Teme vezane uz regionalnu ligu
By Gsk133
Salvatore Guliano napisao: Sre Jun 30, 2021 3:29 pm
Gsk133 napisao: Sre Jun 30, 2021 2:55 pm Pojeli bi ga trenutno u smislu toga da su iskusniji i fizicki jaci, ali niko od tih pobrojanih igraca napadacki nije bolji od Patruseva. Sve igraci zadatka i "smecari"od igraca od kojih se jezim. Niko od njih nema 2 grama talenta za kosarku, sem fizikalija.
To ne sporim da nisu ni blizu Petrusevu po talentu i napadackim sposobnostima i tu se slazemo, ali mislim da bi igrajuci zajedno sa njima i protiv njih na treninzima mnogo dobio.
Gsk133 napisao: Sre Jun 30, 2021 2:55 pm Sto se tice pojacanja mogli bi Vonamejkera da dovedemo i Kalinu kao odgovor na Vajta.
Skromno nema sta :mrgreen:
Pa to bi bio nas odgovor na preskupog Vajta. :D :)
Salu na stranu, ocekujem neke povratnike, neke igrace koje je trenirao Zeljko i nekog igraca koji se uopste ne pominje. Moja zelja za pleja je Kyle Allman koji je imao sjajnu sezonu u Rigi. Vrhunski napadac i preslikani Larkin po stilu igre.
Korisnikov avatar
By Salvatore Guliano
Alman deluje kao nesto atetski vise nadaren od Larkina, ali da bi nam lego to nema greske, mada bih ja vise Vonamejkera kad vec sanjamo.
Korisnikov avatar
By Zex88
Priča se da Kobru hoće Barsa.. Voleo bih da se naplati, ali isto bih voleo da ostane što duže u Zvezdi..

Poslato sa SNE-LX1 pomoću Tapatoka

Korisnikov avatar
By skeske
Zex88 napisao: Pet Jul 02, 2021 10:36 am Priča se da Kobru hoće Barsa.. Voleo bih da se naplati, ali isto bih voleo da ostane što duže u Zvezdi..

Pa nemoj ga sada dirati :shock: .... Ali ako ce dati 1,5 milion, moze, sto da ne :D
By Gsk133
Zex88 napisao: Pet Jul 02, 2021 10:36 am Priča se da Kobru hoće Barsa.. Voleo bih da se naplati, ali isto bih voleo da ostane što duže u Zvezdi..

Svaka cast Ognjenu ako zavrsi u Barsi. Retko netalentovan igrac, ali svojim trudom je sve zasluzio do sada. Ako obestecenje npr za Dobrica bude 1.5 mil e, onda je za Gudurica trebalo da bude 10 mil e, za Bogdana 20 mil.
Korisnikov avatar
By MileBL
A zasto Nebojsa prikazuje koliko njemu odgovara?
Inace mislim da od toga nema nista

Sent from my SM-A315G using Tapatalk

Korisnikov avatar
By Zex88
Radanov ide u Studentski centar, a Rit u Mornar..

• 1
  • 497
  • 498
  • 499
  • 500
  • 501
ABA fantasy

Vidi ja sam pobedio 97-95! Kakav user! :lol: