Teme vezane uz regionalnu ligu
By hazarder
Velja Ilic, covek iz naroda :mrgreen: Ko li je coravog izvukao sa politickog dna, da opet raznosi seme mrznje. A da, populista krcun, onaj sto mu je cedica idol.

[BBvideo 560,340][/BBvideo]
A sta cemo sa Danilovicem koji je kako se prica ponovo pritiskao sudije?Ovoga puta je u finalu Aba lige trazio na poluvremenu da sudije promene kriterijum i da lakse dosudjuju licne greske igracima Zvezde.
Koliko je to tacno ne znam,ali zna se da su sudije preokrenule kriterijum i da je Partizan u 3 cetvrtini imao bezbroj slobodnih bacanja
By flameni
MILOS OBILIC napisao:A sta cemo sa Danilovicem koji je kako se prica ponovo pritiskao sudije?Ovoga puta je u finalu Aba lige trazio na poluvremenu da sudije promene kriterijum i da lakse dosudjuju licne greske igracima Zvezde.
Koliko je to tacno ne znam,ali zna se da su sudije preokrenule kriterijum i da je Partizan u 3 cetvrtini imao bezbroj slobodnih bacanja
Istina je 100%, javio meni zex jos u toku utakmice nego nisam hteo da sirim.
Isto to je uradio i protiv Makabija u f8 Evrolige!
Zive Sasa Danilovic, manipulator i kriminalac, Bog i batina za sudije sirom Jevrope.
By strelac
MILOS OBILIC napisao:A sta cemo sa Danilovicem koji je kako se prica ponovo pritiskao sudije?Ovoga puta je u finalu Aba lige trazio na poluvremenu da sudije promene kriterijum i da lakse dosudjuju licne greske igracima Zvezde.

:obscene-tolietclaw:
Korisnikov avatar
By Kure
Ha, ha... Otadžbinski procvetao si od kada je otvorena ova tema...

Nego familija gde si pročitao da evroligaši imaju zagarantovano igranje ABA lige bez obzira na plasman u nacionalnom prvenstvu?
Sad gledam Propozicije ABA lige za ovu sezonu i u članu 8. stav tri piše:
"8.3. Pravo igranja u natjecanju ABA lige u sezoni 2013/14 klubovi će ostvariti temeljem plasmana u nacionalnim ligama sezone 2012/13."

Jel' su menjali nešto za narednu sezonu, ili...?
By flameni
Ma to ih Tegi i Edin navlace na tanak led, a onda kad izvise bice veselo.Hocemo Megu umesto Zvezde u Evroligi, moze i Cibona il Olimpija... :D
Korisnikov avatar
By J.Erving
strelac napisao:

:obscene-tolietclaw:

glavno pitanje..

[BBvideo 560,340][/BBvideo]
Korisnikov avatar
By Kure
flameni napisao:Ma to ih Tegi i Edin navlace na tanak led, a onda kad izvise bice veselo.Hocemo Megu umesto Zvezde u Evroligi, moze i[highlight=#ffff00]Cibona il Olimpija[/highlight]... :D
Mojne njesra Otadžbinski.
Ne bi valjda više voleo janeze ili purgere u EL no komšinicu?

Đe je familija da razreši dilemu...
  • 1
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 1000

https://x.com/wojespn/status/2062868497529487644/m[…]