Teme o ostalim sportovima
Korisnikov avatar
By Zex88
Answer, zašto je bio ovo sedmerac?

Poslato sa SNE-LX1 pomoću Tapatoka

Korisnikov avatar
By The Answer
Posle kraja sam krenuo na put pa ne znam da li su negde objasnili, u suštini nije jer Španjolka nije bila u 6 metara, jedino ako je izašao u međuvremenu snimak koji pokazuje da jeste. Velika greška. A samo pravilo je koliko znam novije, bilo je sa Slovencima nešto slično kad je Vujović odlepio, samo na pola, ta opstrukcija igre.

Holandija konačno do zlata, moram reći da sam u finalu navijao za njih, u 5 godina 5 medalja.
Korisnikov avatar
By Zex88
Bila mi je kuća puna, pa nisam najbolje mogao da čujem.. Meni nije delovalo da je u 6m..
Preozbiljna sudijska odluka..

Poslato sa SNE-LX1 pomoću Tapatoka

Korisnikov avatar
By The Answer
Inače, da se pohvalim da sam kupio karte za polufinale i finale narednog EP za žene, ta završnica će biti igrana u Oslu u Telenor Areni za tačno godinu dana, izađem iz zgrade, pređem parking i tu sam 😊
Korisnikov avatar
By The Answer
Tu nema nikakve dileme da su Ruskinje drastično jače a Kineskinje slabije od nas i Mađarica. Biće neizvesno mada mi se ne sviđa što su oni domaćini, za razliku od Srba Mađari prate rukomet, i na klupskom i na reprezentativnom nivou, i imaće pravu podršku, ne onaj difens difens fazon ili još gore kao mi u košarci nego pravu priču.
By forfang
Valderama napisao:Kakva je snaga mađarske ženske reprezentacije, gde su naše u odnosu na njih?

Sa njima ćemo se krljati za to 2. mesto koje vodi na OI (mislim da su Ruskinje dosta jače od ostalih konkurenata).
Daleko su od nekadasnje supersile iz vremena Agnes Farkas i Radulovic.Vecina igracica reprezentacije dolazi iz Ferencvarosa i Debrecina. Nema vise fenomenalne Anite Gorbicz, sastav otprilike slican nasem (jaci na poziciji golmana jer imaju Kis i Biro). Vazno je napomenuti da su Madjarice aktuelne svetske U21 prvakinje, i aktuelne U17 i U19 evropske prvakinje.

Sent from my SM-J530F using Tapatalk

Korisnikov avatar
By The Answer
Mislim da san negde pročitao da im sve igračice igraju Nemzeti Bajnokság, mada je ta liga koliko znam prva ili ako više nije prva onda bar u prve 3 u Evropi.

Vidim da je Tomori i dalje tu, Kovačić, Kovač, Viktorija Lukač, nadolaze Greta Marton i Hafra...
  • 1
  • 118
  • 119
  • 120
  • 121
  • 122
  • 146
Svaštara

Ja sad uspavao dete i vidim. Sok. Mlad covek. :sh[…]

Ја исто волим да погледам те турнире,поготово јер […]

KK Crvena Zvezda 26/27

По мојем мишљењу тренер треба бити способан да одр[…]