Teme vezane uz regionalnu ligu
Korisnikov avatar
By Zex88
Нова сезона и жеље навијача Партизана да се оствари један давни сан.. ;)

Оно што знамо око тима:

Уговори су истекли Алену, Нанелију,Каминском, Трифи млађем, Анђушићу, Пи Џеју и Смиту.. Понитка има +1 опцију..

Кабокло се враћа.. Јарамаз оде у ЦСКА.

Дакле,тренутно изгледа овако:

1.?, ?. Аврамовић
2. Пантер, ?, ?
3. ?, ?, ?
4. Ледеј, ?, ?
5. Кабокло, Балша, ?
By Gira PFC
Zex, hvala na otvaranju ovog bloga KKP za sezonu 2024/25, mada ne znam da li je to što je istu "otvorio" zvezdaš dobar znak? :)

Za početak, čak ni ovi igrači što si naveo da su ostali, još nisu skroz sigurni. Za Aleksu je bilo priča da ima ponuda, a lično bih ga ja zadržao, ali na poziciji dvojke. Panter i Ledej imaju po još jednu sezonu ugovora, mada izgleda i njima stižu ponude, posebno Ledeju.
Kaboklo će se "kao" vratiti za novu sezonu, kaže Ostoja, mada ima i oprečnih glasina. Tako da mnogo toga kod nas je još u magli.
Po meni, treba da dovedemo dva odlična, proverena igrača na pozicijama "jedan" i "pet", uz svakako vraćanje Vanje Marinkovića.
Na osnovu pisanja raznih portala, otprilike je već doveden Lakić iz Zadra, pregovaraju sa Barnom iz Spartaka i Mariom Nakićem iz Igokee. I Smith je u pregovorima, verovatno ostaje. Za sad toliko, najvažniji dolasci se izgleda još čuvaju u tajnosti, što je po meni dobra politika kluba.
Korisnikov avatar
By Zex88
Хвала Гиро,можда вам будем таличан па ми обезбедите столицу поред терена на Ф4 Slika

Што се тиче састава,нисам хтео пуно у приче да улазим,него само званично..

На следећим постовима је да се надовежу.. :)

Sent from my SM-A725F using Tapatalk

Korisnikov avatar
By skeske
Partizan ce praviti novi tim. Ako odu Panter i Lidej i od nule sto bi se reklo. Bice zanimljivo ispratiti u kom pravcu ce ovo ici. Da li ce Obradovic nastaviti forsirati igru bez klasicnog pleja ili ce promijeniti filozofiju.
By Šipurske livade
Ode Panter. Odlican poenter, sjajan sut sa poludistance, mozda i najbolji u Evroligi, ali kad se pogleda koliko je placen i ucinak kada se sve odlucuje, koliko je trofeja uzeo, nije opravdao taj novac.
Korisnikov avatar
By gramada
Dobro je sto je otisao Punter za tri godine potroseno previse para na njega a skoro pa nista nije pokazao 2-3 sjajne utakmice glavni krivac za proslogodisnji F4,

Ovo sto radi mafija Ostoja zajedno sa Savicem je zajebancija prava, a izgleda i Zeljko ih prati u stopu, ovo je najlosiji Partizan u poslednjih cca 15 godina..............
Korisnikov avatar
By Zex88
Оно што се знало и одавно,Вања се вратио..

Мислим да је топ појачање..Домаћи играч у најбољим годинама.. За сада делује да се Партизан окренуо мењању домаће базе..

Korisnikov avatar
By MileBL
Ako upare Vanju i Aleksu mogu nesto napraviti, crnce mogu pogoditi jednom u 10 godina
Da sam na mjestu Cokija dao bi duple pare Aleksi samo da KKP ne napravi jaku domacu osnovu
Korisnikov avatar
By Zex88
И званично Пантер отишао из Партизана..Биће врашки тешко таквог стрелца заменити..

ABA fantasy

Bez jakog Answera i Milanezije nema ni jakog Mut[…]