Teme o ostalim sportovima
By skeva
Njukastl je odradio paklen prelazni rok za sada. Mapou Yanga-Mbiwa, Moussa Sissoko i Yoan Gouffran su dosli. Ostali su bez Dembe ali za razliku od nekih prethodnih godina, transfer politika ima je dobra u poslednje dvije godine...

Pogba je odlican igrac, ne znam sto ga je Ferguson pustio da ide...
Poslednja izmena od skeva u Pon Jan 28, 2013 3:27 pm, izmenjeno 1 put ukupno.
By Gira PFC
A sad malo domaći fudbal :D

Partizan na trećoj pripremnoj utakmici u Antaliji gubi na poluvremenu 2:1 od trećeplasirane ekipe iz šampionata Južne Koreje. Ovog puta smo poveli (Šćepović), ali su oni preokrenuli.
Partizan krenuo sa postavom u kojoj Miljković igra desnog štopera. Na prošloj utakmici je Tomašević igrao na tom mestu, a sad Miljko. Očigledno Vermezović traži rezervno rešenje za tu poziciju, jer mu je Ostojić tu siguran starter. Mada, kako je igrao jesenas, i nije se baš proslavio.Sve u svemu, vidi se već sada na pripremama da smo tanki na toj poziciji.
S druge strane, malo je previše, za moj ukus, defanzivnih vezista stavio u postavu u veznom redu - i Lola i Jojić i Saša Marković. :?
Baš da vidim kako će promešati karte u drugom poluvremenu. :?:
Korisnikov avatar
By MILOS OBILIC
Sto se tice Njukasla nisu doveli Remija koji je po meni igrac za mnogo veci klub od QPR ali pare su pare.Kolocini im se nece vratiti u Argentinu vec ostaje i dalje u crno-belom dresu.Takodje i Santon je isto ostao iako ga je Inter trazio.

Dovedeni su igraci kao sto rece skeva,ali i jos neki.Mbivu je trazio i Milan i bio je kapiten Monpeljea i jedan od njihovih najboljih igraca.Moze da igra u odbrani,ali cini mi se i na zadnjem veznom.
Doveden je i Musa Sisoko koji iako ima 23 godine odigrao je preko 200 utakmica za Tuluz igra u veznom redu.
U napadu kao zamena za Dembu je doveden Gufran koga se secamo sa utakmice Zvezde i Bordoa gde bas i nije bio sjajan.Vidicemo kako ce se uklopiti u svrakama,ali sigurno nije losa opcija.
Doveli su i Haidaru iz Nansija koji igra levog beka verovatno ce biti na klupi vise nego na terenu
Skeva je zaboravio za Debusija koji im je po meni najbolje pojacanje.Reprezentativac Francuske i kapiten Lila igra desnog beka.
Ako dovedu Bonija odradice sjajan posao.Na 16 utakmica postigao je 15 golova ove sezone za Vitese koji nikad nije bio bolji.Jeste Holandska liga liga u kojoj pada dosta golova,ali dosta se ekipa raspituje za njega.
Korisnikov avatar
By MILOS OBILIC
Drex napisao:nisam ispratio baš najbolje ovaj prelazni rok, koga je to doveo Njukasl?

Znam da su ispušili za Loika Remija koga je oteo QPR... Znam da Njukasl dobro radi, sa Dembom i Siseom su pogodili, izgleda da imaju nos za napadače.

Takođe, čitao sam neke nenormalne hvalospeve o Polu Pogbi iz Juventusa, šta igra on, nisam ga nikad gledao? Za sada ne mogu da ispratim fudbal koliko želim, ali od proleća ću se malo više potruditi.
Pogba je zadnji vezni.Ima 19 godina dosta je fizicki jak.Dobar u defanzivi,a poseduje odlican udarac pa je dao 4 gola ove sezone,u proslom kolu bas lep iz daljine na volej.
Nije ga Fergi pustio nego je mali sklon bezobrazluku i hteo je da ode,cak je to uradio bez znanja Fergusona.
U Junajtedu realno i nema mesta za njega.Skols,Karik i Kleverli su bolji od njega za Junajtedov stil.
Ima istog menadzera kao i Baloteli cak i slicnu frizuricu
By skeva
Obilicu moram ti priznati da se u fudbal mnogo bolje razumijes nego u kosarku :D Da zaboravio sam na njega, Njukastl ce ako se svi uklope kako treba biti pravo ozbiljna ekipa.
Korisnikov avatar
By MILOS OBILIC
Sta mislite o Romi?Izgleda da se sprema otkaz Zemanu.Njegova filozofija totalnog napada nije upalila jer je dosta utakmica odigrao nereseno ili izgubio,iako je dao dva-tri gola ali je i primio tri-cetiri.
Meni je odbrana Rome suplja i fali im dobar bek i stoper da bi imali tim za LS,kao i bolja forma Sketelenburga koji je dobar golman,ali to u Romi nije pokazao.
Vezni red im je dobar.Bredli i De Rosi su odlicni zadnji vezni,a duo Lamela-Pjanic bi u buducnosti trebao da bude najbolji ofanzivni vezni tandem Evrope
Takodje tu su i legenda Toti i Osvaldo.Tu je i talentovani Destro.

Realno dosta bolji tim nego sto tabela pokazuje
Korisnikov avatar
By Drex
pih, jebo ih zadnji vezni, to je pozicija koju mogu naći i u Srbiji, ja sam mislio da je neki kreativac.
Korisnikov avatar
By Drex
MILOS OBILIC napisao:a duo Lamela-Pjanic bi u buducnosti trebao da bude najbolji ofanzivni vezni tandem Evrope
Pjanić ni u BiH nije najbolji vezni :o , teško timu koji se u njega uzda.
Korisnikov avatar
By MILOS OBILIC
Drex napisao:
MILOS OBILIC napisao:a duo Lamela-Pjanic bi u buducnosti trebao da bude najbolji ofanzivni vezni tandem Evrope
Pjanić ni u BiH nije najbolji vezni :o , teško timu koji se u njega uzda.
Decka trazi Barsa,a ti to napisa.Mislim trazi ga u njegovim izjavama o interesovanju Barse.On ima stofa za dobrog igraca,ali bolji je bio pre dve godine u Lionu nego sada u Romi.
Bice zanimljivo koga ce Gvardiola dovesti u Bajern sledece sezone?
By sasa 076
Bitno da zvezda i dalje računa na tandem dimitrijevič-milijas, kakav bre pjanic ovi nam donose titulu , šala mala ja nemam više niti želje nit elana da ga pratim više bi voleo da gledam klince pa bili 10 u ligi nego raspale igrače
  • 1
  • 27
  • 28
  • 29
  • 30
  • 31
  • 2140
Svaštara

Iskreno mnogo mi je teško palo ovo juče kad[…]

Ја исто волим да погледам те турнире,поготово јер […]