Teme o ostalim sportovima
Korisnikov avatar
By Zex88
BogdanB napisao:Kako ih nije sramota da sude ofsajd?

Poslato sa FNE-NX9 pomoću Tapatoka
Ja nisam nigde video situaciju za ofsajd..

Послато са SM-A725F помоћу Тапатока

Korisnikov avatar
By Zex88
Ne vidim ofsajd..

Slika

Korisnikov avatar
By Zex88
Jebem li ga..Ono što je dobro Ekvador rutinita domaćine..

Korisnikov avatar
By MILOS OBILIC
Danas na otvaranju SP lagana pobeda Ekvadora, Katar kao austajder i domacin prvenstva nije uspao nista da pokaze od fudbalske carolije. Valensija dao dva jako lepa gola, steta sto su mu jedan ponistili.
Korisnikov avatar
By Zex88
Englezi lagano nalunili Iran koja je jedna od najboljih azijskih reprezentacija.. Kakvi će sve biti rezultati sa povećanjem na 48 ekipa..

Korisnikov avatar
By Zex88
Op,op,pade Argentina..

Korisnikov avatar
By Zex88
Izgleda da ću morati da se izvinjavam Azijatima.. Biće svega i svačega do kraja na SP..

Korisnikov avatar
By The Answer
Biće 16 Evropljana, 1/3, to je sve legitimno za SP, biće 9 Afrikanaca koji realno mogu da iznesu to, na ove sad dodaj Egipat, Nigeriju, Obalu Slonovače, Alžir... ima tu ok ekipa, iz Južne Amerike će valjda ići 6, i to je sve ok. Jedini problem može nastati u Aziji i Konkakaf mada i tu mislim da će dobar deo biti ok, pamtite moje reči možda bude 2-3 reprezentacije koje su baš zalutale ovo sve ostalo je legitimno za SP. Uostalom, svetsko prvenstvo nikad nije ni bilo prvenstvo 32 najbolje reprezentacije.
Korisnikov avatar
By MILOS OBILIC
Spanija, Francuska i Engleska za sada pokazali dosta, Hrvatska nije nivo sa proslog SP, a Nemacka vrlo moguce vec ispala u grupi, Belgija veceras jako razocarala. Bukvalno jedna dobra lopta duga na Batsulaija, losa postavka stopera Kanade i mec resen. Kanada prvih 60 minuta mnogo bolja, zadnjih pola sata su pali, bila losa utakmica.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 12

Види га Ске :) Дакле идемо на Барсу,па евентуално[…]