Teme vezane uz regionalnu ligu
Korisnikov avatar
By Lepus
Sve mi je bilo jasno kada sam vidio da je u timu Bojan Subotić.
Korisnikov avatar
By Lepus
Sad vidjeh da je FMP postavio novog trenera. Mali Fićo opasno prijeti da zasjeni tatu "ja sam u košarci 50 godina" Nebojšu.

Sent from my SM-N975F using Tapatalk

Korisnikov avatar
By Zex88
Lepus napisao:Sad vidjeh da je FMP postavio novog trenera. Mali Fićo opasno prijeti da zasjeni tatu "ja sam u košarci 50 godina" Nebojšu.

Fmp ne zna gde bije,bukvalno me ne bi čudilo da ispadnu iz lige..

Послато са SM-A725F помоћу Тапатока

Korisnikov avatar
By BogdanB
Lepus napisao:Sad vidjeh da je FMP postavio novog trenera. Mali Fićo opasno prijeti da zasjeni tatu "ja sam u košarci 50 godina" Nebojšu.

Steva kako došao, tako i otišao. Ko ga šiša, kad je tako lako otišao iz rkg

Poslato sa FNE-NX9 pomoću Tapatoka

Korisnikov avatar
By Salvatore Guliano
Valderama napisao: Čet Sep 26, 2024 11:10 am KK Vršac odbio da igra ABA2 ligu.

Sloboda (Užice) odbila da igra ABA2 ligu.
Fali ti ona glavna vest: Nebojša Čović za sada jedini kandidat za predsednika KSS.

E kad to napišeš, onda ove dve vesti o istupanju iz ABA2 lige imaju dosta smisla, kao i ona priča oko ostanka Pešića na klupi barem za Evropsko sledećeg leta.

KLS trenutno broji neverovatnih 16 ekipa, ima tu i nekog kvaliteta, ali dosta sns novajlija klubova je tu uspelo da se domogne, verujem da će neki nepogodni da budu katovani. Tu je Jokićev Joker iz Sombora, Novi Pazar koji se ozbiljno pojačao tokom leta, Miškov OKK, Jakovljevićeva Mladost Zemun, Vojvodina, Dinamik, Zlatibor, Čačak 94, povratnik BKK koji se takođe dosta pojačao, Radnički KG, Sloga KR, Metalac, Mladost iz Palanke, ali i pomenuti Sloboda i Vršac.

Sve je to lepo pripremljeno i izrežirano, sačekajmo da vidimo šta će još tu biti.
  • 1
  • 505
  • 506
  • 507
  • 508
  • 509
ABA fantasy

Bez jakog Answera i Milanezije nema ni jakog Mut[…]