Teme o ostalim sportovima
Korisnikov avatar
By MILOS OBILIC
Ukoliko danas Boskovic odigra sa normalnom bekovskom linijom u napadu Damjanovic,Lekic,Filipovic(Zivkovic)danas pobedjujemo Dansku.Liscevic ima pas,ali je devojka niska i slaba da ne moze da da gol,a Stojijkoviceva je jadni prosek.
Korisnikov avatar
By MILOS OBILIC
milanezija napisao:Pobeda 23/22 protiv Danske!!!
Katarina Tomasevic :text-thankyouyellow: donela dobitni tiket.Kada smo gubili dva gola uplatio sam tiket i uzeo lovu na kvotu skoro 5. :dance:
Korisnikov avatar
By MILOS OBILIC
Jel prati neko od vas SP za devojke u rukometu?
Nase za sada 4 pobedi i poraz od Brazilki,a sada se sele u BG Arenu za osminu finala.
Korisnikov avatar
By MILOS OBILIC
milanezija napisao:Igramo sa Korejom
Njih sam i ocekivao.Mogu da budu nezgodan protivnik jer igraju brz rukomet.No padaju u drugom poluvremenu protiv jacih ekipa.Uz podrsku sa tribina,jaku odbranu i raspolozene bekova i davanje lopte krilima i spustanje lopte pivotima trebalo bi da prodjemo.
Korisnikov avatar
By lowone
Pa komedija covece, pogledah kraj utakmice sa Danskom. Mi i dalje cinculjamo rukomet od pre 100 godina, a to moze samo kad smo domacini...Takve pobede ne trebaju da zavaraju, na neutralnom terenu bi bio bukake...
Korisnikov avatar
By MILOS OBILIC
lowone napisao:Pa komedija covece, pogledah kraj utakmice sa Danskom. Mi i dalje cinculjamo rukomet od pre 100 godina, a to moze samo kad smo domacini...Takve pobede ne trebaju da zavaraju, na neutralnom terenu bi bio bukake...
To je nas stil rukometa.Inace mogu da primetim da dosta dobro koristimo pivota,a takodje i krila.Sutra ce biti tesko jer su Korejke brze od nas i igraju onu duboku odbranu.No nadam se da ce kvalitet nasih devojaka da presudi i da cemo da pobedimo.
By milanezija
Crnogorke ispale, ne znam zasto ali ne mogu da sakrijem odusevljenje...
Korisnikov avatar
By MILOS OBILIC
Rukometasi Metaloplastike su pobedili u derbiju kola Crvenu Zvezdu sa 30-22.Cisto da se zna ko je najbolji tim u Srbiji.Utakmicu je pratilo cak 3000 ljudi,a ne 200-300 kao sto prate Zvezdu i Partizan koji su ""drzavni projekat".
Isreno Sabac vapi za vrhunskim sportom i steta sto moj grad nema FK u Super ligi ili jak kosarkaski klub.Evo ovog podneva je 3000 ljudi pratilo rukomet,a 300 kosarkasice ZKK Sabac.
  • 1
  • 27
  • 28
  • 29
  • 30
  • 31
  • 146
NBA

Topic za sve ovo bavljenje kosarkom ima 3 meseca i[…]

KK Crvena Zvezda 26/27

Ocekujem najgoru ekipu u istoriji kluba gde se ne […]

Vratiću se na nešto što smo Karabura[…]