Teme vezane uz regionalnu ligu
Korisnikov avatar
By Zex88
Скуцаш 10 милиона на Мицића, а на 5 ти Лука главни играч :)

Велико је питање да ли ти играчи хоће да дођу код нас. Капирам да је Гудури лакше да у Милану ужива са породицом и игра без стреса у Арманију, него да овде пази на сваку реч..
By Tamerlan
Nisi razumeo, bitno mi je bilo da ovi igrači budu u timu od 15 igrača koji će izgurati sezonu od 90+ utakmica.

Glavni bi bili Micić, Gudurić, Kalinić i Petrušev.
Ostali navedeni igrači (Nedović, Davidovac, Dobrić i Mitrović) bi služili kao dopuna za strance.

Para ima kao šljunka sad pred dobijeni FF u Beogradu i organizaciju EXPO.
Korisnikov avatar
By Zex88
Вратио се Плавшић и стигао је Миљеновић..

Дакле за сада:

Јаго,Коди,Миљеновић
Кенан,Добрић,?
Калина,Рокас,Лазић,Оџелеј
Монеке,Деда,?
Боломбој,Изунду,Плавшић
Korisnikov avatar
By Zex88
Valderama napisao: Čet Jul 03, 2025 11:21 am Kokoškov potpisao sa Efesom ugovor na 3 gdodine, zar nije on bio bolja opcija od anemičnog i beskrvnog Grka?
Кокошков ти је амерички ђак. И он изгледа анемично када води екипу. То што се дереш, не значи да ће се направити резултат. Кокошков није дуго водио самостално екипу,а опет верујем и да кошта.

А за њега и Ефес се спомињало доста раније него што се уопште причало о незадовољству Јанисом.
By Tamerlan
Brate ti samo brineš koliko nečiji dolazak košta? Neka košta! Kao da će se to bitno uticati na tvoj i moj život. Te pare će ionako progutati mrak, neće sigurno otići na unapređenje zdravstva i prosvete. Ako je već tako, bolje da su potrošene na dovođenje Kokoškova, Micića, Gudurića, Petruševa...
Korisnikov avatar
By Zex88
Па немамо ми неограничен буџет,па да као пијани милионери плаћамо и одласке и доласке и да преплаћујемо све..
И ово до сада пословање није одрживо. Треба размишљати унапред..

Послато са SM-A725F помоћу Тапатока

• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 38
NCAA & High School

Evo još nekih učinaka sa konferencijskih tu[…]