Teme vezane uz regionalnu ligu
Korisnikov avatar
By Salvatore Guliano
Jel postoji jos neki cut u NBA ili je bio samo onaj na kraju letnje lige ?

Razmisljam zasto Titovi blizanci ne dovode centra, pa mi nista ne pada na pamet sem da se ceka oktobar za krajcovanje jedne plate ili neki cut u NBA pred pocetak sezone...
Korisnikov avatar
By Lepus
Naravno da ima, nekada u oktobru. Dosta igrača je potpisalo trening ugovore (ili kako se već to zove), ali opet je pitanje ko će čekati šansu kroz Razvojnu ligu, a ko će put Evrope.

Sent from my SM-N975F using Tapatalk

Korisnikov avatar
By Salvatore Guliano
S obzirom da je većina EL timova zatvorila svoje rostere, mozda i naidje nesto zanimljivo iz NBA da pretekne nama...

Sta mislite o Stimetu u Zvezdi ? :D

Zanimljivo da je Emanuel Teri, proslogodisnji igrac Zvezde, koji je nakon 2 meseca dobio otkaz potpisao za Sakramento Kingse ugovor.
Korisnikov avatar
By The Answer
I O'Brajant potpisao za trening kamp Milvokija, što se kaže- pokušaće da se nametne.
Korisnikov avatar
By Salvatore Guliano
Ljudi moji koliko potencijalnih free agenta samo iz EL ove sezone: od Klajburna, Šengelije, Larkina,Hezonje, De Koloa, Veselog, Džejmsa, Dejvisa, Boldvina, Okoba, Derika Vilijamsa, Dorsija, Ljulja, Ćaća, Dilejnija, Maniona, do nekih slabijih epizodista...

Ima tu štošta da se probere za naše timove i od jačih imena i od ovih epizodista... Ja bih pojurio ovako neke igrače, realno dosta dobrih za naše uslove:

na pleju: Vajler Beba, Vestermana, Žan Marka Šiška, Starksa, Dilejni, Krisa Džonsa

na beku: Roba Greja, Okoba, Exuma,

na niskom krilu Džerfija Tejlora, Kahudija, Markosa Najta

na 4-5 Vila Tomasa, Jusufu Fola, Rubita, Martina, Hantera, Petruševa, Pitersa, Džeremija Evansa,

I to je samo EL
By Gsk133
Većina ovih igrača su dobri igrači i bili bi pojačanja, a Sengeliju ne bih uzeo ni za džabe. Raspada se u Virtusu i oni što on igra je više nego sramotno.
Korisnikov avatar
By Salvatore Guliano
Mislim da je ovo prva sezona nakon N godina da se duo Stafan Peno i Dejan Todorović ne pominju kao potencijalna pojačanja KKP

Sama ta činjenica mi mnogo toga govori xD
  • 1
  • 497
  • 498
  • 499
  • 500
  • 501
ABA fantasy

Vidi ja sam pobedio 97-95! Kakav user! :lol: