Teme o ostalim sportovima
By flameni
Nema potrebe za sirenjem medjunacionalne netrpeljivosti.
Jaycee tebra iskuliraj malo.Prsli smo i nije ok da dolazis ovde da likujes.Uporedjivati Djokovica i neke tenisercice kojima samo sira familija i ti znate ime nije umesno.
Analiza ok, ali bar dok je mec nema potrebe za tim.

Drugo.Cim sam video onu nepismenu utvaru koja kao puvanjak u hodniku nastupa sa - Samo da ti pozelim srecu... , znao sam da nesto nece biti dobro.
Tomislave Nikolicu, nepismeni covece, izdajico kuma, nesposobni predsednice, kreaturo od coveka, jebeni BAKSUZU!
Jel dolazio Djokovic tebi da pozeli srecu pre izbora?Nije!A jel znas zasto?
Zato sto ga boli kurac za govna poput tebe i zato sto je uspeo uprkos govnima poput tebe i zato sto si bedan.Jebali te politicki poeni da te jebu govno baksuzno, ne bih te pustio na granici da se ja pitam.
E tako.
By 2DD
flameni napisao:Nema potrebe za sirenjem medjunacionalne netrpeljivosti.
Jaycee tebra iskuliraj malo.Prsli smo i nije ok da dolazis ovde da likujes.Uporedjivati Djokovica i neke tenisercice kojima samo sira familija i ti znate ime nije umesno.
Analiza ok, ali bar dok je mec nema potrebe za tim.

Drugo.Cim sam video onu nepismenu utvaru koja kao puvanjak u hodniku nastupa sa - Samo da ti pozelim srecu... , znao sam da nesto nece biti dobro.
Tomislave Nikolicu, nepismeni covece, izdajico kuma, nesposobni predsednice, kreaturo od coveka, jebeni BAKSUZU!
Jel dolazio Djokovic tebi da pozeli srecu pre izbora?Nije!A jel znas zasto?
Zato sto ga boli kurac za govna poput tebe i zato sto je uspeo uprkos govnima poput tebe i zato sto si bedan.Jebali te politicki poeni da te jebu govno baksuzno, ne bih te pustio na granici da se ja pitam.
E tako.
Vrlo ruzno..Sta ima Nikolic sa ovim porazom??!! Nije ga bilo u Parizu, pa je Nole izgubio!!! Ovo je Nole prodao, laganice..
By milanezija
Da je Novak bio u finalu, doleteo bi ovaj i u PAriz, ali to nije bila ekskluziva
By 2DD
milanezija napisao:Da je Novak bio u finalu, doleteo bi ovaj i u PAriz, ali to nije bila ekskluziva
Mozda..
By hazarder
flameni napisao: Tomislave Nikolicu, nepismeni covece, izdajico kuma, nesposobni predsednice, kreaturo od coveka, jebeni BAKSUZU.....
...i pored svega izdajnice, odjebi od Novaka. Djubrad, sve bi dali za reklamu, mada ne sumnjam da su isli i po malo instrukcija. Cim se pojavio na ekranu, kao crni gavran , bio je to predznak poraza.

Znas sta je buraz najzanimljive, sto svaki olos koji je pljackao i unesrecivao srpski narod, imao je istovremeno odredjen broj idolopoklonika u istom. Ona sljiva, nikad blize.
Korisnikov avatar
By Jaka
Cim sav video onog kretena glupana znao sam da ne moze da bude dobro. :ugeek:
By milanezija
Još se pozdravio sa Noletom u tunelu, ako mu je pružio ruku, jasno je zašto je naje*ao
By 2DD
Znas sta je buraz najzanimljive, sto svaki olos koji je pljackao i unesrecivao srpski narod, imao je istovremeno odredjen broj idolopoklonika u istom.[/quote]

???!! mislis na Djokovica!?
By flameni
2DD napisao:Znas sta je buraz najzanimljive, sto svaki olos koji je pljackao i unesrecivao srpski narod, imao je istovremeno odredjen broj idolopoklonika u istom.
???!! mislis na Djokovica!?[/quote]

kakav nesretnik zeljan paznje...
Korisnikov avatar
By Yopitsch-Kurz
Da sam ja Zeks sve bih vas banovao na keca! Rusite ustavno uredjenje, pljujete predsednika Republike, raspirujete nacionalnu netrpeljivost... C C C
  • 1
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20
  • 21
  • 186
Takmicenja mladjih kategorija

Velika šteta za Nedeljkovića. Ne tolika &sc[…]

KK Partizan 2026/27.

Nepopularno mišljenje, ali ako imamo Tansko[…]