Teme vezane uz regionalnu ligu
Korisnikov avatar
By BogdanB
Za bjelicu 25 milki za dve sezone, provereno.

Za ovu dvojicu nemam proverenu informaciju.

Poslato sa MAR-LX1A uz pomoć Tapatoka

Korisnikov avatar
By MileBL
Nebitno kolika je cijena, Hanter je jedan od najboljih centara na preuzimanju, kad smo igrali protiv Makabija siroti Lojd nije znao sta ce sa loptom kad ga ovaj preuzme, opet i Mozliju je to jedan od jacih aduta pa cudi dupliranje slicnih igraca na istoj poziciji

Sent from my SM-A315G using Tapatalk

Korisnikov avatar
By skeske
Gsk133 napisao: Čet Jul 15, 2021 10:54 pm Voleo bih da vam dodju Jovic, Hermanson i Lorenco Braun.
I ja, osim Hermanensona, tu mozemo bolje.
Korisnikov avatar
By Salvatore Guliano
Pomenuli su i s jedne strane Radonja i Covic, a sa druge strane Zoc i Savic, da se traze centri...

Nije mi jasno samo gde ih traze tacno, ima jos slobodnih centara na trzistu i EL i EK i slabijih, ne znam sta se ceka, sem mozda da je ona fora da se ceka 1. oktobar da se skrati za jednu platu ugovor...
Mnogo smo igraca propustili, ja bih od ovoga sto je ostalo bio zadovoljan Lesorom ili Monroom, mada sam siguran da ce da se izbunari neki NBA skart :D
By Gsk133
Lesorom ne bi bio zadovoljan da je jedini centar na svetu. U evroligi glupljeg centra nisam gledao nikad. Nemam sa kim bukvalno da uporedim njega po glupoci. Gram mozga bukvalno nema. Da smo njega doveli sva ostala pojacanja bi pala u vodu sto se mene tice. Bukvalno ne mogu da ga smislim kao igraca.
  • 1
  • 497
  • 498
  • 499
  • 500
  • 501
ABA fantasy

Bez jakog Answera i Milanezije nema ni jakog Mut[…]