Teme vezane uz regionalnu ligu
Korisnikov avatar
By Zex88
#281398
Нова сезона, старе теме.. Надам се да ће нова сезона ЕЛ бити много успешнија него претходна.. А од домаћих, зна се..

Slika
Korisnikov avatar
By Zex88
#281399
Оно што дефинитивно знамо од информација је да је Плавшић прва ласта, а да је Лазињо продужио уговор..

Тако да нам ростер тренутно изгледа овако:
1. ?, Јаго, Тео
2. ?, Недовић, Лазић
3. ?, Давидовац, Рокас
4. ?, ?,?
5. Боломбој, Лука, Плавшић..

Верујем да су Ханга, Тоби, Лазаревић, Илић,Гилеспи и Смарт бивши..
Korisnikov avatar
By MileBL
#281403
Ilic ima ugovor
Vjerujem da ce i Lazarevic ostati, idealan je za Covica da preko njega odradi neke stvari
Korisnikov avatar
By skeske
#281404
Srecan nam nauzbudljiviji dio godine, prelazni rok!
Zelim nam mnogo srece, uspjeha i da nas zaobidju povrede prije svega. Takodje nam zelim da napokon sastavimo tim sa glavom i repom, da se ne hvatamo za glavu i uzalud cekamo neke zvijerke u doselekciji, zelim nam da se Covke sto manje mijesa u tudji posao i da se ogranici na siljenje vrsnjaka na Ostoji i Bokanu.

Po nekim mojim neinsajderskim informacijama, trebalo bi ozbiljnije i strucnije da se pristupi sklapanju rostera, a para bi trebalo biti.
Postoje svakojake najave ali ono sto je (pored Plavsica koji je ozvanicen) najblize nekoj realizaciji su Kalina i Kenan. To su dva ozbiljna igraca u oba pravca koji bi dosta promijenilio DNK tima. Prica se jos o CMM a u magli su Daum iz Efesa kao i prva cetvorka koja bi bila najplaceniji igrac u timu. Uglavnom vidjecemo, provuceno je dvadesetak igraca, kvalitet tih igraca je na visokom nivou, tako da treba sacekati i vidjeti kako ce se odvijati prelazni rok.
Korisnikov avatar
By Zex88
#281410
MileBL napisao: Pon Jun 10, 2024 8:48 am Ilic ima ugovor
Vjerujem da ce i Lazarevic ostati, idealan je za Covica da preko njega odradi neke stvari
Илић нема шта да тражи у озбиљним мечевима.. Исто и Лазаревић.. Што се мене тиче,време је за захвалницу и нека потраже срећу у другој екипи.
Korisnikov avatar
By Zex88
#281412
Valderama napisao: Pon Jun 10, 2024 12:06 pm Pa ni ne Lazić nema šta da traži u ekipi koja teži ka velikim dostignućima u Evroligi pa se godinama održava u klubu. Verujem da će Lazarević ostati jer ga je Čovke nahvalio.
Поредиш Лазића и Лазаревића? Па добро децо, чиме вас то хране? Лазић ти је капитен и у клубу је 100 година.. Његова улога се смањује,али и даље може у кратким интервалима да пружи добру одбрану и да погоди тројку из ћошка.. Такође, страшно ти је битан због свлачионице.. Он је ту да буде на крају ротације и да ускочи ако треба..Лазаревић је у најбољим годинама и даље не смеш да га држиш на терену јер у нападу нападаш 4 на 5..
Reprezentacija Srbije

Kasnije se videlo i da ne mora

Fudbal

Smehoteka Poslato sa FNE-NX9 pomoću Tapatoka