Teme o ostalim sportovima
By sasa 076
Po starom dobrom običaju NE i Brejdi kad je najvažnije zaebu strasno lose drugo poluvreme, Baltimor dobar za ovakav NE sasvim dovoljan
Korisnikov avatar
By Drex
drago mi je pre svega zato što je ovaj put u vodu pao prenaglašeni QB hype koji forsiraju mediji. Američki fudbal je ultimativni KOLEKTIVNI SPORT, i stanje na terenu je toliko nesrazmerno medijskoj prezentaciji igrača.

Taj jebeni krkan od 160kg u o-lineu je zaista podjednako bitan kao i kvoterbek koga brani, iako njegovo ime ne zna niko a njegov saigrač zarađuje milione, jebe top modele i snima reklame.

Nema Brejdija, nema braće Mening, RG3-a, Rodžersa, Brisa... Ovogodišnje mudonje su Vilis, Smit, Bauman, Sags, Rid, Luis... i kvoterbekovi "klasičnih američkih prezimena" :eusa-whistle: , Kepernik - Flako!

Dobrodošli u Harbo Boul!
By sasa 076
Jednu ekipu ne cini QB nego svi igrači, nije mi milo sto su Patsi ispali ali kako su igrali i trebaupet su se utronjali, kompleksi ali nema vise tu one magiie, sasvim zasluženo finale ekipe koje su najvise pruizile u p.ofu
Korisnikov avatar
By Antoine
Kao defanzivcu u duši, drago mi je što veliko finale igraju takvi defanzivni timovi poput Ravensa i 49ersa. Ko što reče drex, i debeljani su zaslužili svoj trenutak slave.
Korisnikov avatar
By Zex88
flameni napisao:sranje, bas sranje...da je Gronk igrao bilo bi drukcije, al jbg.
Slika

njanjanjanjanja.
By flameni
bice to jedno ruzno i neatraktivno finale...
Korisnikov avatar
By Nookie
Ovo je bio prvi poraz NE pod Brady-jem i Belickekom kada su vodili na poluvremenu kod kuce....63-0 su imali do sada,a Belicek sam 80 i nesto-1 :o
Korisnikov avatar
By Antoine
Slika
Korisnikov avatar
By Jaka
Jel igras ti za Vukove antoine ?
Korisnikov avatar
By Antoine
Liszt napisao:Jel igras ti za Vukove antoine ?
Ne brate, moja sportska karijera je daleko iza mene, kao i meniskus desnog kolena. Pre nego što sam otišao na studije u USA trenirao sam sa nekima od ljudi koji su oformili današnje Vukove. Tada je to bilo druženje par drugara na Adi, u to vreme su krenuli prenosi na 3K, pa se javilo interesovanje za američki fudbal. Sada je to na mnogo višem nivou, oformljena je liga, zatim i regionalna liga, reprezentacija,... Sve ozbiljnija priča. Jesi li ti ozbiljno razmišljao da se oprobaš?
  • 1
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • 54

Ја стварно не капирам зашто се Саша овако губи.. […]

Gledam sad malo drugu špansku ligu, kakvih […]

Takmicenja mladjih kategorija

Bojdo, da li si ispratio Albert Svajcer? Ja nisam […]