- Sre Jun 26, 2013 12:46 am
Sa druge strane,Marej i Nole uvek igraju ultra duge meceve,gde bukvalno 2 lopte odluce pobednika. US open prosle 5 setova,AO isto 5,Olimpijske igre prvi set tie-break,drugi 6-4. Sve gusto skroz....Marej nije igrao skoro mesec dana zbog povrede,mada i da je igrao na RG on nema sta da trazi. 1/4 je realno njegov maksimum na sljaci. Cim se oporavio sigurno je poceo sa treninzima na travi,cenim da je za vrhunskog tenisera i sam taj trening dovoljan. Pogle samo kako je Rafa igrao kad se vratio iz povrede. Skoro svaki turnit uzeo,a pravio pauzu oko 6 meseci....
Ja ocekujem finale Nole vs Marej...
zola napisao:Fedex tesko da ce ikad vise imati sansu da osvoji neki GS. On je tek pretprosle nedelje uzeo prvi turnir u sezoni,gde su igrala mozda jos dvojica iz top 10 max....jednostavno godine cine svoje.Nookie napisao:Polufinalisti 720,finalsta 1200....Nisam bio siguran za finalistu i polufinaliste, a znam da pobednik uzima 2000, tako da moze da uzme skoro 1300 bodova. Marej nije u nekoj formi, a mislim da Federer ne moze da ga dobije
Sa druge strane,Marej i Nole uvek igraju ultra duge meceve,gde bukvalno 2 lopte odluce pobednika. US open prosle 5 setova,AO isto 5,Olimpijske igre prvi set tie-break,drugi 6-4. Sve gusto skroz....Marej nije igrao skoro mesec dana zbog povrede,mada i da je igrao na RG on nema sta da trazi. 1/4 je realno njegov maksimum na sljaci. Cim se oporavio sigurno je poceo sa treninzima na travi,cenim da je za vrhunskog tenisera i sam taj trening dovoljan. Pogle samo kako je Rafa igrao kad se vratio iz povrede. Skoro svaki turnit uzeo,a pravio pauzu oko 6 meseci....
Ja ocekujem finale Nole vs Marej...
Na celom svetu samo Crvena Zvezda!