Teme o ostalim sportovima
Korisnikov avatar
By MileBL
Ako hocemo dobiti Amere Jokic mora ubaciti 40-50 poena, a Bogi 25-30
Korisnikov avatar
By Gaja
Kakav stres jbt. Mogli smo da ih prelomimo u dva navrata da odemo na +10 ali nismo imali srece i pameti. Uzasno me nervira sto samo Bogdan i Dobric u velikim procentima pogadjaju otvorene suteeve. Najjace mi kada Micic daje onu ludu trojku i mrtav ladan a Jokic pored njega u transu :D
Krivo mi sto se cesto baca kamenje i na Milutinova. Taj isti covek je dominirao prosle godine na SP i da nije Jokica i sada bi bio jedan od najbitnijih igraca. Tako da je ok da udje izmedju cetvrtina i da odmori Jokica.
Korisnikov avatar
By Duka85
02:30 do kraja 1/4 rez 17-19
07:00 do kraja 2/4 pogadja Duop Rit za 20-44

I najjača fora, u napadu nakon toga, sudi se faul za Aus, u borbi za poziciju nad Jokicem... nema bacanja.... selektor Aus zove time out... Pesic iskoristio oba- i treba da podnese ostavku, u zivotu nisam video vecu glupost

Sent from my SM-S911B using Tapatalk

Korisnikov avatar
By Zex88
Какве одлуке тренера..Не памтим да је у одбојци тренер овако каналио екипу..

Sent from my SM-A725F using Tapatalk

By Tamerlan
Što se tiče vaterpola nije problem u selektoru. Pokušao je i Dejan Savić sa ovim prosekom od ekipe pa nije nadmašio prosečne rezultate. Jednostavno nemamo kvalitet.

Sa ženskom odbojkom je potpuno druga priča jer imamo najjaču ekipu na svetu. Ovo je prvi put posle 9 godina da sa velikog takmičenja odlazimo bez medalje. Baš težak debakl.
Korisnikov avatar
By Zex88
Невероватна победа..Још смо упали у лакши део костура,можда успемо и медаљу да украдемо..

Sent from my SM-A725F using Tapatalk

• 1
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20
  • 26

Калина је баш успорио.. Изгледа да га полако сти[…]