Kako brat lesor tovari!
Tu je i vas forumas, tj. ja
Ovo počeli i cigani da dolaze na utakmice.. Novak đoković, strahinja stojacic i majstorovic. Kad sam njih dvojicu juče video ispod mene, reko jel moguće
Poslato sa FNE-NX9 pomoću Tapatoka
Prins je sutercina,a to sto se njegovo ime nije naslo na guglu prilikom objavljivanja Knofijeve liste nije moja greska.
Lepus napisao:To je bilo prije 40-50 godina.Jesi gledao?
Sent from my SM-N975F using Tapatalk
Valderama napisao:Jesam. Odgledao sam skoro sve podcaste Jao Mile.Lepus napisao:To je bilo prije 40-50 godina.Jesi gledao?
Prins je sutercina,a to sto se njegovo ime nije naslo na guglu prilikom objavljivanja Knofijeve liste nije moja greska.
Lepus napisao: ↑Ned Mar 26, 2023 8:13 pmKad smo kod Miletovog podkasta, meni se lično ne sviđa Mile kako vodi, ali ima nekih gostiju koje sam morao da gledam, kao što su Filip Čović, Nemanja Aleksandrov, Branko Sinđelić (najveća preporuka, najjači podkast i najjači lik sigurno). Epizoda u kojoj je Aleksadnar Ćapin bio mi je naletela na Spotify onako random i oduševio sam se likom, kakav je gospodin, a opet i time kakav je zapravo on igrač bio i kakvu je karijeru imao. Ja sam ga prvi put video i upoznao se sa njim kao igračem u Radničkom, ali dečko je bio MVP VTB lige sa Lokomotivom, igrao je sa 19 godina EL sa Krkom, igrao je 2 godine u Žalgirisu i slično... Verovatno je to zbog toga što je lik odlučio da igra za reprezentaciju Slovenije, pa nije vođen kao domaći igrač kod nas i onda se nije mnogo ljudi i medija bavilo njime.Valderama napisao:Jesam. Odgledao sam skoro sve podcaste Jao Mile.Lepus napisao:To je bilo prije 40-50 godina.Jesi gledao?