Teme vezane uz regionalnu ligu
By Tamerlan
Zex88 napisao:

2010 posle meča Srbija-Kamerun, dok smo išli ka Zelenom vencu, kod Ekonomskog faksa su mene i dva drugara napalo desetak njih sa štanglama, palicama.. Srećom, posle prvog udarca, ostao sam na nogama i uspeo da se izvučem.. Od tada, stalno oči i na leđima..

Poslato sa SNE-LX1 uz pomoć Tapatoka

nisam razumeo zašto su vas napali?

Korisnikov avatar
By Zex88
Valderama napisao:
Zex88 napisao:

2010 posle meča Srbija-Kamerun, dok smo išli ka Zelenom vencu, kod Ekonomskog faksa su mene i dva drugara napalo desetak njih sa štanglama, palicama.. Srećom, posle prvog udarca, ostao sam na nogama i uspeo da se izvučem.. Od tada, stalno oči i na leđima..

nisam razumeo zašto su vas napali?

Iz dosade, još su neka dva momka stradala to veče.. Jednom su razbili nos, a drugog su išutirali pre nego što su nas napali..
Mi smo naišli kad su hteli nekog dečka i devojku da mlate.. Pa su eto nas što im ometamo planove..

Korisnikov avatar
By BBBbbb

Cuveno “za koga navijate?” ?

Korisnikov avatar
By Zex88
BBBbbb napisao:

Cuveno “za koga navijate?” ?

Ovde nije ni bilo toga,samo me je opalio direktno u vrat..

Srecom,nisu udarili najistinijeg od nas trojice,on bi se preturio samo tako,djavola bi ga uspeli izvuci..

Korisnikov avatar
By Poska

Лоше си ти то чуо Одговоре, бар за овај део. Њега су његови оставили и запалили колима.

То наравно не значи да правдам било кога, већ сам рекао на ту тему шта имам, као и о нападању симпатизера.

То са заставом је било одрађено у сарадњи са полицијом, пре тога и после тога ни једном није била отворена ограда између југа и запада, из Крагујевца је било само пар ликова, а иначе лик који је све то организовао је одавде, неколико година пре тога његов ћале молио једног од људи са трибине да му не бију сина. Седели су у парку, чак су носили дуксеве неког клуба и тако били прерушени. Тада када их је упало, било их је исто колико и ових на трибини, још су имали наоружање и мурије нигде.

Кг није толико велики град, брзо се прочује.

Korisnikov avatar
By Zex88
https://twitter.com/PitBullSM7/status/1105339128932110336
Korisnikov avatar
By MileBL

Da li ste za Olimpijakos u Aba ligi?
Bolje da ne dodju jer ce se narusiti regularnost iovako na rubu regularnu ligi.

Послато са SM-J530F уз помоћ Тапатока

Korisnikov avatar
By BogdanB

Kao i da je sada regularna, ali nisam za to da dolaze

Poslato sa HUAWEI VNS-L31 uz pomoć Tapatoka

Korisnikov avatar
By Zex88

Potpisujem..

Korisnikov avatar
By Poska

После Олимпијакоса и Пао звао Новосела. :D

• 1
  • 929
  • 930
  • 931
  • 932
  • 933
  • 1000

Какав је Џонс дивљак.. Да је погодио Нана како тре[…]

KK Crvena Zvezda 26/27

Чуо сам да то спомињу.. Углавном имају тачне инфор[…]

KK Partizan 2025/26.

Sramotna sezona dozivljava svoj prirodni kraj.