Teme o ostalim sportovima
Korisnikov avatar
By Nookie
uuuauu kakav ce tandem imati Ferari,Kimi+Alonso...bice frke ako obojica budu imali sanse za titulu,ima da se urnisu na stazi...
By milanezija
Prvo da ovi ferari idioti NAPOKON naprave dobar bolid jer sa ovom masimom kombinacija Sene i Sumija ne bi prismrdela tituli pored Fetela, nazalost.
Korisnikov avatar
By BogdanB
milanezija napisao:Prvo da ovi ferari idioti NAPOKON naprave dobar bolid jer sa ovom masimom kombinacija Sene i Sumija ne bi prismrdela tituli pored Fetela, nazalost.
+1
Korisnikov avatar
By lowone
Jel zna neko nesto vise o Pavlovicu, pre par godina znam da je mogao da dobije Fetela bez problema u F3, al nazalost formula je skup sport.. takodje znam da se interesovao neki nas biznismen da oformi f1 tim al bilo je nekih problema....A eto sta Fetel sad radi :)
Korisnikov avatar
By BogdanB
Шумијев круг живота
30. децембар 2013. у 16:17
Јуче ме затекла вијест о несрећи коју је доживио Михаел Шумахер,најуспјешнији возач у историји формуле 1.На скијању у Француској,доживио је пад приликом којег је ударио главом од камен,усљед чега је дошло до крварења у мозгу и љекари у локалној болници у Греноблу се боре за његов живот.Човјек који је у кривине улазио брзином од 300 километара на сат и који се сваком промјеном брзине смијао животу,за свој живот се бори након несреће на скијању.Звучи помало хемингвејски,зар не?Формулу 1,одавно не пратим у смислу да недељом гледам трке.Прочитам извјештај са исте,видим стање на табели и то је то.Мислим да сам посљедњу трку погледао,када је Луис Хемилтон први пут постао шампион.Видим да Фетел доминира,не може нико у крај да му стане већ пар сезона.Уз дужно поштовање према успјесима Себастијана Фетела,највећи доминатор у историји најбржег циркуса је кишни човјек,Михаел Шумахер.Читао сам о Фанђу,Алану Просту,Никију Лауди.Уживао у вожњи Жак Вилнева,Дејмон Хила и Хуана Пабла Монтоје.Шумахера нисам волио.Увијек сам навијао за његово тадашње опоненте на стази.Чак сам једно вријеме морао да будем на страни Мике Хакинена,иако се вјерујем дуго неће појавити безличнија глава у формули један.А Шуми је само газио,руководећи се оном ко кочи-губи.Црни коњ је био у незаустављивом галопу,док је у сједлу био хладнокрвни Њемац.Не могу тачно да се сјетим,која трка је била у питању када је Ралф Шумахер,његов рођени брат доживио страшну несрећу.Болид се разлетио на све стране,језиво је дјеловало у моменту.Михаел је поред рођеног брата пројурио,чини ми се ни не погледавши нити помисливши да је можда оно најгоре.Побједа је једини циљ,једина битна ствар у том моменту.У згради поред моје,живио је Сики Србија.Нажалост,није више међу живима,алкохол је узео прерано свој данак,јетра није издржала.Сики Србија је највећи фан Скудерије Ферари од постанка свијета до данашњег дана.Сики Србија је разлог зашто сам почео да поштујем Михаела Шумахера,а касније и да говорим да је највећи аутомобилски ас,свих времена.За њега су то били Ајртон Сена и Михаел,у пет дека је била разлика,час за једног,час за другог..Код њега је све било у знаку ферарија.ВХС снимци трка,заставице,макете болида.Посебно мјесто је заузимала ременица са болида Ферарија.Оригинални дио са болида Ферарија,до којег је дошао питајтибога којим путевима и каналима.Чак је говорио да је то са Сениног болида,али међу нама,у то баш нисам вјеровао.Не могу ни сам више да се сјетим,колико пута сам погледао посљедњи круг Ајртона Сена,онај круг када је изгубио живот.Ко год је долазио код њега у посјету,прво је то морао да погледа,а онда да каже добар дан.Господин је у то вријеме возио бицикл за који је дијелове наручивао из Модене.Неки преноси на ланцима из неке Фераријеве фабрике,ко ће знати,углавном се сјећам да је било довољно 5-6 пута да заверглам и био бих испред поште у центру.Видим данас свемирске бродове праве од бицикала,али за мене је то најбољи бицикл који сам видио и возио у животу.Наравно наљепнице скудерије свуда по њему.Већина нас се претјерано ложи на фудбал или баскет,док се Сики ложио на октане,брзину и звук болида.Кад би ти причао како је Шуми у Монте Карлу тад и тад престигао неког папка у тој и тој кривини,ниси могао да останеш равнодушан.Као да са Жан Тодом лично причаш.На њему патике Ферари,јакна Ферари,качкет Ферари,брате као да је излетио из бокса да ти исприча то што има,па треба да се врати да мијења гуму Шумију на болиду.Толико је Сики волио формулу и волио Шумахера.Кроз његове приче и ја сам почео Шумија да готивим,стварно је био бомба на стази.Незаустављив и потпуно предан од старта до циља.Старије генерације су говориле за неког ко брзо вози,да је као Лауда,моја генерација је Лауду замјенила Шумахером.Шуми тренутно вози трку живота,у којој он не управља воланом и не мијења брзине.Сики га одозго сигурно гледа и навија за њега.Говори му да није још вријеме да њих двојица сједну и попричају мало о формули,кривинама,шиканама.Сики је у своју кривину ушао пребрзо и без кочнице,нажалост.Искрено се надам,да ће Шуми успоставити контролу над својим болидом,као што је то радио својевремено од Хунгароринга до Сузуке.Превезао си читав свијет уздуж и попријеко брзином од 300 километара на сат,а са њега би требао да идеш након скијања.Није фер,никако.Шуми мајсторе,издржи!

Андреј Кнежевић
Korisnikov avatar
By MILOS OBILIC
Šumaher izdrzi. :clap:
Formulu 1 sam u osnovnoj stalno gledao ali menanjem pravila pogotovu da pobednik vise ne dobija 10 bodova,a 2-7 mesta 8,6,5,4,3,2,1 su sjebali formulu 1.Jebem im se na nova pravila.I to nova pravila doneli da bi bilo zanimljivije.E zanimljivije je ali u k.... :evil:
  • 1
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
  • 36

Ја стварно не капирам зашто се Саша овако губи.. […]

Gledam sad malo drugu špansku ligu, kakvih […]

Takmicenja mladjih kategorija

Bojdo, da li si ispratio Albert Svajcer? Ja nisam […]