Teme vezane uz regionalnu ligu
Korisnikov avatar
By Zex88
Valderama napisao:Hoće li biti nešto od dolaska Petruševa, zna li se išta?
Ништа. Делује ми да остаје у Олимпијакосу и да је то то..

Него,ко ће од 16 играча да фасује трибине кад крене сезона?

Sent from my SM-A725F using Tapatalk

Korisnikov avatar
By Salvatore Guliano
Ono što i ja znam je da neće da ga pusti Olimpijakos, tako da deluje da ste kompletirali roster. Jedino ako se legenda ne otvori za neko silno obeštećenje. Mnogo bih voleo da gledam Fiću u CZ, pisao sam već na temi reprezentacije, neverovatan je napredak u njegovoj karijeri i sazrevanje za ovih godinu dana od letnje lige, preko Olimpijakosa, do OI, bukvalno drugi igrač.
Korisnikov avatar
By MileBL
Treba igrac na 4/5 ukoliko Petrusev bar od zime ne bude opcija
Premalo kvalitetnih igraca imamo
Kako sad stoje stvari Dalibor Ilic ima sansu karijere da nesto pokaze
Korisnikov avatar
By Valderama
Za 20 minuta igramo prvi pripremni meč protiv KK Jahorine na Palama.

Igrači: Kodi Miler-Mekintajner, Stefan Lazarević, Ajzea Kenan, Miloš Teodosić, Dejan Davidovac, Luka Mitrović, Branko lazić, Nikola Kalinić, Ognjen Dobrić, Džoel Blomboj, Dalibor Ilić, Majk Daum, Nemanja Nedović, Rokas Gedraitis, Uroš Plavišić, Andrej Kostić i Jago Dos Santos.
Korisnikov avatar
By skeske
Salvatore Guliano napisao: Sre Avg 28, 2024 9:26 am Ono što i ja znam je da neće da ga pusti Olimpijakos, tako da deluje da ste kompletirali roster. Jedino ako se legenda ne otvori za neko silno obeštećenje. Mnogo bih voleo da gledam Fiću u CZ, pisao sam već na temi reprezentacije, neverovatan je napredak u njegovoj karijeri i sazrevanje za ovih godinu dana od letnje lige, preko Olimpijakosa, do OI, bukvalno drugi igrač.
Filip je u razvoju vec dvije sezone, i prije ljetne lige imao je odlicnu sezonu u Zvezdi, iskoristio je sansu u Evroligi definitivno. Od tada konstatno napreduje i ako nastavi ovako, preozbiljan EL igrac u najavi.
Korisnikov avatar
By Zex88
У ова два меча,евидентно је да Кобра и Плавшић пуцају од самопоуздања и енергије..
Остатак екипе ми је некако успаван..
Види се да недостаје играч на позицији 4 и то је тако сезонама..
Као што фудбалски клуб не жели да доведе бекове..И испаштеће због тога,али џаба..

Не знам зашто Недовића нема,али је он био најгори на претходним мечевима..

Биће ово екипа да се бори за плеј-ин.. Негде видим од 10 до 12 места да се налазимо..

Korisnikov avatar
By skeske
Ne moze se nesto spektakularno vidjeti iz ovog, ali par stvari:
Imamo potencijal da dobro trcimo tranziciju i dajemo dosta poena iz tog segmenta, takodje kreacija iz rane faze napada bi nam moglo biti oruzje,
Odbrana je katastrofalna na timskom planu, ali ne bih se zalio na to dok ne krene jer se sada sve isprobava.
Dobric u ovoj formi je nase prvo krilo. Mada desavalo se i prije pa je strmoglavo padao pocetkom jeseni.
Plavsic ofanzivno iznenadjujuce dobar, defanzivno ocekivano los.
Pripreme su pa i nisam ocekivao neku tecnost u igri, ali Daum u igri bez iskristalisane uloge pop igraca i igraca koji ce iskoristavati stranu pomoci za sut ne moze biti koristan.
Generalno, pripreme su lose po vidjenom na terenu, ali ima vremena da se to skocka i da zaigramo dobro od samog pocetka.
Korisnikov avatar
By Salvatore Guliano
skeske napisao: Pon Sep 16, 2024 12:45 pm Ne moze se nesto spektakularno vidjeti iz ovog, ali par stvari:
Imamo potencijal da dobro trcimo tranziciju i dajemo dosta poena iz tog segmenta, takodje kreacija iz rane faze napada bi nam moglo biti oruzje,
Odbrana je katastrofalna na timskom planu, ali ne bih se zalio na to dok ne krene jer se sada sve isprobava.
Dobric u ovoj formi je nase prvo krilo. Mada desavalo se i prije pa je strmoglavo padao pocetkom jeseni.
Plavsic ofanzivno iznenadjujuce dobar, defanzivno ocekivano los.
Pripreme su pa i nisam ocekivao neku tecnost u igri, ali Daum u igri bez iskristalisane uloge pop igraca i igraca koji ce iskoristavati stranu pomoci za sut ne moze biti koristan.
Generalno, pripreme su lose po vidjenom na terenu, ali ima vremena da se to skocka i da zaigramo dobro od samog pocetka.
Ovde bih se nadovezao samo činjenicom da je falilo 4 igrača iz startne petorke Teo, Neda, Rokas i Bolomboj, tako da... što se mene tiče, nije bitno da se pobeđuje u pripremnim, već da se skockava tim i miksaju postavke. Mislim da sa ovom četvoricom koja fale mnogo toga može da se promeni u konceptu ekipe, odnosno da će sve doći na svoje, jer vi niste novi tim, već nadograđen na prošlogodišnji, tu leži prednost, a i većina igrača su u sistemu već duži niz godina. CMM se super snašao, Kenan je dosta dobar, Plavšić opravdao očekivanja, jedino je Kalina malo klimav i Daum, ali dobro doćiće i oni na svoje, polako. Pogotovo se ne brinem za Nikolu. Dobrić vam je došao sa ogromnom energijom i željom i samopouzdanjem i to se mora koristiti i nadograditi i preneti na tim.
Korisnikov avatar
By Zex88
Лоша игра из Москве,наставила се и у Дубајиу..
Могло се ово и добити,али без тимске кошарке са дивљањем не добија се ништа..

• 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 9
ABA fantasy

Vidi ja sam pobedio 97-95! Kakav user! :lol: