Teme o ostalim sportovima
By Tamerlan
Navijači Jagelonije kao da se spremaju na put u Islamabad ili El Rijad. :lol: :lol: :lol:

"Idemo do jednog od najkontroverznijih tačaka na Balkanu - mesta kojeg se i sami Srbi stide. Novi Pazar je muslimanski grad, njihova najveća enklava (oko 82%) u celoj zemlji. Nalazi se nedaleko od ukradenog Kosova i naseljen je ljudima koji simpatišu Bosnu, Tursku i Albaniju
"
Svi su obavešteni gde se okupljamo i kako se ponašamo. Ko to ne razume, trebalo bi dva puta da razmisli, da posle ne bude suza. Ovo nije putovanje za individualce, turiste ili sanjare"

Korisnikov avatar
By Zex88
И како упаднеш у проблем након првог меча са небитном екипом..Сеол црвени,лако може да то буде 2 меча суспензије и да немаш десног бека у Пољској.
Родригао се повредио( ко би рекао) и мораћеш Милосављевића да пустиш..Дакле просек година 18..
Видело се и јуче да Милсон није десно крило и да је озбиљна патња на тој страни..
Повредио ти сe Шериф(а Дуарте није за првог шпица), а Марко је неспреман..
Биће озбиљне муке против Леха..

Послато са SM-A725F помоћу Тапатока
Korisnikov avatar
By Salvatore Guliano
Pogledah juče postavu, vidim doveli ste Veljkovića, nisam to nigde video kao vest, jel on sad došao ili još zimus? Arnautović je zanimljiv potpis, u svom maniru Terza to rešava, kao i prethodnih godina, po istom ključu Marin, Katai, Dragović, Arnautović, Veljković

S druge strane, uhvatio sam prošle nedelje, vrlo slučajno zadnja 2 minuta produžetka i penale Partizana. Uključio se tačno kad je bila ona šansa 2 na 1 u 120+ minutu. Gledam postavu, sve neka deca, gledam na klupi neki lik nikad čuo, na to tu su neki iskusniji igrači sa upitnim kvalitetom. Mnogo me podseća ovaj PFK na onaj KKP iz perioda Pekovićevog mandata. Na sve to onaj mali Crnogorac dade gol i proslavi ga u stilu Delibašića pokojnog, mnogo mi je bilo drago nekako. Al kad sam video da onaj Kalulu šutira penal, sve mi je bilo jasno... što bi rekao Miki iz Dnevnjaka, ne može crnac šutirati penal, prosto ne može. Onda sutradan videh da je čoveku prošla lopta kroz ruke, pa posle par sati shvatih da se to desilo u produžetku...Na kraju pičkaranje, crveni kartoni i ne znam ni ko će da igra u sledećoj utakmici. Zanimljivo mi je da nismo mogli da nađemo boljeg golmana, toga barem ima druže, oni mogu do 40.
Korisnikov avatar
By Zex88
Вељковић је дошао,има сигурно пола године,али званично је тек од јуна у Звезди.

Већ дуже времена доводимо наше гастосе. Углавном нам је то донело добро.
By Tamerlan
uprava je dovela 3 defanzivna igrača i svakao nisu mogli prevideti da će Korejac već protiv ribara i konobara na razmeđu između Maroka i Španije dobiti crveni karton a Rodrigao se povrediti.

Nismo mi Siti da imamo 2 jaka igrača na svakoj poziciji.
Korisnikov avatar
By Salvatore Guliano
Valderama napisao: Sre Jul 23, 2025 12:10 pm uprava je dovela 3 defanzivna igrača i svakao nisu mogli prevideti da će Korejac već protiv ribara i konobara na razmeđu između Maroka i Španije dobiti crveni karton a Rodrigao se povrediti.

NIste Siti, ali sam ja u FM-u i u Javoru imao po dve opcije na svakoj poziciji, nema veze što su u pitanju trećerazredni igrači. Moraš da znaš koga imaš i da imaš po dve opcije za svaku poziciju u timu, da li je povreda, da li su kartoni, sve ostalo je neozbiljno. Ne pričam o satavu za utakmicu, već o sastavu tima inače, to je ono 20+ igrača.
Korisnikov avatar
By Zex88
Valderama napisao: Sre Jul 23, 2025 12:10 pm uprava je dovela 3 defanzivna igrača i svakao nisu mogli prevideti da će Korejac već protiv ribara i konobara na razmeđu između Maroka i Španije dobiti crveni karton a Rodrigao se povrediti.

Рама.. Од три дефанзивна које си довео, Родригао долази после серије повреда, а Вељковић после теже повреде. А замену десном беку немаш. Наравно да треба да имаш 2 добра играча на свакој позицији. Имаш 5 левих крила, а у одбрани имаш укупно 5 играча. Прошле године смо највише испаштали због одбране и ове године ће бити исто.
Korisnikov avatar
By Zex88
Раднички се прошле године обрукао са Морнаром,а изгледа ни ове године боље неће проћи..Баш је танко ово..
Нови Пазар је на неискуство ово изгубио,мада је Јаголонија квалитетнија и мислим да је ово крај..
Партизан сам најмање гледао,али се показало да много више има идеје играти са талентованим клинцима него сумњивим странцима..

Послато са SM-A725F помоћу Тапатока

• 1
  • 2125
  • 2126
  • 2127
  • 2128
  • 2129
  • 2139
KK Partizan 2025/26.

Od Pokua definitivno dižeš ruke? Ovo bi m[…]

Изунду и Ђуришић су ок потези..Чекамо даље планове[…]