Teme o ostalim sportovima
Korisnikov avatar
By milica
Ja sam zadovoljna i da uzme bilo koji GS da pretekne tu amaterku što su je izvadili iz naftalina tek sad kad Nole ima 24 😁

Nego vidim da ta Nadalova izjava u celini nije tako strašna, tj. malo su ga navukli novinari sa pitanjem da li je on frustriran, a u principu je kompliment Novaku za brigu o detaljima i o telu...
“I'm not frustrated for a simple reason,” Nadal told Movistar. “I believe that, within my means, I have done everything possible to ensure that things go as smoothly as possible for me.

“Novak could be frustrated because he lives everything more intensely and that's why he's the best.”
“I have been one of the most inactive players on the circuit for many years,” Nadal said. “I've missed four and a half years of Grand Slams. That's what the sport is all about. Djokovic is also more successful because he has had a level of fitness/physique that has allowed him to play more than me.”
Mislim, jeste to izgovorio, ali nije baš tako vešt s rečima (ili nije uopšte :D ) da izbegne citate koji mogu da se izvuku iz konteksta...
Korisnikov avatar
By Zex88
Ja Novaka stvarno gotivim..Pogotovo od kada je ušao u ovaj osvetnički mod..Nerviralo me je što se stalno udvarao publici koja ga je napadala konstantno..

Zato sada vendetta!!!Slika

Послато са SM-A725F помоћу Тапатока

Korisnikov avatar
By Zex88
Valderama napisao:Što kaže Milica tu Margaret Kort niko nije ni pominjao dok Novak nije osvojio 24 GS. Sad je stalno ispred njega na večnoj listi.

Vidi Zexa što je ratoboran. :mrgreen:
Branimo svetinje Slika

Korisnikov avatar
By Zex88
Valderama napisao:Vilander kenja opet insistirajući da je odvratna švajcarska vucibatina GOAT.
Neverovatna je kampanja krenula..Ali Novak ušao u ful mod osvetnika,sa šajkačom na glavi..

Ako se gleda umetnički dojam,neka stave Gaskea u vrh..

By Tamerlan
Vilander je, objektivno gledano, najuticajniji svetski komentator i analitičar. On svojim stavovima kreira i oblikuje tenisko javno mnjenje, zato i prsnem kada krene da lupeta. A taman sam pomislio da se unormalio.

Pazi ti argumenta: Najveći svih vremena, to bih dao Federeru jer on je taj koji tenis donosi na svačiji TV.

To je toliko apstraktna stvar da ja nemam reči. Lupetali su danas i Tim Henman i Majk Brajan ali oni su nebitni, nemaju upliv u formiranje stavova desetina milona ljudi koji prate tenis. Ovo švedsko smeće ima tu televizijsku prisutnost i prodornost do najzabačenijih kutaka naše ogromne planete.
Korisnikov avatar
By Zex88
Šteta što 100 nije uknjižena ove godine...

Čovek nije realan,svira od US opena i dođe i osvoji Pariz.

• 1
  • 170
  • 171
  • 172
  • 173
  • 174
  • 186
KK Partizan 2025/26.

Много бољи и спремнији је био Дубаи.. Да Препелич […]

KK Crvena Zvezda 26/27

И званично Наваро нови тренер.. Требаће му много с[…]