg su mu našli 0,93 promila alkohola u krvi.

Ponudu Milanu Jovanoviću da se uključi u program lečenja od alkoholizma, kako saznajemo, Upravni odbor doneće na narednoj sednici, a po završetku odvikavanja, Mrva bi trebalo da bude priključen prvom timu, s obzirom na to je kod trenera Jankovića i saigrača omiljen, i da svi žele da mu pruže podršku.

Ovakav potez Zvezde bio bi presedan u našem fudbalu. Pozitivan, svakako, i za svaku je pohvalu, jer dosad klubovi nisu preterano izražavali spremnost da pomognu svojim igračima, već su, prilikom ovakvih ili sličnih problema, gledali samo kako da ih se reše. Ovo bi mogao da bude putokaz kako ubuduće rešavati ovakve situacije, s obzirom na to da se često zaboravlja da su i fudbaleri samo ljudi od krvi i mesa i da, kao i svi ostali, mogu da imaju raznorazne probleme.
Korisnikov avatar
By MILOS OBILIC
Sta te briga Knofi doveli ste Kuzmanovica.
Forza Lazio.Al smo juce sjebali Juve.Kad srcku nisam dobio.
Djovinko je najveci simultant danasnjice.
Korisnikov avatar
By Drex
kakvo ponižavanje Jovanovića, ovo je baš bespotrebno.

Nemam nameru da branim tog tuljana, ali kakvo crno odvikavanje, pa on pije na proseku jednog igrača JSL. Ima samo tu nesreću što su njegovi ispadi postali javni, dok ostali igrači znaju da se suzdrže ili da svoj rigoleto prikriju. Jovanović još tri života da živi, neće popiti koliko Saša Ilić koji je svojevremeno zatvarao H2O kod hotela Jugoslavija sa vinjakom.

Supića sam lično gledao kako peva rigoleto u Gatačkim kafićima... :lol:
By skeva
Meni ovo uopste nije ponizavanje... cak mi je i simpaticno.
Korisnikov avatar
By Drex
pa šta misliš kolika će mu cena biti na tržištu kada u svom CV-u ima "odvikavanje od alkohola nametnuto od kluba"? Veruj mi, simpatično može biti samo ljudima sa strane, njemu nije nimalo
Korisnikov avatar
By MILOS OBILIC
Inter dao za Kovacica 11 miliona evra.Opet Mamic uvalio nekog svog klinca.Inter doveo i Selota,kao i Kuzmanovica
Korisnikov avatar
By familija
Dobar fudbal Real - Barsa... Barsa je mogla da resi to jer je kod vodjstva imala dve velike sanse, ali je posle toga, kako to obicno biva, stigla kazna i rezultat je nalraju realan...Bice jako zanimljiv revans..
Korisnikov avatar
By Nookie
Rodic iz Ofke presao u Zenit...
  • 1
  • 29
  • 30
  • 31
  • 32
  • 33
  • 2140
Svaštara

Iskreno mnogo mi je teško palo ovo juče kad[…]