Teme vezane uz regionalnu ligu
By Šipurske livade
Mile Ilic nije kod sebe pricao za Djurovica i motivaciju vec kod Ace Informacije. Gledam od podkasta Luku i Kuzmu kada stignem, Jao Mila one kratke sortsove, a ponekad neku emisiju.
Korisnikov avatar
By BogdanB
Mileta slušam samo kada mi se gost svidi, tj. kada je tu neko koga bas, baš gotivim.
Pfc histerical se ne propušta, tvrde glave sve.

Poslato sa FNE-NX9 pomoću Tapatoka

By Gsk133
Kakvih sve debila ima u evroligi ovo je nestvarno. Počev od sudija, trenera i do igrača. Jbt Djus Mateo je trener Reala. Hoću i ja da budem trener Reala. Kada može ovaj debil mogu i ja i može svako. Hanga debilcina šutira 2 trojke preko ruke. Ej Hanga. Kao da sam gledao utakmicu u nekom papalelnom univerzumu. Ana Panter i Damir Javor katastrofa od sudija. Kako su pokrali Real nekim sitnim ličnim greškama i šta su dve svirali. Makabi indijanci nevidjeni. Koja je ovo košarka što graju oni. Svako igra za sebe i radi šta hoće. Ovo je katastrofa od košarke. I da osvoji moj Partizan ova košarka danas je smejurija u odnosu na košarku do 2010. Svaka budala može da igra evroligu danas.
Korisnikov avatar
By BogdanB
Najjači su ljudi koji će mu i verovati.... Mislim da ni sam ne veruje u to sto prica

Poslato sa FNE-NX9 pomoću Tapatoka

By Gsk133
Nemam gde da napišem pa ću ovde. Ovi mladi košarkaši što igraju u Nišu niko veze sa vezom nema. Neka bataljuju košarku odmah. I ako osvojimo zlato to će biti zato što i ostali veze sa vezom nemaju. Svi su anti talenti. Nema ništa od nikog, pa ni od Topića. Prva utakmica koju sam gledao, zgadilo mi se. Ovo je najgora generacija naših selekcija u mladjim kategorijama po individualnom kvalitetu unazad 20-ak godina.
Korisnikov avatar
By Lepus
Brate Grobi, slabo si ti gledao onda ostale ako ti je ova loša.

Uglavnom, odgledao sam sve naše utakmice, osim ove sinoć. Ima tu materijala. Sačekaću i finale da vidim pa ću napisati koju. Valjda će mi se dati.

Sent from my SM-N975F using Tapatalk

Korisnikov avatar
By raf
Да се овде надовежем на дискусију, пошто нема где.

Наша репрезентација У-18, танко, баш танко. Осим Топића, и он на моменте, тешко да ту има квалитета за АБА лигу, даље да не причам.

Моје мишљење (које, наравно, није ни по чему меродавно нити мора да буде исправно) је да у том узрасту 18-19 година морамо да имамо играча који може одмах да уђе у 12 у А тиму. Имамо ли то данас ? Не. Некада смо имали.

И још само ово. Наравно да млађе категорије нису мерило, треба ту још доста рада, али имамо ли играча који је доминантнан у односу на своје вршњаке ? Такође, не. Барем не у довољној мери.
Korisnikov avatar
By Zex88
Naravno da ima gde..

Slika

Послато са SM-A725F помоћу Тапатока

Korisnikov avatar
By BBBbbb
raf napisao:Да се овде надовежем на дискусију, пошто нема где.

Наша репрезентација У-18, танко, баш танко. Осим Топића, и он на моменте, тешко да ту има квалитета за АБА лигу, даље да не причам.

Моје мишљење (које, наравно, није ни по чему меродавно нити мора да буде исправно) је да у том узрасту 18-19 година морамо да имамо играча који може одмах да уђе у 12 у А тиму. Имамо ли то данас ? Не. Некада смо имали.

И још само ово. Наравно да млађе категорије нису мерило, треба ту још доста рада, али имамо ли играча који је доминантнан у односу на своје вршњаке ? Такође, не. Барем не у довољној мери.
Ako izuzmemo period 90ih kad nam dosta (buducih) reprezentativaca prebeglo za Grcku i sl., ovo sad mi deluje kao najgori period mladjih reprezentacija, sudeci na osnovu individualnog talenta. Ako ne iskoci neki late bloomer ovo ce se za nekoliko godina preslikati i na seniore, sto nas stavlja daleko od snova o medalji.
Naravno ne pomaze ni to sto nasi glavni klubovi koji su nekad izvlacili max iz mladih igraca sad lice na turske klubove - legije stranaca.
  • 1
  • 996
  • 997
  • 998
  • 999
  • 1000
ABA fantasy

Vidi ja sam pobedio 97-95! Kakav user! :lol: