Teme o ostalim sportovima
Korisnikov avatar
By Vuk
Joomla, nemoj pogresno da me shvatis, ali nije pametno ovako da pises, jer ces samo izazvati raspravu i dobiti ban. To je moj savet kao grobara, kako bismo odrzali komunikaciju na ok nivou. Slazem se da su imali vise iskljucenja nego sto se stvarno desilo, bar po mom sudu, ali moramo biti realni i priznati da smo ocajno igrali sa igracem vise. Ono je bilo katastrofa. Jbg, dobili su, treba im cestitati, a bice ove sezone dosta prilike da im se mi revansiramo za ovaj poraz.
Korisnikov avatar
By Joomla10
Mi ovo nismo SMELI da dobijemo i tu se za mene prica zavrsava. Kome nije jasno zasto taj klub nije hteo strane sudije, sada mu je jasno.
Neka im ovaj kup, a cestitke mogu jedino da uputim Vladi Vujasinovicu i nasim igracima koji su tri teske utakmice odigrali, dve dobilii, jednu izgubili.
Korisnikov avatar
By Nookie
@jomla Poceo si opasno da zracis decko. Prvo odnos u iskljucenjima je 17-13,a sa s;obzirom da VI NEMATE CENTRA to je i premala razilka. Drugo,imas velike srece sto nemam moderatorsku funkciju ovde,jer bi sad tako popio bananu...
Korisnikov avatar
By Joomla10
Uh ta pretnja me je mnogo uplasila. Necu vise da raspravljam, rekao sam svoje misljenje, a istina znam da boli.
Korisnikov avatar
By Zex88
Joomla,za sledeci ovakav ispad te ceka ban!
Ugledaj se na vaseg trenera.

A posledica odnosa iskljucenja je to sto mi imamo na centru Pjetlovica a vi nikog.

Ko je vama branio da sa igracem vise u poslednjem napadu resite mec?

Sve pohvale Partizanu i Zvezdi na utakmici.
Korisnikov avatar
By Joomla10
Ok, necu, mislio sam da ces me odmah banovati i zbog ovoga cu prestati. Jel znas ko nam je branio? Sudija koji je Jogija iskljucio, a jedini je mogao da iznudi iskljucenje.
EDIT: Izvini pomesao sam, verovatno si mislio na Stefov sut koji je zavrsio na stativi. Odoh necu vise!
Korisnikov avatar
By Zex88
Joomla10 napisao:Ok, necu, mislio sam da ces me odmah banovati i zbog ovoga cu prestati. Jel znas ko nam je branio? Sudija koji je Jogija iskljucio, a jedini je mogao da iznudi iskljucenje.
Meni nije cilj da nikog banujem,ali mora se znati kako se komunicira ovde.
Sto se tice igre,da je Mitrovic umesto stative dao gol,vi bi dobili mec.
Kao drugo,odnos iskljucenja je priblizan,a Partizan igra BEZ CENTARA,a nama je Pjetlovic na tom mestu,njega nema ko da cuva.
I kao trece,Partizan je igraca vise imao 2/13 tako da prvenstveno tu trebas traziti krivca.
Korisnikov avatar
By Grobari Beograd
Jedno veliko BRAVO za "gospodina" Vucica.
Za 4 meseca je uspeo da od tima koji je nosio slaufe na treninzima da napravi osvajaca kupa Srbije.
Mogli su da po neki put iskljuce i Vujasinovica,zasluzio je....,pokusao je da dobije pobedi drzavu.....,trebalo bi ga odmah uhapsiti.....
Korisnikov avatar
By Duka85
1.sudijskog navlačenja nije bilo
2.bolji je pobedio
3.ovakav napredak anonimusa iz VKP nisam očekivao-BRAVO
4.ovo je verovatno najzdravije rivalstvo(mislim na sportiste i trenere) iz kojeg profitira reprezentacija
5.Denis Montenegrino Ulitimatfight Šefik peva himnu

Zašto se ne ugledamo na Švedsku u fudbalu(ako ne grešim) pa da u vaterpolu imamo dva seklektora, predpostavljate na koga mislim?!
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 110

Види га Ске :) Дакле идемо на Барсу,па евентуално[…]