Teme vezane uz regionalnu ligu
Korisnikov avatar
By Zex88
Gledam malo Fmp-Krka..Boli koliko Fmp nema kvaliteta..

Послато са SM-A725F помоћу Тапатока

Korisnikov avatar
By Salvatore Guliano
Zex88 napisao: Pon Okt 02, 2023 5:43 pm Gledam malo Fmp-Krka..Boli koliko Fmp nema kvaliteta..

Gledao sam par minuta 4/4 i produžetak i mogu se apsolutno složiti sa tobom, nije mi najjasnija politika kluba i neki transferi u zadnje dve godine, ali dobro... 4 stranca u timu je mnogo iskreno, a oni jesu kvalitet u odnosu na ove ABA igrače, ali ostatak tima slabo deluje. Subotić i Stepanović su mi kvalitet za ligu, eventuatlno Ašćerić i mali Šaranović ali zato ostali ispodprosečni...

Nisam verovao da će Krka moći bilo šta pogotovo u Železniku, ali eto... deknuše ih ko ništa

Zanimljiva Krka, fali im samo još brat Rok Stipčević

Onaj Benson iz FMP-a je neverovatan igrač, dečko je prošao pripreme sa Baskonijom, bio želja nekih EL timova, na kraju završio u Železniku. Dajem mu 2 meseca pa da kao lani Trent zapali preko po mnogo bolje pare.
Korisnikov avatar
By Zex88
Valderama napisao:Đurišić ćaća košarke.
Ozbiljna pobeda Mege.. Mogli su lako da dobiju i Olimpiju i Borac.. Lepo igraju klinci..

Zato volim aba ligu,ima svega da se vidi..

Korisnikov avatar
By Lepus
Odgledaš Megu i onaj raspali FMP i sve ti bude jasno.

Sent from my SM-N975F using Tapatalk

Korisnikov avatar
By Zex88
Lepus napisao:Odgledaš Megu i onaj raspali FMP i sve ti bude jasno.

Upravo to..Ja sam se nadao da ono što je Mega,da će to biti Fmp.. Gomila talentovane dece koja igraju ozbiljnu košarku..

Zadnji igrači Fmp-a koji su nešto ozbiljnije uradili su ako ne grešim Kobra i Deda?

Korisnikov avatar
By Salvatore Guliano
Zex88 napisao: Pon Okt 23, 2023 10:36 pm
Lepus napisao:Odgledaš Megu i onaj raspali FMP i sve ti bude jasno.

Upravo to..Ja sam se nadao da ono što je Mega,da će to biti Fmp.. Gomila talentovane dece koja igraju ozbiljnu košarku..

Zadnji igrači Fmp-a koji su nešto ozbiljnije uradili su ako ne grešim Kobra i Deda?

S obzirom da sticajem čudnih okolnosti sa puno strana u zadnjih 5 godina imam pristup informacijama iz Železnika. Bio sam dosta upućen u njihove utakmice ranijih godina. Ono što je napravljeno u FMP-u zadnjih 5-6 godina, pored Kobre i Dede, su: Bolden- NBA, Peri-EL, Rit-Australija, Nenadić - Španija, Trent-Zenit, Odžo-EL.

Slažem se da se skrenulo sa pravog puta što se tiče FMP-a, ona prva Šonetova sezona je bila obećavajuća, dosta domaćih i dosta mladih igrača, ne znam šta se desilo povodom toga u međuvremenu.
  • 1
  • 504
  • 505
  • 506
  • 507
  • 508
  • 509
ABA fantasy

Bez jakog Answera i Milanezije nema ni jakog Mut[…]