Stare teme
Korisnikov avatar
By Zex88
У сезону нову креће..

Кренула је нова сезона, са истим очекивањима.. Минимум 3 трофеја, а ЕЛ ако се баш мора узети.. :D

Тренутни састав:

1. Теодосић, Јаго, Нејпир
2. Недовић, Лазић
3. Ханга, Лазаревић, Гиедраитис, Давидовац
4. Илић,
5. Боломбој, Митровић, Тоби, Кузмић, Радуљица, Симоновић

Као и сваке сезоне, одређене позиције претрпане, одређене танке за све паре.. Мало домаћих играча је нешто што ми се не свиђа.
Идемо јако!!!
Korisnikov avatar
By skeske
Zex88 napisao: Pon Avg 28, 2023 4:24 pm У сезону нову креће..

Кренула је нова сезона, са истим очекивањима.. Минимум 3 трофеја, а ЕЛ ако се баш мора узети.. :D

Тренутни састав:

1. Теодосић, Јаго, Нејпир
2. Недовић, Лазић
3. Ханга, Лазаревић, Гиедраитис, Давидовац
4. Илић,
5. Боломбој, Митровић, Тоби, Кузмић, Радуљица, Симоновић

Као и сваке сезоне, одређене позиције претрпане, одређене танке за све паре.. Мало домаћих играча је нешто што ми се не свиђа.
Идемо јако!!!
Koliko sam ja shvatio ( a nisam), neki ce na pozajmice, sa Raduleom se blizi kraj a sto se tice pozicija, ovako bi ti trebalo izgledati.
1. Sabaz, Yago
1-2. Teo
2. Neda
1-2-3 Hanga
3. Geidraitis, Lazic
4. Simonovic, Davidovac
4-5. Tobi
5. Bolomboj, Mitar

Lazarevic mozda i ostane u 15, ali Ilic ce sigurno na pozajmicu cim se svi reprezentativci prikljuce treninzima. Ako bude jos pojacanja, van 12 bi trebali da ostani Lazic, Lazarevic i Kuzmic.
Korisnikov avatar
By MileBL
Kuzmic je nas najcvrsci centar, bice on cesto u12
Ne bih Ilica slao na pozajmicu mislim da za koju godinu moze postati dio rotacije EL tima
Korisnikov avatar
By Zex88
Mene zanima kojih 8+4 će igrati kup i KLS?

Послато са SM-A725F помоћу Тапатока

Korisnikov avatar
By skeske
MileBL napisao: Uto Avg 29, 2023 10:13 am Kuzmic je nas najcvrsci centar, bice on cesto u12
Ne bih Ilica slao na pozajmicu mislim da za koju godinu moze postati dio rotacije EL tima
Pa za koju godinu, ali to nije ova...
Korisnikov avatar
By MileBL
To je sad vjecita dilema sta je bolje trenirati sa dobrim kolektivom i cekati sansu koja postoji jer nije veliki izbor igraca na njegovoj poziciji ili otici negde igrati sa velikom minutazom
Korisnikov avatar
By skeske
MileBL napisao: Sre Avg 30, 2023 11:50 am To je sad vjecita dilema sta je bolje trenirati sa dobrim kolektivom i cekati sansu koja postoji jer nije veliki izbor igraca na njegovoj poziciji ili otici negde igrati sa velikom minutazom
Tobi, Simonovic, Davidovac, Lazarevic su ispred njega.... Nema se tu sta cekati, neki FMP ili Mega sa velikom minutazom i probati se opet izboriti na sledecim pripremama.
Korisnikov avatar
By Zex88
Raskinuli smo ugovor sa Raduljicom.

Jedan centar manje..
Korisnikov avatar
By Zex88
Video samo zadnji minut..Kakvi smo bili?

Послато са SM-A725F помоћу Тапатока

• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 40
KK Crvena Zvezda 24/25

Mitar nije bas bio ok, ali nije ni vazno toliko. O[…]

Fudbal

Neverovatno je koliko smo pogodili sa Elšn[…]

КК Partizan 24/25