Teme vezane uz regionalnu ligu
Korisnikov avatar
By Valderama
Kad jedini kvalitet nekog igrača na terenu može da se sažme u frustrirajuću rečenicu "može da pruži dobru odbranu" digne mi se kosa na glavi. Dosta mi je Paunića, Lazića... i sličnih rudara za ceo život. Nikad ga nisam gotivio. Spoljni igrač bez imalo kreacije, driblinga, lišen velike šuterske moći. Neću to da gledam.
Korisnikov avatar
By Zex88
Valderama napisao: Pon Jun 10, 2024 12:33 pm Kad jedini kvalitet nekog igrača na terenu može da se sažme u frustrirajuću rečenicu "može da pruži dobru odbranu" digne mi se kosa na glavi. Dosta mi je Paunića, Lazića... i sličnih rudara za ceo život. Nikad ga nisam gotivio. Spoljni igrač bez imalo kreacije, driblinga, lišen velike šuterske moći. Neću to da gledam.
Причаш о Лазаревићу? :D :D :D
Korisnikov avatar
By Valderama
Hhaahha, ne zezezaj. Mislim ni Lazarević nije cvećka (ništa bolji od Lazića) ali vreme je da se već jednom - uz sve klupske počasti - ratosiljamo Lazića. :shifty:

btw

Verovao sam da će Dalibor Ilić uspeti da se iskobelja iz očiglednog višegodišnjeg zastoja u svojoj karijeri ali...AVAJ! On je sve izgubljeniji. Šta je problem sa tim momkom? Zašto neće ostvariti ni 10% onoga što mu se predviđalo? Đe je zapelo?

Vredi li juriti Petruševa?
Korisnikov avatar
By Zex88
Уз све своје мане, Лазић је Стеф Кари за Лазаревића.. У ком сегменту нам може Лазаревић допринети?

Проблем је што не зна да држи лопту.. И онда ломи табле.. Џабе физикалије..

Погледај ти ову форму.. Едит: Нашао сам бољу слику.

Slika
Korisnikov avatar
By Zex88
Што се тиче Петрушева,да је хтео да остане,не би ни одлазио.. Поготово што верујем да ће добити веће минуте у наредној сезони..
Korisnikov avatar
By skeske
Valderama napisao: Pon Jun 10, 2024 11:31 am Đurišić je sad prioritet.
Zasto? Nije mu u interesu da potpise ako su najave za roster tacne. Na stranu sto je eksplodirao na kampovima i sto mu je vrijednost skocila i sigurno ce ganjati odmah NBA.
Sanse u ovom trenutku da dodje kod nas su mizerne.
Valderama napisao: Pon Jun 10, 2024 11:33 am Centarsku liniju smo već kompletirali.
Na centrasku liniju
Deda
Bolomboj, Mitar, Plavsa
Sigurno cemo dovesti jos sigurno 2 igraca.
Valderama napisao: Pon Jun 10, 2024 12:01 pm Ugovor sa Kalinićem na 3 godine (ukupno će dobiti 5 miliona evra).
Uvijek mi je bilo zanimljivo kako se frljamo ciframa kada je neko Zvezdino pojacanje u pitanju. I to odmah ide na minimum 500K vise. Naravno jedni te isti portali svake godine isto rade :D
Kalina ce igrati za 4,2 na 3 godine, ako uopste dodje, jer jos nista nije potpisano. :)
Poslednja izmena od skeske u Čet Jun 13, 2024 9:12 am, izmenjeno 1 put ukupno.
Korisnikov avatar
By skeske
Valderama napisao: Pon Jun 10, 2024 12:33 pm Kad jedini kvalitet nekog igrača na terenu može da se sažme u frustrirajuću rečenicu "može da pruži dobru odbranu" digne mi se kosa na glavi. Dosta mi je Paunića, Lazića... i sličnih rudara za ceo život. Nikad ga nisam gotivio. Spoljni igrač bez imalo kreacije, driblinga, lišen velike šuterske moći. Neću to da gledam.
Taj igrac bez imalo kreacije da nije bio u KKCZ ne bi pola titula imao. Ali ok, ne mogu uvijek nanovo objasnjavati iste stvari. :D
Korisnikov avatar
By Zex88
И званично у ЕЛ..

Slika

Sent from my SM-A725F using Tapatalk

• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 9
ABA fantasy