Teme vezane uz regionalnu ligu
Korisnikov avatar
By MILOS OBILIC
Od nove godine ce za Krku igrtati i Matjaz Smodis.Dobro pojacanje.Nije vise u vrhunskoj formi ali Krka sa Smodisem+Kucicem,Panicem i Lulicem ima jako dobru centarsku liniju.
Vidim da niste upoznati pa da napisem.NAJVISE DVA TIMA IZ JEDNE ZEMLJE MOGU DA IGRAJU EVROLIGU.NE MOGU JE IGRATI ZVEZDA,PARTIZAN I RADNICKI :oops:
Korisnikov avatar
By familija
MILOS OBILIC napisao:Od nove godine ce za Krku igrtati i Matjaz Smodis.Dobro pojacanje.Nije vise u vrhunskoj formi ali Krka sa Smodisem+Kucicem,Panicem i Lulicem ima jako dobru centarsku liniju.
Vidim da niste upoznati pa da napisem.NAJVISE DVA TIMA IZ JEDNE ZEMLJE MOGU DA IGRAJU EVROLIGU.NE MOGU JE IGRATI ZVEZDA,PARTIZAN I RADNICKI :oops:
Da odlicna konstatacija za evroligu...
Ja bih dodao jos nesto..
Sta ako Zvezda kojim slucajem osvoji Eurokup i tako stekne pravo igranja u Evroligi|!!
Sta se onda desava za ABA ligom, da li i dalje zadrzava pravo na dva Evroligasa i jednog u kvalifikacije?!
Korisnikov avatar
By Karaburac
familija napisao:
MILOS OBILIC napisao:Od nove godine ce za Krku igrtati i Matjaz Smodis.Dobro pojacanje.Nije vise u vrhunskoj formi ali Krka sa Smodisem+Kucicem,Panicem i Lulicem ima jako dobru centarsku liniju.
Da odlicna konstatacija za evroligu...
Ja bih dodao jos nesto..
Sta ako Zvezda kojim slucajem osvoji Eurokup i tako stekne pravo igranja u Evroligi|!!
Sta se onda desava za ABA ligom, da li i dalje zadrzava pravo na dva Evroligasa i jednog u kvalifikacije?!

Vec je to neko pitao.
Nisam siguran ko mu je odgovorio, ali odgovor je glasio da aba liga zadrzava svoja dva direktna ucesnika i jednog u kvalifikacijama. To je u krajnjoj liniji i logicno.
Nego, otkud bre to za 2 ekipe iz zemlje? Pa koja je to sad fora? Donesu namerno pravilo da je samo ABA liga prolazna liga za Evroligu, a onda krenu da mesetare kad su videli da su nasi klubovi bolji od ostalih.
Korisnikov avatar
By MILOS OBILIC
To za dva kluba sam saznao iz danasnjih novina.Otac je kupio novosti i informer a ima tekst kako nase ekipe dobro napreduju i da se moze ocekivati da i Zvezda i Partizan igraju Evroligu sledece sezone.A u tekstu recenica da vise od 2 ekipe ne mogu igrati Evroligu ako su iz iste zemlje.
Korisnikov avatar
By familija
8.9. U natjecanju ABA lige u sezoni 2013/14 niti jedna federacija ne može imati više od četiri
(4) kluba odnosno ne može imati manje od jednog (1) kluba.

Evo ga clan koji opisuje koliko pojedine zemlje u ABA mogu imati klubova ( Slovenija, Hrvatska, Bih i Srbija)
ali nisam uspeo da nadjem to za evroligu...
Korisnikov avatar
By ULTRA KOŠARKA
Ajde napisaću ovdje....
Bilo bi dobro da aba liga napravi i drugu ligu, ne znam koliko je to finansijski isplativo, ali nema svrhe da se ne pikaju domaća takmičenja a da neko ispada :roll:
I pod obavezno od iduće sezone isjterati mađare, makabije, nimburke i ostale. Samo ex-yu.
Korisnikov avatar
By ULTRA KOŠARKA
Mogla bi večeras Igokea u Novom Mestu fasovati. Nemam neki jak argument, nego jednostavno osjećaj, to je vjerovatno što hi očima ne mogu smisliti :mrgreen:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 509
ABA fantasy

Vidi ja sam pobedio 97-95! Kakav user! :lol: