Teme o ostalim sportovima
By flameni
Znam da je nerealno, al tolko bih voleo da se nekim cudom Ovens zadesi u Patsima da je to strasno.

T.O. Wants To Play For New England

Free Agent Wide Receiver Terrell Owens, who has not played a regular season game since 2010, express his desire to play for the New England Patriots.

T.O. was asked how interested he would be if the New England gave him a shot, he replied with:

"I think that's a no-brainer. You look at what they've done over the years. Under the tutelage of Tom and Coach Bellichick, I think the sky would be the limit in terms of what I'd be able to do. Considering my body of work and my history of playing the game."

T.O. was seen working out with Patriots Quarterback Tom Brady and Wide Receiver Danny Amendola at USC this offseason. T.O. was a member of the Seattle Seahawks last offseason, but was cut before the regular season started. There is no doubt that Terrell Owens is one of the best Wide Receivers in NFL History, but at 39 years old, it doesn't seem like a risk worth taking.

T.O. would have a hard time getting a roster spot even if he were to join the New England Patriots. The Patriots have Danny Amendola, Donald Jones, Aaron Dobson, Julian Edelman, Michael Jenkins, Josh Boyce, T.J. Moe, and other undrafted Free Agents.
Korisnikov avatar
By Drex
đe Toine da iskomentariše draft?

mogli bi se sankcionisati neopravdani izostanici ovog člana :evil: , kako drugačije da budemo upućeni u aktuelnosti :D
Korisnikov avatar
By Antoine
Drex napisao:đe Toine da iskomentariše draft?

mogli bi se sankcionisati neopravdani izostanici ovog člana :evil: , kako drugačije da budemo upućeni u aktuelnosti :D
Oću brate, oću, nikako i to da dođe na red. Danas stiže post, ili donosim opravdanje od lekara.
Korisnikov avatar
By Antoine
Evo i mene.

Prva stvar po kojoj ću pamtiti ovaj draft je ta da će ga verovatno svi vrlo brzo zaboraviti. Ne verujem da će mnogo zvezda izaći iz ove klase, naprotiv, timovi se nisu ni trudili da ubodu jack pot, već uglavnom da popune rupe. A gde su najveće rupe – pa u odbrani.

Nakon najezde novih zvezda na poziciji QB u prethodne dve godine, izgleda da se i NCAA istrošio po tom pitanju, pa je ove godine u prve tri runde birano samo trojca igrača na poziciji kvoterbeka, i to E.J. Manuel sa Florida St. kojeg su Billsi uzeli kao 16. pika, što je bilo veliko iznenađenje, Geno Smith (verovatno najbolji qb na draftu, druga runda, Jetsi) i Mike Glennon (treća runda, Buccaneersi). U prvoj rundi, takođe, nije izabran ni jedan running bek. Evo nekih mojih razmišljanja koje sam sklopio što prateći prošlu NCAA sezonu, što čitajući analize stručnjaka, o tome koji su timovi dobro birali na ovogodišnjem draftu:

Na prvi pogled, izgleda da su Minnesota Vikingsi napravili najbolji posao na draftu. I na drugi. I na treći. Sigurno je da su se dobro pripremili: imali su čak tri pika u prvoj rundi (zahvaljujući trejdu Percy Harvina u Seattle) i odlično su ih iskoristili. Trebao im je defensive tackle – dobili su možda najboljeg u klasi Sharrifa Floyd-a sa Floride kao 23. pika. Trebao im je cornerback – dobili su drugog ili trećeg najboljeg u klasi Xaviera Rhodes-a sa Florida State-a, čime su napravili odličan tandem sa Chrisom Cook-om. Trebala im je zamena za trejdovanog Harvina – dobili su je u liku drugog najboljeg hvatača na draftu Cordarrelle (znam da Drex obožava ovakva imena) Patterson-a sa Tennessee-ja. Možda još bolji posao napravili su u trećoj rundi kada su pokupili dvojac linebackera sa Penn State-a – Michael Mauti i Gerald Hodges. Mauti bi mogao biti krađa ovog drafta.

I šampioni su odradili dobar draft. Generalno, pod vođstvom GM Ozzie Newsoma Ravensi uvek dobro odrade draft. Sada im je trebala sveža krv u odbrani i zamene za Ed Reeda i Ray Lewisa i dobili su ih. Safety Matt Elam sa Floride i linebacker Arthur Brown sa Kansas Statea će imati instant uticaj na tim, bar se to očekuje. Osim njih, Ravensi su doveli i Brandon Williams-a, DT sa Missouri Southerna, i OT Ricky Wagner-a sa Wisconsina. John Simon DE/OLB sa Ohio State-a i Marc Anthony CB sa California-e su samo šlag na torti. Ravensi će ponovo biti čvrsta ekipa.

Ramsi (beše imamo i fanove na forumu?) su uradili odličnu stvar prigrabivši najboljeg hvatača u klasi Tavona Austina sa West Virginia univerziteta kao 8. pika prve runde, sigurno je da predstavlja odličan potencijal i igrača koji bi trebalo da ima učinak već na samom startu karijere. Ramsi su uspeli da trejdom sa Atlantom dobiju još jednog pika u prvoj rundi i iskoriste ga za Alec Ogletree-ja, linebackera sa Georgia-e koji im je falio u timu. Dobar posao napravili su u trećoj rundi u kojoj su pokupili hvatača Stedman Bailey-a sa West Virginia-e i u 4. rundi draftovanjem Barrett Jones-a, ofanzivnog linijaša koji je prošao 4 godine šampionskog programa na Alabami. Zac Stacy, trkač sa Vanderbilta koji je draftovan u petoj rundi, bi mogao dobiti dosta prostora kao ruki, ali opet teško da će uspeti u potpunosti da zameni Stevena Jacksona.

Kao fan Packersa, zadovoljan sam onim što su uradili: potrebni su im bili igrači koji će doprineti raznovrsnosti napada sa pozicije running beka i to su i dobili u vidu Eddie Lacy-ja sa Alabame i Jonathana Franklin-a sa UCLA. Ono što je najvažnije, za njih nisu portošili pika prve runde (Lacy druga, Franklin četvrta runda) koji je otišao na fenomenalnog Datone Jones-a, DE sa UCLA, koji će sigurno doneti osveženje u odbranu Packersa. Još jedan DE Josh Boyd sa Mississippi State-a izgleda kao odličan izbor u petoj rundi.

San Francisco 49ersi su draftovali ceo tim. I onako su imali odličan roster, a sada su ga i dodatno pojačali. Zamenu za Dashona Goldsona na mestu safety-ja našli su u Eric Reid-u sa Lousiana State-a, čime su napravili odličan tandem safety-ja Reid / Donte Whitner. U drugoj rundi su odradili još bolji posao pokupivši Cornellius Carradine-a sa Florida State-a koji bi, ako ne bude imao problema sa povredama što je često bio slučaj, mogao biti jedan od najboljih defensive endova u budućnosti. Zamenu za Delanie Walkera našli su u odličnom TE sa Rice univerziteta Vance McDonald-u. Verovatno najbolji potez je draftovanje Quinton Patton-a u četvrtoj rundi. Ovaj bivši hvatač Louisiana Techa je jedan od glavnih favorita za krađu drafta. Draftovanje Marcus Lattimore-a sa USC-a je ulaganje u budućnost. Pre povrede kolena, Lattimore je bio verovatno najbolji running bek u NCAA. 49ersi ne moraju da ga ubace u tim preko noći, već polako mogu da ga predstavljaju, polako ga pripremajući za naslednika Franka Gore-a.

Kao bivšeg (bolje rečeno nesuđenog) defensive tackle-a, uvek sam posebno vezan za igrače na ovoj poziciji. Čini mi se da su Panthersi napravili odličan posao što se DT pozicije tiče izabravši Star Lotulelei-ja (kako ne zapaziti ovo ime?) sa Utah-a kao 14. pika i Kawann Short-a sa Purdue-a kao 44. pika. Lotulelei je imao dosta problema sa povredama, mada je nesumnjivo reč o jednom od najboljih defanzivaca drafta. Sigurno je da će imati dosta prostora u odbrani Panthersa. Takođe, izbori A.J. Klein-a (LB sa Iowa State-a) i Kenjon Barner-a (RB sa Oregona) u kasnijim rundama se mogu pokazati kao dobri potezi.

Jedno od većih iznenađenja je izbor E.J. Manuel-a za kojeg niko nije pretpostavljao da će biti prvi pročitani QB. Manuel je odličan fizikalac i sirovi talenat koji će dobiti priliku da sazreva u senci Kevina Kolba par sezona, ali iznenađuje činjenica da je izabran pre hypovanog Geno Smith-a, koji je smatran top 10 pikom, a završio kao pik druge runde. Može se reći da su Jetsi napravili dobar potez sa njim. Isto bi se možda moglo reći i za Chargerse koji su u drugoj rundi pokupili Manti Te’o-a, ali posle njegovih šizofrenih ispada, više ne znam šta da mislim.

Samo za Drexa: po onome što čitam, Steelersi nisu odradili baš najbolji posao. Izabrali su Jaris Jones-a, linebackera sa Georgia-e, koji nije pokazao mnogo na testiranjima i čini se da je dobru NCAA karijeru napravio zahvaljujući tome što je igrao u dobrom timu, pre nego individualnim kvalitetima. Za njega se sumnja da će uspeti brzo da se prilagodi na profesionalni football. Takođe, izbor Le’Veon Bell-a u drugoj rundi izgleda nije baš najsrećniji. Steelersima je potreban dinamičan running bek po svaku cenu, ali izgleda da ovaj draft neće popraviti stvari. Markus Wheaton bi mogao da iščupa stvari. Ovaj WR sa Oregon State-a bi mogao od prvog dana u depth chart Steelersa kao početni hvatač. Shamarko Thomas (hehe, Shamarko) sa Syracuse-a je igrač koji će se sigurno uklopiti, bar po stilu igre. Nizak, čvrst, brz, obožava duele. Odličan izbor na poziciji strong safety-ja.

Samo za Flamtelu: Patriotsi su napravili veliki propust na draftu kada su draftovali 29. pika za kasnije izbore. Tako su propustili igrača koji im je stvarno trebao – safety-ja Matt Elama kojeg je Baltimor pokupio na kraju prve runde. Za uzvrat su dobili pikove u drugoj i trećoj rundi u kojima su dobili OLB Southern Miss-a Jamie Collins-a i CB Rutgersa Logana Ryan-a. Znači ništa. Jedino vredno pomena je draftovanje hvatača Aaron Dobson-a i Josh Boyce-a, ali i oni teško da će u prvoj godini imati veći značaj za tim.
By flameni
Brate hvala na isrpnom izvestaju i fenomenalnom postu.Verujem da je uzelo dosta vremena, ali stvarno cenim to, bukvalno me tvoji postovi drze u kontaktu sa novostima u NFL-u kada nemam vremena da sam pratim.
Iskreno, ono cemu se nadam sledece sezone je da se Amendola uklopi u tim.Jedva cekam da vidim sta ce da se desi.Digli smo ruke od Velkera zbog tog lika koji je otisao kod Pejtona, sto ce biti dodatno sjebano.
Sto se odbrane tice, ma i ne mora da bude bolja od proslogodisnje, a trebalo bi jer msm da ima likova kojima ce prosla godina iskustva mnogo znaciti.
I da , Boze, molim te daj Gronkovskom veci broj dana bez povrede!
Ako isprzi Deni, dobice i Lojd vise prostora, pa cemo imati silovatelje i na slotu a i spolja.Moze da ispadne sve mnogo dobro, a moze da ispadne i nikad gore, ali treba biti blesav i ne verovati Bilicicu. :D
Korisnikov avatar
By Drex
broadcast alert!!!

kažu da se do 31. jula ukida ESPN America u Evropi... Šta sad? :doh:
Korisnikov avatar
By Zex88
Drex napisao:broadcast alert!!!

kažu da se do 31. jula ukida ESPN America u Evropi... Šta sad? :doh:
E jbg,a to mi je jedan od omiljenih kanala..
Korisnikov avatar
By Nookie
hahahahaha,ma daj bre. I de sad da gledam PTI,a on NFL-u i Nhl-u i da ne pricam...
Korisnikov avatar
By Zex88
Nookie napisao:hahahahaha,ma daj bre. I de sad da gledam PTI,a on NFL-u i Nhl-u i da ne pricam...
Jel si ti ja? :D
Korisnikov avatar
By Nookie
Zex88 napisao:
Nookie napisao:hahahahaha,ma daj bre. I de sad da gledam PTI,a on NFL-u i Nhl-u i da ne pricam...
Jel si ti ja? :D
hahaha...sta cu kad znam sta valja :)
  • 1
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20
  • 21
  • 54

Vratiću se na nešto što smo Karabura[…]

KK Crvena Zvezda 26/27

Чуо сам да то спомињу.. Углавном имају тачне инф[…]