Teme vezane uz regionalnu ligu
Korisnikov avatar
By Lepus
Da li je priča zdravija, nemam pojma, samo znam da je ekipa kurac na biciklu. Rijetko negledljiv tim.

Sent from my SM-N975F using Tapatalk

Korisnikov avatar
By Salvatore Guliano
Lepus napisao: Čet Sep 28, 2023 6:50 pm Da li je priča zdravija, nemam pojma, samo znam da je ekipa kurac na biciklu. Rijetko negledljiv tim.

Sent from my SM-N975F using Tapatalk
Ne znam meni su skroz ok, prošle godine do odlaska Trenta su bili odlični, onda je njegovom prodajom usledilo tumbaranje tima i krpljenje sa Meningom i sličnima. Početak ove sezone, protiv Varezea su odlično izgledali i energija i timska igra i protok lopte i uloge kolko tolko posložene za ovaj period sezone... Ne sviđaju mi se ovi ameri, sem onog Votsona.
Korisnikov avatar
By Valderama
Slaven Rimac trener Splita? :o On je dao ona tri bacanja par sekundi pre kraja meča sa nama na EP 1997. u Barseloni, a onda je loptu uzeo Saša Đorđević i strpao im trojku za pobedu sa zvukom sirene.

Kontroverzni Nikola Bulatović :? u šoku hvata loptu koja je prošla kroz obruč i degažira je na tribine iz sve snage. :lol: Kokan Đurišić uleće na teren, stavlja Saleta na ramena i vrišti u transu. :mrgreen:
Hrvati u suzama. :cry: :mrgreen:
Poslednji reprezentativni turnir za Zorana Savića. :P
Jedini reprezentativni turnir za Miroslava Radoševića. :P
  • 1
  • 502
  • 503
  • 504
  • 505
  • 506
  • 509
ABA fantasy

Vidi ja sam pobedio 97-95! Kakav user! :lol: