Teme vezane uz regionalnu ligu
Korisnikov avatar
By djordjino94
Kaznu je zasluzio, kolika je trebala biti i tu se necemo sloziti, ali sta cemo sa Vildozom, Lazicem i ako mi treba da budemo pocetak postovanja nekih pravila, ajde neka bude tako.
Korisnikov avatar
By Zex88
A na koga je Lazić krenuo pesnicama?
Lesor je i na kupu namerno udario igrača(ako poredimo sa potezom Vildoze)? I niko nije tražio suspenziju..
I posle toga je hteo da se obračunava..

Lesor se na svakom derbiju ponaša kao stoka..On je prvi da pokaže navijačima pimpek,da krene u tuču.. Uvek se on nešto zaleće..Da ne pričam ono slikanje sa transparentom protiv Petruševa i Kampaca..
Vaši su igrači skapirali da vas loži do besvesti da vređate Zvezdu i zato se tako ponašaju..

Ej,Anđušić kreće posle fazon MZT-a da vodi navijanje protiv Zvezde..Smailagić kreće sa I Zvezdu da mi ponude.. Hala cela skandira Čoviću umri?

Vrlo je jednostavno sve..Naučiti igrače da se ponašaju kao profesionalci i sve je odmah lakše..

Da li neko od njih sme,ako Željko kaže,ej nemoj da vas vidim sa megafonom ili sa transparentima,da li bi se oglušio na tu naredbu?

Послато са SM-A725F помоћу Тапатока

Korisnikov avatar
By Zex88
I da naglasim.. Pošto i to mora da se kaže..Ne opravdavam nijedan retardiran potez igrača Zvezde,a pogotovo Čovićeve emisije i pisanije..

Iskreno,više imamo mi šta da mu zamerimo za neuspešnu sezonu u EL,nego navijači Partizana..

Korisnikov avatar
By BogdanB
Andjusic sisica nije smeo da uzme sada kako je lažna opozicija napisala magnetofon. Desilo se meni ispred očiju, daju mu ali sisica se usrala i odbija.

Andjusic je to uradio na el, protiv baskonija, baš je do mene bio kada je krenuo o zvezdi pesmu i pomislio sam u tom trenutku da je ljudina, ali ustvari sisica :(

Za smajlija ne znam da je to radio

Poslato sa FNE-NX9 pomoću Tapatoka

Korisnikov avatar
By Zex88
BogdanB napisao:Andjusic sisica nije smeo da uzme sada kako je lažna opozicija napisala magnetofon. Desilo se meni ispred očiju, daju mu ali sisica se usrala i odbija.

Andjusic je to uradio na el, protiv baskonija, baš je do mene bio kada je krenuo o zvezdi pesmu i pomislio sam u tom trenutku da je ljudina, ali ustvari sisica :(

Za smajlija ne znam da je to radio

Poslato sa FNE-NX9 pomoću Tapatoka
Neko je okačio snimak na tviter gde je u fazonu,hoćemo li ovu..

Korisnikov avatar
By Salvatore Guliano
Potpuno se slažem sa tobom Žex, naučili su šta pali kod navijača i sada to rade naši stranci.

Izgleda da ih to sve loži i da jedino na taj način mogu da se svide navijačima, kao vode navijanje i slično, pre toga nije bilo... Bilo je da se ode na tribinu i pozdrave navijači, ali da se posle neke random utakmice u EL uzme megafon i vodi navjanje, mislim da nije to nikad bilo... Bilo je nakon osvajanja titule da se popnu neki igrači tipa Novica, Bogdan i slično, ali da se cela ekipa penje na tribinu i da svaki put drugi vodi navijanje, to je dokaz da smo raspuštena banda. Jer kapiten nije kapiten, kapiten nema predstavu šta znači Partizan, kapiten je bio igrač najvećeg rivala i kapiten je stranac.

Ono što priča Anđušić da im je mnogo dobra atmosfera u svlačionici, mogu da zamislim da jeste i da to izgleda vrlo zanimljivo, povezali su se, ali opet na kraju krajeva to je grupa stranih plaćenika. Nema glave i nema repa, ako mene pitate.

Mora se staviti sve to u razumne okvire, ok su provokacije i slično, ali nasilje, pogtovo onako džukački nakon utakmice čim je sudija svirao kraj je slepački. Da je hteo da ga iznabada, mogao je to da uradi onda u toku utakmice kad su se i prvi put pokačili, ovako ovo posle utakmice je bilo kaslično dripački... A onda je otrčao na tribinu, što se kaže pas koji laje ne ujeda... Meni smeta ovakvo ponašanje našeg igrača, jer će se desiti da će ga neko isprovocirati i usraće nam se u neku seriju, kao što rekoh doći će mu neki Larencakis ili tako neki pa će ga izbaciti iz serije ako se plasiramo u TOP8.

Kako bilo postupak je za osuđivanje i siguran sam da se neće na ovome završiti.
  • 1
  • 995
  • 996
  • 997
  • 998
  • 999
  • 1000
ABA fantasy

Vidi ja sam pobedio 97-95! Kakav user! :lol: