Teme o ostalim sportovima
By flameni
Msm da je Sesum tu zbog starih zasluga i zbog toga sto je decko proziveo sve i svasta i zasluzuje da bude u timu nakon svih sranja.
Nenadic je po mom misljenju taj neki plej.On je neverovatno lucidan igrac, ispravicete me, al mislim da je bio proglasen za najboljeg juniora sveta jos dok je bio u Zvezdi.Ima drskost, ima sut, mislim da ima i pas, ne vrhunski, al moze da odigra to komotno.
Tako da na ovom prvenstvu ocekujem mnogo vise od Nenadice no od Sesuma.Sesum je po meni bas klasicni pucac, a mi takvih imamo za izvoz.
Inace, da ne zaboravim, odlicna partija onog Zelenovica, al su nakon dva gola poceli da ga biju i u napadu, na kraju dobi batine i u odbrani.Zanimljiv igrac.
By milanezija
Bio je i Sesum Mvp nekog prventstva za juniire pa je sad...
By milanezija
Zelenovicu je lako mogla da strada jagodicna kost(valjda je ona ispod oka) pri onom skok sutu kad je branio i namerno udaren iako je sudija vec prekinuo igro.
Korisnikov avatar
By Zex88
E kad se slazem ja sa Flamenim od reci do reci,znaci bice snega sutra..
Nedostaje nam dosta Rnic koji je poludeo u poslednje vreme.
By milanezija
I ne zaboravi MAnojla da bije u odbrani. Dragas jeste solidan ali Manojlo moze bar malo u napad a ovaj ne. Cudno mi nismo nikome kragnu u odbrani izveli.
By flameni
@milanezija Cuvamo za krosane.

zexaro osvajamo ovo prvenstvo cim smo se mi slozili :D
By milanezija
Kroasani ce nabiti Spance i ja garantujem ako izbegnu francuze (nazalost) uzeti prvenstvo. Jaki su i napaljeni plus imaju onog ludaka na klupi.
By flameni
milanezija napisao:Kroasani ce nabiti Spance i ja garantujem ako izbegnu francuze (nazalost) uzeti prvenstvo. Jaki su i napaljeni plus imaju onog ludaka na klupi.
Ocemo da se kladimo? :D
Ja imam reputaciju ovde kao coveka koji jos uvek jednu opkladu nije dobio.Ja tvrdim da Krosani ne ulaze u finale, a najverovatnije ni u polufinale.
Bez Balica oni su samo prosecna ekipa i msm da smo mi jaci od njih.A sto se tice trenera, njega cela Hrvatska pljuje i psuje, i ne mislim da je neki strucnjak, cak sam i ubedjen da mnogo vise tripuje nego sto stvarno zna.On je samo jedan prijemcivi ustasa koji je imao priliku raditi sa Linom, medjutim on jos uvek nista nije osvojio, niti ce.
By milanezija
Pa zbog toga da je ustasa bas zbog toga mislim da ce da ih napali. Ionako slusaju Tompaona pred svaki mec. Cekaj 1/8 finala da vidimo projektovano pa prihvatam opkladu.
Korisnikov avatar
By Antoine
milanezija napisao:DA pocnem jednom lepom recenicom: One pi*cke Poljske, je i trebao Hitler da smrvi.
Jako ti je lepa rečenica. Prvo me čudi što niko od moderatora ne odreaguje na ovako nešto, ali dobro, drugačiji su aršini i alarm se pali na neke druge keyworde tipa diva, ćoki i sl. Ali kad razmislim, i trebaju ovakvi izlivi mudrosti da ostanu neobrisani, na ličnu sramotu autora.
  • 1
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
  • 146
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]