Teme vezane uz regionalnu ligu
Korisnikov avatar
By BogdanB
Jel to grobari dosli na sever pa rekli da bude okupljanje kod terazijske cesme? :D

Poslato sa HUAWEI VNS-L31 uz pomoć Tapatoka

Korisnikov avatar
By Pavac
Od ove sezone Sremska Mitrovica ima jos jednog predstavnika u kosarci. KK Podrinje ce nastupati u drugoj regionalnoj ligi sever, mislim da je to najnizi stepen takmicenja. Igrace utakmice u PSC Pinki iako sam ja ocekivao da igraju u sumarskoj skoli posto i ta sala ispunjava uslove za tako nizak stepen takmicenja.
Podrinje zapocinje ligu veceras protiv ekipe Partizan iz Šida

Srem isto igra danas, takođe kući protiv ekipe Vrbasa u prvoj ligi sever. Cuo sam da je cilj napad na drugu ligu i smatram da Sremu jeste mesto u drugoj ligi, steta sto nismo usli u KLS u sezoni 2015/2016, kad ta prilika nije iskoristena usledio je sunovrat i ispadanje opet u ovu betonjaru..
Korisnikov avatar
By Pavac
Ekipa Podrinja pobedila Partizan iz Sida 92:55

Srem izgubio od Vrbasa 75:76, iako ima jos dosta da se igra, ovo mi ne mirise na dobro. Pogotovo kad sam video da ekipu cine decurlija 99 00 01 02.. pa jbt, ne napada se visi rang sa juniorima nego sa iskusnim matorcima i par klinaca..

Послато са Redmi 5 Plus помоћу Тапатока

Korisnikov avatar
By Lucky
Kako od jednog teksta kao što je ovaj:

https://app.football-italia.net/?referr ... lia-145030

ispadne jedno neviđeno spinovanje poput ovog:

https://www.mozzartsport.com/fudbal/ves ... -je/339328

Nisam pobornik teorija zavjere - bar ne na nivou domaćeg fudbalskog blata, niti stvari posmatram crno - bijelo, ali ovakve budalaštine će nam svima doći glave vrlo brzo.

Послато са Redmi 4 помоћу Тапатока

Korisnikov avatar
By Zex88
Sve se spinuje,udara se maksimalno svuda.. Odavno je u nasem drustvu izgubljena svaka mrva normalnosti..
Korisnikov avatar
By BogdanB
Juce je bila godisnjica od ubistva ivana perovica.

Prvi put je juzna tribina izbacila transparent za njega i skandirala, a procitao sam da je ivanov ubica skandirao njegovo ime, strasno,nemam reci.

Poslato sa HUAWEI VNS-L31 uz pomoć Tapatoka

• 1
  • 967
  • 968
  • 969
  • 970
  • 971
  • 1000
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]