- Čet Jun 30, 2022 11:11 am
Kao što rekoh, očekivano je bilo čim su "pušteni" Volters, Deda, Holins i Kalina, da će otići i Radonja, jer da se on pita on bi njih produžio i na taj roster dodao još par igrača i to bi bilo to, mašinerija nastavlja da melje u punom ritmu. Ovako ko zna ko će doći i ko bi od trenera domaćih i iz regiona prihvatio ovaj džumbus u klubu, ja se prvi ne bih upustio u ovakvu avanturu, ali dobro ima stranih stratega koje nije briga za pritisak i kašnjenje isplata prema igračima. Ubeđen sam da je sledeći trener neki stranac i da će biti ugovor na 2 godine, uz budžet koji jeste i cilj da se osvoji opet ABA liga. Sa ovim budžetom i stanjem na tržištu ne verujem da može da se napravi neka vau ekipa, ali ako se uspostavi dobar novi sistem do tamo negde januara i fokus stavi na ABA ligu, a EL se koristi samo kao dodatni mečevi za merenje sa najvećima, mislim da može da se napravi ozbiljan konkurent za titulu, pogotovo što su Olimpija i Budućnost posrnuli i otpisani, tu je jedini konkurent Partizan. Sa dobrim trenerom, ozbiljnim skautingom i pristupu sklapanja tima, verujem da će biti lako doći do ostvarenja cilja.