Teme vezane uz regionalnu ligu
Korisnikov avatar
By MILOS OBILIC
Pa oni ne bi bili glavne opcije, treba da budu rezerve i odigraju nekih 10, 15 minuta. Mislim da bi i Edin Atic takodje bio dobro resenje. Mlad igrac, odlican skakac, moze da pogodi trojku, jedino sto je stranac. Tu je i Dalibor Ilic za koga je vreme da promeni sredinu jer u Igokei nije uspeo da se nametne previse, a fizikalije su mu odlicne.
Korisnikov avatar
By MileBL
Mislim da od Ilica nema nista, jedino da se prebaci na centarsku poziciju pa da proba nize lige, lik jos ove sezone nije ubacio trojku a igra krilo

Послато са SM-A202F помоћу Тапатока

Korisnikov avatar
By MileBL
Nema od toga nista, Nacionale kad dobije nogobulj neko vreme lezi dok kaplje kinta po ugovoru

Послато са SM-A202F помоћу Тапатока

Korisnikov avatar
By Salvatore Guliano
Suska se suska da su Jovic i Avramovic gotovi da potpisu za Zvezdu i da se pregovara oko dovodjenja nekog jakog imena tipa Bjelica, Teo.

Sa druge strane Vestermanu je istekao ugovor u Barsi, svi ga vide u Partizanu, mada ja ne bih bio nesto specijalno odusevljen njegovim dolaskom. Mada kada se pogleda ko nam je igrao pleja prethodnih godina, bio bih neskroman kada bih rekao da je Leo slab za Partizan. Mozda je on i neka mera, igrac nivoa EK, rezerva u EL, takvih mozemo naci kolko oces i takve i treba da gadjamo...

Lovernj i Veseli se provlace kao neka potencijalna imena, ali realno nisam toliko lud da poverujem da ce neko od njih da se odrekne igranja EL da bi presao da igra u Partizan za manje para...

Raduljica se pominje kao opcija za Partizan, opet mislim da nije on za ozbiljnu kosarku i rad pod Zeljkom, ali ko ce ga znati, mozda bolje resenje od domacih centara nemamo.

Tu su u prici i Micov, Gagi, Vanja, ali i mnogi drugi igraci, no sacekajmo da vidimo sta ce biti...
Korisnikov avatar
By Zex88
Vesterman da Misku podigne spomenik za zivota..

Sto se tice Zvezde, ja ocekujem eventualn Jovica sa tog spiska.. Kod Partizana, Micov,Vanja i Dragan su mi pikovi..
Korisnikov avatar
By skeske
Partizan bi trebao zapeti da dovede Musu.
Micov ne znam, zajeban temperament do zla boga, ali opet Zoc nije Djordjevic....
Mislim da je Milosavljevic pod moranje, iskusan jak, pravi vodja a to Partizanu treba.
Kod nas, nadam se Jovicu, ali i Avramovicu kao bekapu na 2. Uz to ako ostane Volden i prvi jak bek i na niskim bi veoma dobro bili popunjeni.
Korisnikov avatar
By Salvatore Guliano
Pa i ja nesto razmisljam da bih voleo da vidim Musu u Partizanu, nekako mi deluje kao igrac koji moze da da puno, a opet i da dobije puno.

Mislim da vama Volden ide, jer imate Dzonija, uz Jovica i Avramovica, on je visak tu, pogotovo ako dovodite vrhunskog skorera da menja Lojda.
By Gsk133
Hocu Kyle Allmana iz Rige na poziciji pleja. Preslikani Sejn Larkin. Pominje se i Kalinic. Bio bih prezadovoljan kada bi ga doveli. Jedan od najzahvalnijih igrača u Evropi. Pominju se čak i Jovic i Avramovic kod nas, čak i Bjelica, mada mi je nerealno skroz, osim za Avramovica. Pominju se još Leo, Vanja, Gagi, Micov, Raduljica, Veseli, Simonovic, jedan centar iz Burgosa... Očekujem da dovedemo i neke igrace koji se uopšte ne pominju.
  • 1
  • 495
  • 496
  • 497
  • 498
  • 499
  • 501
ABA fantasy

Vidi ja sam pobedio 97-95! Kakav user! :lol: