Teme o ostalim sportovima
By hazarder
hazarder napisao:Znas sta je buraz najzanimljive, sto svaki olos koji je pljackao i unesrecivao srpski narod, imao je istovremeno odredjen broj idolopoklonika u istom.
2DD napisao:???!! mislis na Djokovica!?
flameni napisao:kakav nesretnik zeljan paznje...
Bas vala. Prema doticnom, Nole je olos koji je pljackao narod. Zatajila logika, a komentar odise pismenoscu, kao da ga je vrli nam predsednik pisao. #tomaakadiploma
Poslednja izmena od hazarder u Ned Jul 07, 2013 11:27 pm, izmenjeno 1 put ukupno.
By flameni
Yopitsch-Kurz napisao:Nole lopino!!!
Ne diraj Djovaka ili cu da kazem ljudima sa Bekutinog fan page-a da si upravo lajkovao jednu drugu pjevacicu...
By hazarder
Sve, sve, ali vidi ga na sta lici. Vesnik smrti. Samo se nadam, ma bolje da ne pisem sta sam pomislio u trenutku.
Korisnikov avatar
By Yopitsch-Kurz
flameni napisao:
Yopitsch-Kurz napisao:Nole lopino!!!
Ne diraj Djovaka ili cu da kazem ljudima sa Bekutinog fan page-a da si upravo lajkovao jednu drugu pjevacicu...
Brate koliko smo joj istrolovali temu onda miša ti jebem... :lol:
Nosorože jedan :lol:
By flameni
Badijaldzijo!
By 2DD
hazarder napisao:
hazarder napisao:Znas sta je buraz najzanimljive, sto svaki olos koji je pljackao i unesrecivao srpski narod, imao je istovremeno odredjen broj idolopoklonika u istom.
2DD napisao:???!! mislis na Djokovica!?
flameni napisao:kakav nesretnik zeljan paznje...
Bas vala. Prema doticnom, Nole je olos koji je pljackao narod. Zatajila logika, a komentar odise pismenoscu, kao da ga je vrli nam predsednik pisao. #tomaakadiploma
Ne bih da ulazim u polemike, niti mi treba paznja forumasa sa visprenom logikom da je Djokovic izgubio jer je tamo bio Nikolic, nego sam primetio da je ruzno da se na ovaj forum unosi mrznja; mrznja je zlo, u bilo kom obliku. Nit' me interesuje Nikolic, niti njegova politika, nego mi je dojadilo da na svakom sajtu (a ovaj sam smatrao izuzetkom) citam, jedno te isto. Nadam se da sam bio dovoljno pismen, da me razumete.
  • 1
  • 18
  • 19
  • 20
  • 21
  • 22
  • 186
Takmicenja mladjih kategorija

Velika šteta za Nedeljkovića. Ne tolika &sc[…]

KK Partizan 2026/27.

Nepopularno mišljenje, ali ako imamo Tansko[…]