Teme o ostalim sportovima
Korisnikov avatar
By Zex88
Obilicu kako pravdas poraz?
Korisnikov avatar
By MILOS OBILIC
Zex88 napisao:Obilicu kako pravdas poraz?
Pustili smo vas da ne ispadnete iz lige :D
Bilo je oko 2000-2200 ljudi a bilo je i 100-150 delija od kojih 30-40 procenta je doslo da bi bili vidjeni,a ne da pevaju,ja sam bio desetak metara od njih sa leve strane.
Zvezda povela na pocetku sa 4-0,a kasniji i sa 12-6,a 13-9 na poluvremenu ako se ne varam.
Metaloplastika je posle to stigla,ali nije uspela nikako da izjednaci.Golman Metaloplastike Rajcic umesto da baci loptu u kontru on se usere,a glupi srednji bek sa 2 metra visine Obradovic baca lopte u publiku,a pod malim pritiskom gubi lopte,a igra sredneg beka.Metaloplastika posle odlaska Dragasa nema sutera,a fali i sredni bek Luka Mitrovic iz prosle sezone,kada smo vas ubili ovde sa 10-11 golova u Seha ligi.
U Zvezdi najbolji levo krilo,levi bek,golman i desni bek,ostali nisu nista posebno.U Metaloplastici nije igrao prvi pivot Meduric,a najbolji su bili Filip Marjanovic levo krilo,Markovic desno krilo,solidan je bio Milos Mitrovic univerzalac sredneg beka,levo krilo i levog beka igra nas kapiten Milos Mitrovic,a kad je Gruja dao 5-6 golova sa desnog beka pokazuje koliko nam je propao rukomet :D
Perunicic glumi frajera ulece na teren u 51 minutu posle sudijske odluke,a cela hala sem Delija mu Zvizdi.Trebao je dobiti crveni karton jer je prekinuo napad i dosao do pola terena,a dobio je samo zuti.Posle se Mile Isakovic i trener Slavko bunili pa popili i oni zuti :D
By milanezija
Koliko je Mitrovic vec u Metaloplastici? Ja mislin da ima jedno 6-7 godina mininum.
Korisnikov avatar
By MILOS OBILIC
milanezija napisao:Koliko je Mitrovic vec u Metaloplastici? Ja mislin da ima jedno 6-7 godina mininum.
Odavno je.Sinoc nije bio na nivou,ali je dobar kapiten.Spreman i da se pobije kad treba,ali bekovi su nam ocaj,pa Gruja je najrasniji trenutno od njih
By milanezija
Veruj mi da sam ja pre par godina znao 80% ekipe ko su i sta su. Danas sem Mitrovica i Marjanovica nisam cuo ni za koga. Secam se ranije Rajkovic Vukasin kao haubica 10+ golova svaki mec skoro. Bukvalno sam bio kao polomljen kad je otisao valjda u Nemacku tad. Posle toga je krenuo takav niz poraza da je trebao vek i po da se ovi sastave.
Korisnikov avatar
By Nookie
[BBvideo 560,340][/BBvideo]

Najbolji gol ikada!!!!
By milanezija
Na sajtu ehfCL moze da se glasa za All star ekipu Lige sampiona, medju golmanima kandidat je i DARKO STANIC.Hajde svi da glasamonza ovu ljudinu i pomognemo mu da bude najbolji golman Evrope i zvanicno, iako svi vec znamo da on to jeste.

P.S. Vukovicu izgleda odzvonilo, menja ga jos jedan moj i Obilicev zemljak Matic.
Korisnikov avatar
By MILOS OBILIC
Evo ja sam upravo glasao,Stanic i jeste najbolji golman jer Metalurg ima najacu odbranu koja je primila najmanje golova.
Levo krilo Egert iz Flensburga
Levi bek Rutenka iz Barselone
Pivot Aginagalde iz Atletiko Madrida
Srednji bek Sarmiento iz Barselone
Desni bek Nadj u inat Kerolu necu da glasam za Lazarova
Desni krilo Cupic iz Kilcea
Golman DARKO STANIC IZ METALURGA
Odbrambeni igrac Karlsson iz Flensburga
Korisnikov avatar
By MILOS OBILIC
Kerole sta bi izgubi Metalurg sa 27-25 protiv poljskog Kilcea.?Mogao bi nam opisati razvoj dogadjaja ako si prisustovao mecu
Korisnikov avatar
By Zex88
Svaka cast momcima koji su uspeli da ostanu u ligi i navijacima koji su skupljali pare da im daju za hleb.

Cestitke Vosi na tituli.
  • 1
  • 22
  • 23
  • 24
  • 25
  • 26
  • 146

Калина је баш успорио.. Изгледа да га полако сти[…]