Teme o ostalim sportovima
Korisnikov avatar
By Zex88
Дресови су рукометни Југовића из Каћа. Криминал на шта личе.

Нећу да кривим за све Пиксија,има и до играча.

Што се тиче Максимовића,он је ваљда повређен,када сам гледао Лајпциг,коментатор је рекао да је повређен.

Што се тиче Симића,он не игра ни у Андерлехту. Читао сам мало по нету,навијачи Андерлехта му замерају да је превише у теретани,да је набацио масу и да је преспор сада.

Свилар је тражио сам да иде да брани за Белгију.А не може и сад је ту мука.
Што се тиче Вање и Сергеја,ту бих поделио кривицу. Тадића је логично да замени Самарџић.

Што се тиче Милосављевића,не бих га продавао неколико сезона. Ова варијанта продај клинца чим прохода је скандалозна.
Продали смо 3 десна бека,просек година не знам да ли је 20.

Послато са SM-A725F помоћу Тапатока

By Tamerlan
Trebaju nam dve dobre desteke za kvalifikacije jer se mečevi igraju na svaka tri dana. Teško da jedan igrač može izgurati 180 minuta za 3 dana.

Iz tog razloga u reprezentaciji je neophodan ili Tadić ili SMS.

Na primer Samardžić odigra meč protiv Letonije u gostima, tri dana kasnije SMS/Tadić odigra utakmicu protiv Engleske u Beogradu.

Mi ćemo u naredna tri meseca odigrati skoro sve kvalifikacione mečeve. Tempo je jak.

Dresovi su ekstremno ružni, sve mi je bilo jasno kada sam video koje još reprezentacije oblači firma koja ih proizvodi. Crnjak teški.

Zašto je u potpunosti izbačena crvena boja ne razumem, i zašto je zabranjeno da igramo u crveno-plavo-beloj kombinaciji?

Grb menjamo svaki čas. xD

Predsednik FSS-a je ikebana od 80 godina, pita li se on o nečemu? Retoričko pitanje.

Nisam znao da je Karlo Simić otišao u bodi bildere. Povlačim kritiku upućenu Piksiju u vezi njega.
Korisnikov avatar
By Zex88
Слажем се,али шта ћеш кад Сергеј неће(или шта год).

Највећи проблем код Пиксија имам што нема план,како тактички у игри,тако и какав састав жели.
Такође,убеђен сам да он не прати довољно наше играче,па неке зове ради реда,а за неке нема појма да постоје. Мора да постоји и план за млађе играче.

Ево слике Симића. Не значи да је лоше што ради на телу. Али очигледно мора и на игри. Да сам Звезда,пратио бих га.

Slika

Korisnikov avatar
By Zex88
Повредио се Крунић на дуже. Без њега на средини немамо шта да тражимо.

Korisnikov avatar
By Zex88
Продао Терза Милосављевића дан након што је рекао да не продаје никог.

Не може овако да се настави са трговином. Неће имати ко ову децу да замени.

Korisnikov avatar
By Zex88
Објавио савез да су распродате карте.
  • 1
  • 2130
  • 2131
  • 2132
  • 2133
  • 2134
  • 2139
KK Partizan 2025/26.