Teme o ostalim sportovima
By milanezija
Jbt hteo sam da idem na ovaj mec ali sam procitao da je u subotu a tad nisam mogao. Kakav fail
Korisnikov avatar
By MILOS OBILIC
milanezija napisao:Jbt hteo sam da idem na ovaj mec ali sam procitao da je u subotu a tad nisam mogao. Kakav fail
A mec bio danas :D
Korisnikov avatar
By The Answer
Sta mislite, ako nase prodju Koreju, da li mogu da se nose sa Norvezankama? Mnogo su dobre!
Korisnikov avatar
By BogdanB
Kovinjalo car eeeeej

Sent from my HTC One X using Tapatalk 2
Korisnikov avatar
By The Answer
Sunce ti, zar zbog zenskog rukometa srcka da me strefi?!

U 1/4 maksimalno zajebano :pray:
Korisnikov avatar
By MILOS OBILIC
Bice zajebano protiv Norveske.Imaju odlicnu golmanku i najboljeg pivota sveta i mozda i najbolju igracicu sveta Loke.Nadam se da ce je Rajevicka razbiti u duelu.
Uz jaku odbranu,raspolozene bekove i sto vise lopti na krila i pivota mislim da mozemo da pobedimo.Devojke odluke bi mogle da budu Ognjenovic koja danas nije dala ni jedan gol,Zivkovic koja nam je najbolji asistent i 4 asistent na SP,a danas nije ni ulazila i Filipovic koja bi moralo konacno da krene da daje golove.
Ocekujem pobedu i makar 10 000-12 000 navijaca u Areni.Rezultat 22-20 za nas.
Inace sve pohvale Lekickoj i Tomasevickoj.
PS:Krpez ove godine sjajna i u napadu,a i u odbrani.
Korisnikov avatar
By The Answer
Pored Loke i golmana, glavnu pricu sada vodi Nora Mork, Tu su i Suland, Brejvang, Ida Alstad, Herem, Blanco... ne zna se ko je bolji, a na sve to tu je i Anja Edin-MVP proslog EP koja kao da ne igra ovo SP.
Korisnikov avatar
By lowone
Bojim se da nemamo sanse, jednostavno taj rukomet sto igramo je prevazidjen.....
Korisnikov avatar
By MILOS OBILIC
Lowone jesi gledao ti meceve?Sta kazes na asistencije Ognjenovic sa levog krila?
Ocekujem da pobedimo Norvesku bas zbog svih onih koji ne veruju u devojke.
  • 1
  • 28
  • 29
  • 30
  • 31
  • 32
  • 146
NBA

Topic za sve ovo bavljenje kosarkom ima 3 meseca i[…]

KK Crvena Zvezda 26/27

Ocekujem najgoru ekipu u istoriji kluba gde se ne […]

Vratiću se na nešto što smo Karabura[…]