Teme o ostalim sportovima
Korisnikov avatar
By Yopitsch-Kurz
flameni napisao:to sto se tebi cini da si stariji od fosila ne znaci da su ostali obilicevo godiste, kucko!
Ti si covece elektronac, ajd mi izracunaj koliko mi goriva treba da dodjem do Nisa (odnosno Durlana) a koliko maziva za potonje prodiranje u tvoj anal?
By flameni
Yopitsch-Kurz napisao:
flameni napisao:to sto se tebi cini da si stariji od fosila ne znaci da su ostali obilicevo godiste, kucko!
Ti si covece elektronac, ajd mi izracunaj koliko mi goriva treba da dodjem do Nisa (odnosno Durlana) a koliko maziva za potonje prodiranje u tvoj anal?
Pa zavisi da li je sezona branja paprika prosla dobro ili ne.Mogao bih ja da ti objasnjavam, ali posto vasa jedina validna valuta jeste - dzak paprike, u zavisnosti od toga kako je prosla sezona, mogu da ti preracunam u dzakovima...Nije problem, spreman sam uvek da izadjem u susret, a drugovima iz provincije se uvek treba naci...
By kosta76
Ja pamtim duele Sene i Alena Prosta(Alene Oprosti:)))))))
Prvo secanje na F1 datira od skupljanja slicica pocetkom osamdesetih. Secam se coveka bez obrvi, Nikija Laude.
Zivo se secam da sam ga posmatrao preko malog ekrana kako stavlja kacigu. Pitao sam caleta sta je bilo sa njim.-Goreo je sine.
To me fasciniralo, bio mi je heroj sto posle toga uopste vozi.
[BBvideo 560,340][/BBvideo]
By flameni
Za Senu sam procitao negde, da je imao ritual.Svaki put pre trke, pesaka bi prosao stazom, bez obzira na vremenske uslove.
Tad kad je poginuo, nije to uradio...
Korisnikov avatar
By No4
Da se prikljucim malo temi.

Evo film o Seni:

http://www.imdb.com/title/tt1424432/?ref_=fn_al_tt_1

Inace ja sam 1995 poceo da gledam formulu.Imao sam 11 godina.Od tad navijam za Ferari i u toj sezon voze Berger i Alezi za Ferari.Sumi naravno uzima ttulu.Drugi omiljeno tim mi je uvek bio Jordan sa Hajd Harolodom Frencenom.
Sledece Godine odlaze oba vozaca Fearija, tacnije ceo tim i na celo dolazi Zan Tod,Ros Brown(sad je u mercedesu glavni), dolazi Sumi sa 2 uzastopne titule i Irvanj.
Secam se te sezone 1994 da su vozili Sum, Irvanj,Alezi,Berger,Mesel,Fitipaldi,Frencen,Hil,Mika Haknen,Kultard,Ferstapen,Panis....
Korisnikov avatar
By Yopitsch-Kurz
flameni napisao:
Yopitsch-Kurz napisao:
Pa zavisi da li je sezona branja paprika prosla dobro ili ne.Mogao bih ja da ti objasnjavam, ali posto vasa jedina validna valuta jeste - dzak paprike, u zavisnosti od toga kako je prosla sezona, mogu da ti preracunam u dzakovima...Nije problem, spreman sam uvek da izadjem u susret, a drugovima iz provincije se uvek treba naci...
K'nozi, kujo!

Nis je dakle metropola??
To je zanimljivo, svakodnevno covek cuje i nauci nesto novo..
  • 1
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
  • 36

Ја стварно не капирам зашто се Саша овако губи.. […]

Gledam sad malo drugu špansku ligu, kakvih […]

Takmicenja mladjih kategorija

Bojdo, da li si ispratio Albert Svajcer? Ja nisam […]