Teme o ostalim sportovima
Korisnikov avatar
By Nookie
zola napisao:
Nookie napisao:Polufinalisti 720,finalsta 1200....
Nisam bio siguran za finalistu i polufinaliste, a znam da pobednik uzima 2000, tako da moze da uzme skoro 1300 bodova. Marej nije u nekoj formi, a mislim da Federer ne moze da ga dobije
Fedex tesko da ce ikad vise imati sansu da osvoji neki GS. On je tek pretprosle nedelje uzeo prvi turnir u sezoni,gde su igrala mozda jos dvojica iz top 10 max....jednostavno godine cine svoje.
Sa druge strane,Marej i Nole uvek igraju ultra duge meceve,gde bukvalno 2 lopte odluce pobednika. US open prosle 5 setova,AO isto 5,Olimpijske igre prvi set tie-break,drugi 6-4. Sve gusto skroz....Marej nije igrao skoro mesec dana zbog povrede,mada i da je igrao na RG on nema sta da trazi. 1/4 je realno njegov maksimum na sljaci. Cim se oporavio sigurno je poceo sa treninzima na travi,cenim da je za vrhunskog tenisera i sam taj trening dovoljan. Pogle samo kako je Rafa igrao kad se vratio iz povrede. Skoro svaki turnit uzeo,a pravio pauzu oko 6 meseci....
Ja ocekujem finale Nole vs Marej...
Korisnikov avatar
By Zex88
Sunce ti,predali danas Cilic,Conga,Darsis,Izner,Azarenka,ispale Ana,Marija,Stahovski muci Federera..Sta se ovo desava?
Korisnikov avatar
By Nookie
Ludo kolo skroz ^^

Evo Stahovski napravio brejk u cetvrtom setu,dal ce izdrzati do kraja?? Fedex nije napr avio nijedan brejk u celom mecu,imao samo brejk lopte...

Edit: Evo vratio brejk odma...sad ce Ukrajinac skroz psihicki da padne

Edit2: Ispadne da je ovaj deo zreba laksi od Noletovog ^^ ....sem Gulbisa nema ozbiljnijeg tenisera. Mozda i Janovic donekle...A kod Noleta I Delpo,Berdih,Has,Dolgopolov,Dimitrov,Ferer,Raonic...
Ispala i JJ...idemo Vesna do finala :D
Korisnikov avatar
By Nookie
Bye bye Fedex....potpuno otvoren zreb za Mareja sada. Kakvo ludilo danas...
By Jaycee Carroll
Kako mi je drago za Rodju za najodvratnijeg tenisera,sad jos prepotentni Srbin da otpadne i da gledamo finale DelPo-Andi ili Berdih-Ferer :dance:
Korisnikov avatar
By Nookie
Sevcenko u Noletovom boksu...
Korisnikov avatar
By Nookie
Slabo Nole igra za sada...
Korisnikov avatar
By Zex88
Ko god preti sampionu..
Korisnikov avatar
By Nookie
ceo prvi set i do 3-0 u drugom Nole igrao ocajno,Berdih solidno...Od tada Nole bas dize svoju igru,Berdih krece da gresi i eto rezultata...
Ako Delpo bude zdrav,bice jako tesko. Ako je ipak ozbiljnije povredjen,bice lagana pobeda Noleta...
Korisnikov avatar
By Zex88
Nookie napisao:ceo prvi set i do 3-0 u drugom Nole igrao ocajno,Berdih solidno...Od tada Nole bas dize svoju igru,Berdih krece da gresi i eto rezultata...
Ako Delpo bude zdrav,bice jako tesko. Ako je ipak ozbiljnije povredjen,bice lagana pobeda Noleta...
Ako i Delpo bude rekao,vec sam pobedio i pobedicu Noleta,ocekujem 3-0 za giganta iz Beograda.
  • 1
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
  • 186
KK Partizan 2025/26.

Od Pokua definitivno dižeš ruke? Ovo bi m[…]

Изунду и Ђуришић су ок потези..Чекамо даље планове[…]