Teme o ostalim sportovima
By milanezija
Najbolja ove sezone, samo mi žao Alonsa, sa onakvim kršem od bolida i sa istrošenim gumama je uništavao Hamiltona, i da Rikardo ne odradi Hamiltona onako rano, ne bi baš ni protiv Alonsa tako lako prošao.
Korisnikov avatar
By BogdanB
I da je Alonso pobedio, bio bi zadovoljan. Opasan vozac I plus je to Ferari, a Rikardo je klasican burazer.
Hamiltona ne gotivim nimalo, dobar vozac ali ga ne gotivim. Zao mi je sto ga Rozberg nije stigao na kraju.
Ova trka je pokazala da kvalifikacije uopste nisu bile bitne za ovu trku.
Rozberg sa prvog na cetvrto, Fetel sa drugog na sedmo (baksuzno okretanje :( ), Hamilton sa zadnjeg na trece itd...

Послато са GT-I9300 користећи Тапаток 2
Korisnikov avatar
By Jomer
kakve trke danas u Aragonu, MOto 3 i Moto GP pune uzbudjenja, steta sto je Rosi ispao, mogao je deda do vezane pobede, Aleks Espergaro usao u istoriju popeo se na podijum i ako vozi motor iz otvorene kategorije, ocekujem do kraja bas krljanje, steta sto ovako nije bilo od pocetka
Korisnikov avatar
By Jomer
trebao je ali mislim da je mnogo poleteo i da ce izdrzati do kraja sa gumama za suvo, mene je danas iznervirao Aleks Markez u moto 3, mislim da je namerno zaseko Milera, i na kraju kad su ga pitali cuti kao kurva i forsira standardu pricu za medije, sta mislis za Milera ? ja mislim da je velika greska sto ide direktno u MotoGp
Korisnikov avatar
By BogdanB
Ne pratim Moto 2 i Moto 3 a i bio sam kod sestre na svadbi,pa sam ovo svratio kuci dokle nismo otisli u restoran na svadbu i imao sam priliku da pogledam trku.
Korisnikov avatar
By BogdanB
Zavrsi se I ova sezona F1.
Hamilton sampion, nije mu bilo toliko tesko posto je Rozberg imao probleme sa bolidom u ovoj trci, ali mislim I da nije imao, oduvao bi ga Hamilton kao na startu trke, kao da je iz pracke izbacen u odnosu na Rozberga. Dokazao je ove sezone da je bolji vozac I sasvim zasluzeno osvojena titula.
Dobra je sezona bila, samo da bio jaci zvuk bolida, to bi bilo to.
Gledamo se sledece godine :D

Nisam nista napisao u vezi MotoGP-a.
Od ove sezone sam poceo da pratim I svaku trku sam jedva cekao da pocne koliko je MotoGP bio dobar. Markez je osvojio sasvim zasluzeno, oboreni neki rekordi.

Sve u svemu, jedva cekam MotoGP I F1.

Послато са GT-I9300 користећи Тапаток 2
  • 1
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20
  • 36

Ја стварно не капирам зашто се Саша овако губи.. […]

Gledam sad malo drugu špansku ligu, kakvih […]

Takmicenja mladjih kategorija