Teme o ostalim sportovima
By milanezija
Vukovicu :obscene-birdiered: jedan za njega jedan za Sesuma za onu proslu utakmicu i sto sad moramo da gledamo ovaj ku*ac od igre. 15 izgubljenih lopti :doh: :doh: :doh: Bar 10+ golova smo tako i primili + Aginagalde koji je bar 5 puta usao u 6 metara i tako iznudio sedmerac.
Korisnikov avatar
By student_prava
Uzas...nemam reci alo bre 15 izgubljenih lopti.katastrofa,da se ne zalazu ni malo da onako igraju ko cke,poslao bi ih u rudnik ko i fudbalere.Svaka cast Stanicu covek povredjen je pokazao cist obraz,ja da sam na njegovom mestu odma bih otisao u svlacionicu :auto-ambulance:
Korisnikov avatar
By student_prava
Necu da gledam ovo samo da se nerviram,izigraju nas po stoti put sa igracem manje :shock: Momir Ilic mnogo gledao Teodosica pa oce no lokk pass
Korisnikov avatar
By Heisenberg
Ja ne znam sta se cudite,mi smo u kurometu nesto kao kroati u basketu,imamo poneko kvalitetno ime a lozimo se da smo neki faktor,a zapravo smo krajnji prosek.
Korisnikov avatar
By familija
BogdanB napisao:Steta,kako su nas ubili sa kontrama
Jedno osnovno pravilo koje mladim momcima koji pocinju da treniraju ovaj sport (isto vazi i za fudbal i kosarku) je da u trenutku kad se GUBI LOPTA, svi igraci moraju da se maksimalno krecu kako bi pre napada protivnika stigli da postave formaciju odbranu u datom trenutku... Naravno uz to mozes da koristis sva dozvoljena sredstva u kvarenju igre i napada protivnika...
By sasa 076
Svakako je Vuković jedan od najvecih krivaca jer kao trener on odgovara za tim, ali je prosto neverovatno sta se nama godinama desava, prvo što se same igre tiče nasi bekovi do besvesti se dodaju ne znaju sta sa loptom, ne mogu da ukrste dva dodavanja, nema lopte na pivota kad nam izadju duboko sa odbranom, nema utrcavanja krila na drugog pivota kao da se nista ne radi na treningu, ali ono što najvise bode oči to je nedostatak želje igraju preko ku..ca, sujeta i nedostatak mozga u pojedinim trenucima bespotrebna isklučenja, za razliku od recimo francuza koji su sve osvojili, ali i dalje imaju motiva da ginu za repku sujeta ili neki losiji odnosi ostaju usvlacionici na tzerenu se gine za svoju zemlju, sada treba dati repku ili Cvetkovicu ili Pokrajcu potpuno podmladiti repku i krenuti otpočetka drugog nema
By milanezija
Flameni javi se, ja ti lepo rekao da ce Hrvati po medalju, igraju sa Dancima. Slovenija vs Spanija.
By sasa 076
Hrvati su razbili Francuze koji su prošli zenit, igraju bez Lackovića bez startnog desnog krila, bez Vukovića igraju ceo turnir dobro , opet su izbacili dva tri nova igrača, igraju srcem imaju motiva majko mila kad pogledaš ove naše i kroasane koja razlika u pristupu, voljnom momentu, motivu ali i kvalitetu ali ne toliko koliko u pristupu bore se grizu, e sad što to mi ne možemo i pored kvaliteta koji posedujemo e to je pitanje za struku, psihologe...
  • 1
  • 18
  • 19
  • 20
  • 21
  • 22
  • 146
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]