Teme vezane uz regionalnu ligu
Korisnikov avatar
By MileBL
Citam da KKP hoce dovede Dzanana Musu
Koji ce to biti musliman po redu u zadnjoj deceniji?
Ima tu nesto vise osim slucajnosti

Korisnikov avatar
By BogdanB
Potpisao je, samo neće još da se ozvaniči, šta ćeš, nije ovo srpski klub

Poslato sa FNE-NX9 pomoću Tapatoka

Korisnikov avatar
By MileBL
BogdanB napisao:Potpisao je, samo neće još da se ozvaniči, šta ćeš, nije ovo srpski klub

Jeste srpski klub ali je izgubio identitet pa sad svega vise ima a sve manje Srba
Korisnikov avatar
By Valderama
Kako mi se gadi ovaj jalovi koncept svemirskih brodova u šta su pretvoreni Zvezda i Partizan.

Nigde mladih igrača. Vukčević je morao da pobegne u NBA izjavljujući da je stanje u ekipi očajno.

Sad se na domaćem terenu cimaju protiv Budućnosti.

A naši sa 20 miliona evra budžeta završili skoro kao poslednji na evroligaškoj tabeli.

Jad i ćemer srpske košarke koja polako umire.
Korisnikov avatar
By BogdanB
Tristanova izjava je prenapumpana zbog klikova na vest, kako bi se nabila brojka.

Cimanje protiv future ne bi ni bilo, da su hteli, nego su otaljavali posao

Korisnikov avatar
By skeske
Valderama napisao: Uto Apr 30, 2024 8:34 pm Kako mi se gadi ovaj jalovi koncept svemirskih brodova u šta su pretvoreni Zvezda i Partizan.

Nigde mladih igrača. Vukčević je morao da pobegne u NBA izjavljujući da je stanje u ekipi očajno.

Sad se na domaćem terenu cimaju protiv Budućnosti.

A naši sa 20 miliona evra budžeta završili skoro kao poslednji na evroligaškoj tabeli.

Jad i ćemer srpske košarke koja polako umire.
Kakvih bolan 20 miliona. To sto je Coki nesposoban pa ne moze namaknuti ni 15 je nas poraz, ali prica od 20 je smijesna.

Nego, najbitnije mi je iskreno da nema vise sranja oko budzeta, para... Druze imas 15-20 miliona budzet, mozes napraviti F4 tim ako znas. Ako ne znas dzaba 20-25-30 miliona. Nema vise sakrivanja iza rivalstva i guranja pod tepih loseg rada.
Genralno oba tima su podbacila u EL i sami su krivi za to, los rad, losa selekcija, lose vodjenje utakmica, sve je uticalo.
  • 1
  • 996
  • 997
  • 998
  • 999
  • 1000
ABA fantasy

Vidi ja sam pobedio 97-95! Kakav user! :lol: