- Čet Jul 01, 2021 9:16 am
Salu na stranu, ocekujem neke povratnike, neke igrace koje je trenirao Zeljko i nekog igraca koji se uopste ne pominje. Moja zelja za pleja je Kyle Allman koji je imao sjajnu sezonu u Rigi. Vrhunski napadac i preslikani Larkin po stilu igre.
Salvatore Guliano napisao: ↑Sre Jun 30, 2021 3:29 pmPa to bi bio nas odgovor na preskupog Vajta.Gsk133 napisao: ↑Sre Jun 30, 2021 2:55 pm Pojeli bi ga trenutno u smislu toga da su iskusniji i fizicki jaci, ali niko od tih pobrojanih igraca napadacki nije bolji od Patruseva. Sve igraci zadatka i "smecari"od igraca od kojih se jezim. Niko od njih nema 2 grama talenta za kosarku, sem fizikalija.To ne sporim da nisu ni blizu Petrusevu po talentu i napadackim sposobnostima i tu se slazemo, ali mislim da bi igrajuci zajedno sa njima i protiv njih na treninzima mnogo dobio.
Gsk133 napisao: ↑Sre Jun 30, 2021 2:55 pm Sto se tice pojacanja mogli bi Vonamejkera da dovedemo i Kalinu kao odgovor na Vajta.Skromno nema sta
Salu na stranu, ocekujem neke povratnike, neke igrace koje je trenirao Zeljko i nekog igraca koji se uopste ne pominje. Moja zelja za pleja je Kyle Allman koji je imao sjajnu sezonu u Rigi. Vrhunski napadac i preslikani Larkin po stilu igre.