Stare teme
Korisnikov avatar
By MILOS OBILIC
Cestitke na plansmanu u Evroligu, jeste da je preko veze i preko izbacivanja Rusa, ali ajde sta je tu je. Dobro je da Partizan igra Evroligu i da se izbaci neki domaci igrac. Budzet ce biti veliki tako da ocekujem da se Partizan umesa i u borbu za TOP 8, eventualno plansmam od 10 do 12 mesta mislim da je realan.
By milanezija
MILOS OBILIC napisao:Cestitke na plansmanu u Evroligu, jeste da je preko veze i preko izbacivanja Rusa, ali ajde sta je tu je. Dobro je da Partizan igra Evroligu i da se izbaci neki domaci igrac. Budzet ce biti veliki tako da ocekujem da se Partizan umesa i u borbu za TOP 8, eventualno plansmam od 10 do 12 mesta mislim da je realan.
Plasman Obiliću, plasman
Korisnikov avatar
By BogdanB
Gsk ne sklanja nista

Limar je ponovo prodao priču tokom prošle sezone kako ce arena biti nasa sledexe sezone, da cemo se mi pitati sve. To je prosto nemoguće jer ona nije u nasem vlasnistvu, ali su mi jos jaci ljudi koji su tu priču kupili.
Ponovo ce da se nagruvaju cene za sezonske i platiće se za arenu, a igrace se u pioniru. Bolje da ne mislim o pojedinačnim kartama kada dodju utakmice u pioniru. Ako je sada bilo po 1500,a za finale aba 2500, ko zna sta ce biti sa el

Poslato sa MAR-LX1A uz pomoć Tapatoka

Korisnikov avatar
By Salvatore Guliano
Dobro je da @milanezija nije otvorio temu kao prošle godine, videli smo kako je prošlo to lani...

Očekivanja su mi minimalna za ovu sezonu, nerealno je da ovaj tim sa upitnim mentalitetom nešto može da uradi, ali ako se dovede 5 kvalitetnih igrača, sa jakim karakterom, sa iskustvom i sa košarkaškim IQ većim od Lesorovog broja patika, možda se može očekivati da se za cilj postavi osvajanje ABA lige. Što se tiče EL, tu treba mnogo toga da se posloži da bi mogli da očekujemo da možemo u neki top 8 da se plasiramo... S jedne strane suludo mi je da smo prihvatili da učestvujemo u EL jer ne možemo ništa da uradimo, to je kao da se ufuraš na River sa 500 kinti u džepu i jež frizurom, samo da bi se slikao za Instagram. Deluje mi da je bilo pametnije igrati i osvojiti ovog puta EK, graditi tim i ove godine i onda ga dodatno nadograditi. Sve to pod pretpostavkom da ćemo imati nešto viši budžet nego prošle godine i nećemo moći da dovedemo igrače top klase kao što su neki što su ovih dana potpisali u obiljnim EL klubovima (Braun, Hilijard, Pojters, Žižić, Beron, Džekiri, Dejvis...).

S obzirom da nam je od tima ostalo sledeće:
1. Madar
2. Panter, Avram, Glas
3. Trifunović
4. Ledej, Smajli, Tristan
5. Balša

Trebaće ovom timu prvi plej, koji je falio i prošle godine, prvi centar umesto Lesora, koji nije za ovaj nivo košarke, drugi centar, a uz to i sigurno i dva igrača na poziciji niskog krila. Pod pretpostavkom da nemamo novca za dva igrača kalibra Panter - Ledej, evo nekih mojih želja na kritičnim pozicijama:
1. Vil Kamings
3. Džef Tejlor/Datome, Gegić
5. Bojan Dubljević, Lovernj/Singlton/Hanter

Pored njih nekako mi se crta da će Anđišić po treći put obući naš dres, što iskreno ne bih voleo, jer smo se oba prošla puta prema njemu poneli kao obične džukele, a sada kad je dečko stigao do kalibra standardnog EL igrača, sada nam je super. Ne plašim se da će ga ljudi pljuvati opet posle 3 loše partije...

Takođe užasna odluka "rukovodstva" kluba prošle godine je puštanje niz vetar jednog od retkih domaćih igrača koji je mogao da donese kvalitet ovom timu, kao i potrebnu energiju - Jaramaza. Umesto njega doveden je Avramović, koji je za pedalj slabiji igrač, tu smo trebali ganjati malog Dimitrijevića iz Huventuda.

Ja bih se Pantera lično odrekao, ali to je isključivo subjektivni stav...
By milanezija
Prema Anđušiću se poneli loše?
Prvi put mu Dule jasno rekao ispred tebe su Gagi i Bogdan, možeš da ideš, nije ga zavlačio i zajebavao
Drugi put, potpisao na 2 meseca, da bude vođa ekipe nije mogao vola da ubode, a odbranu igrao nije
Sada bih ga doveo bez razmisljanja za bekapa Panteru, jer je sazreo i ofanzivno a više nije ni čunj za obilaženje pozadi

Jaramaz pušten? Imao dogovor sa Bajernom i Trinkijerijem još pre dolaska Žoca, plus faktor EL. I nešto ne videh da je kad se lomilo Avram manje isporučivao nego Jaramaz
Korisnikov avatar
By djordjino94
Kao prvo sretno nam bilo i bice, a kao drugo ne prljajte temu i skinite onog kretena, pa nece valjda on stajati na prvoj strani i pocetku sezone. MOLIM VAS UKLONITE TO.
Bice ovo sezona kakvu i ocekujemo.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 55
КК Partizan 24/25

Ma kakvi Ife i Dante... Jeste on jak, ali onu eksp[…]

KK Crvena Zvezda 24/25

Друго полувреме још горе..Још гора одбрана,још го[…]