Teme vezane uz regionalnu ligu
Korisnikov avatar
By BogdanB
Kako brat lesor tovari!
Tu je i vas forumas, tj. ja :D

Ovo počeli i cigani da dolaze na utakmice.. Novak đoković, strahinja stojacic i majstorovic. Kad sam njih dvojicu juče video ispod mene, reko jel moguće

Poslato sa FNE-NX9 pomoću Tapatoka

Korisnikov avatar
By Lepus
To je bilo prije 40-50 godina.

Sent from my SM-N975F using Tapatalk

Korisnikov avatar
By Lepus
Valderama napisao:
Lepus napisao:To je bilo prije 40-50 godina. Slika

Jesi gledao? Slika :mrgreen:
Jesam. Odgledao sam skoro sve podcaste Jao Mile.

Korisnikov avatar
By Salvatore Guliano
Lepus napisao: Ned Mar 26, 2023 8:13 pm
Valderama napisao:
Lepus napisao:To je bilo prije 40-50 godina. Slika

Jesi gledao? Slika :mrgreen:
Jesam. Odgledao sam skoro sve podcaste Jao Mile.

Kad smo kod Miletovog podkasta, meni se lično ne sviđa Mile kako vodi, ali ima nekih gostiju koje sam morao da gledam, kao što su Filip Čović, Nemanja Aleksandrov, Branko Sinđelić (najveća preporuka, najjači podkast i najjači lik sigurno). Epizoda u kojoj je Aleksadnar Ćapin bio mi je naletela na Spotify onako random i oduševio sam se likom, kakav je gospodin, a opet i time kakav je zapravo on igrač bio i kakvu je karijeru imao. Ja sam ga prvi put video i upoznao se sa njim kao igračem u Radničkom, ali dečko je bio MVP VTB lige sa Lokomotivom, igrao je sa 19 godina EL sa Krkom, igrao je 2 godine u Žalgirisu i slično... Verovatno je to zbog toga što je lik odlučio da igra za reprezentaciju Slovenije, pa nije vođen kao domaći igrač kod nas i onda se nije mnogo ljudi i medija bavilo njime.

Inače, koje podkaste slušate/gledate kad pričamo o košarci?

Ja slušam redovno tri podkasta: Urbonus, 6. lična i Uručenje. Ponekad uleti i Jao Mile, jedno vreme sam slušao i Nebesku udicu, nekad mi naleti i neki Alesto. Najčešće podkaste slušam u teretani i u kolima kad idem na teren ili do posla ili tako nešto, pa mi onda s vremena na vreme ponestane materijala, ali sam počeo i neke nekošarkaške da ubacujem da sečem njima.
Korisnikov avatar
By Lepus
Meni je Mile baš ok, tako da od košarkaških slušam samo njega. Baš sam do Ćapina i stigao.

Od svih emisijam samo Srđana Radivojevića nisam odslušao do kraja, smorio me.

Sinđu svako mora odslušati, najjača emisija bez premca. Iza njega onaj menadžer što radi istočnu Evropu, Obrad Fimić. Andrija Gerić mi je isto bio zanimljiv.

• 1
  • 996
  • 997
  • 998
  • 999
  • 1000
ABA fantasy

Bez jakog Answera i Milanezije nema ni jakog Mut[…]