Teme vezane uz regionalnu ligu
Korisnikov avatar
By MileBL
Naravno da jesmo i to je ozbiljan propust
Grobari ce biti u velikom problemu bez domacih igraca, svi novi stranci, pojma oni nemaju sta je KKP
By Gira PFC
Sinoć lepo veče u Domu sindikata i crno-bela simfonija, u svakom smislu. Ostaje na Žocu i stručnom štabu da sve ove nove igrače upoznaju, pripreme i slože.
Svi koji su sinoć predstavljeni su već ranije i bili najavljeni, ipak nije bilo nikakvih iznenađenja.
Ja lično sam uživao u onoj "grobarskoj" energiji i pesmama, ali videćemo, kako sezona bude odmicala, koliko je pogođeno sa pojačanjima.
Korisnikov avatar
By Zex88
Valderama napisao:Navijam da Žoc napravi dobre evroligaške igrače od Pokuševskog, Koprivice i Nakića.

Kakav je ovaj Lakić?
Ја мислим да они неће видети терена.. Можда мало Покушевски..Накић је дебело закаснио са бегом из система Реала(послали га у Белгију на каљење),а Копривица није играо ни претходних година..

Ништа специјално је Лакић,играће мало Аба да одмори играче за ЕЛ и то је то..

Sent from my SM-A725F using Tapatalk

Korisnikov avatar
By skeske
Valderama napisao: Uto Avg 20, 2024 12:13 pm Navijam da Žoc napravi dobre evroligaške igrače od Pokuševskog, Koprivice i Nakića.

Kakav je ovaj Lakić?
Zoc nije neka adresa na koju ces se obratiti ako hoces pravljenje igraca, mislim da smo davno vec pisali o tome.
Ne ocekujem nista od Nakica, Lakica i Koprivice, to nisu igraci koji imaju neki evroligaski renome. Za Pokusevskog cemo vidjeti, on mora da klikne u glavi. Sto se tice Bosnjakovica, smatram da je katastrofalna greska sto je dosao u KKP (ista stvar da je dosao i u KKCZ), on je trebao u Megu da se razvija i da dobijemo ozbiljnog reprezentativca.
Jednostavno vjeciti nisu dobra sredina za mlade igrace i ovoj fazi kada imaju para kao blata i navoze crnce. Plasim se i za Kostica u KKCZ.
ABA fantasy

Vidi ja sam pobedio 97-95! Kakav user! :lol: