Teme vezane uz regionalnu ligu
Korisnikov avatar
By Salvatore Guliano
Moguće i da je to pušteno kao patka da on hoće, a da postoji neka ponuda npr. ili da je našao agent nešto gde može da ga uvalja, pa da je onda to priča puštena od strane kluba da ne bi bilo vidi kako ga se lako odrekli... Ovako je klub u mnogo boljoj situaciji, čak i da je istina skroz suprotna, pa će biti u fazonu, on je nezahvalan i dobio je šansu ali mi ništa ne možemo tu i nećemo da držimo nezadovoljnog igrača.

Deluje mi kao klasična spin priča iskreno, što je vrlo karakteristično za ova felu. O Alekseju sve najbolje mislim i znam i njega i roditelje, još iz vremena igranja za Olimpijakos.

Nego gde nam je rezervni plej? Gde je drugi centar? Je l' toliko bitan potez da li će Aleksej da ostane ili da ode u odnosu na to da naredna 3 meseca nemamo prvog pleja i da ćemo zavisiti od ludog DW, a s druge strane već mesec dana igramo bez druge opcije na centru... Moguće i da je mazanje očiju u pitanju.
Korisnikov avatar
By gramada
dogje centar ali ko Bruno Fernando o boze moj jurimo centra par meseci i dogje Bruno ha ha kakav klub smo posatli majko bozja, pleja ocigledno da nam ne treba, bem ti nesposobne
Korisnikov avatar
By Zex88
Пише се да ће Камерон Пејн бити појачање на беку..

Послато са SM-A725F помоћу Тапатока

Korisnikov avatar
By Gaja
Partizanu treba sad 2 pleja lol
Brane mu p^r iskakanjem i on zabode u centra i posle 5 sekundi tek shvati da treba da se okrene na drugu stranu. I onda slag na tortu to se desava vise puta.
Pa onda krene bez ikakvog driblinga i plana u prodor i popije bananu ili izgubi loptu kako god.
Njegovi pasovi... Na nivou igraca od 15 god.
Najmanje se nerviram kad opali trojku....
Korisnikov avatar
By gramada
ovo sa Partiyanom je prava smejurija, ne treba nam niko više smao cenrat i gayimo top 6, posle dva meseca aj ne ide nema pleja, jadni smo atrio Savić,Ostoja a boga mi i Žoc briljiraju............
Korisnikov avatar
By Zex88
Мислим да су највећи проблеми Партизана лоше одрађене припреме. Превише то било вашарски,а мало озбиљне кошарке.
Одбрана се слабо пипа,осим ако ниси Бонга. Превише нападчки оријентисана кошарка,па на моменте и дивља. Када улази,онда је то лепо за око.
На то су се надовезале повреде Милтона и Карлика и упало се мало у панику. Скор на табели је добар.
Ако долазе Пејн и Фернандо,то ће решити по мени одређне проблеме.
Пејн је добар шутер који ће донети неку креацију,али није по мени ниво Карлика. Фернандо ће донети много озбиљније дефанзивне минуте него Осетковски на 5.
Играчки,највећи проблем по мени је Џабари. Не постоји у одбрани,узима константно тешке шутеве,а концентрација му је баш ниска. А делује ми да има и вишка килограма.

Korisnikov avatar
By Antoine
Jel proverio neko kako je brat Gramada?

Antoine napisao: Kako za sada stvari stoje, večiti u donjih 5 ekipa u EL. Nažalost. Partizan će se opet vaditi na loš start zbog kasnog sklapanja ekipe (jer ne neko drugi uvek kriv za to), a Zvezda na promašena i nekompatibilna pojačanja. Nadam se da grešim, ali trenutno Zvezda može da dobije nekoga ludačkom odbranom i fizikom, rezultatom 57-55, dok se naši verovatno nadaju napadačkoj rapsodiji i jebeš centra filozofiji.
Ovako je govorio Zaratustra Antoine negde u septembru. Drago mi je da su me komšije demantovale promenom trenera i dobrom doselekcijom, mada očekujem pad u nastavku sezone kad povređeni počnu da se vraćaju, a uloge se ne definišu. I čestitam im na dovođenju potencijalnog MVP-a.

Da se vratim na temu, ko ovo nije očekivao ili previše voli Partizan da bi ga dublje analizirao, ili ga ne voli uopšte pa ga i ne zanima. Ovo može da iznenadi nekoga prve godine, ali četvrti put za redom ista priča, zabrinuo bih se za sebe da budem zatečen. "Projekat Željko Obradović" je propao. Treba biti iskren i reći da je bio potpuni promašaj, srazmerno ulaganjima i očekivanjima. Najbolji trener ikada je došao do toga da na alibi konferencijama optužuje nekoga za to što on u novembru nema tim. On, jedini koji se inače pita za sve. Funkcija Savića je sama po sebi misterija. Dovođenje dokazanih igrača koji će biti preplaćeni (Punter, LeDay, Davis, Parker... za malo Mirotić...) nije ništa donela. Skauting se sveo na to da čekamo igrače sa transfer liste. Nijedan igrač nije u Partizanu odigrao bolje nego u prethodnom klubu, a zabrinjavajuće je da su skoro svi posle nas prodisali. Nemojte upadati u zamku Ostoje da smo mi samofinansirajući, a ovi drugi na budžetu. Ogromne pare se upumpavaju u klub, uglavnom sivi novac ovdašnjih privrednika, slika i prilika same države. KKP je klasičan d.o.o, samo ne sa ograničenom, već bez ikakve odgovornosti. Jedini koji radi dobar posao iz trio fantastika je Ostoja koji uspeva da proda brend pričama o visokim ambicijama, dovođenjem još dve bombe i sličnim propagandnim materijalom. To pomaže nekome da opere pare i napuni džepove, ali nama navijačima ne baš. Željko je upao u zamku Murinja, drži ga još uvek minuli rad, ali realno je žrtva sopstvenog ega i nemogućnosti da prihvati da vreme teče mimo njega.

Sa košarkaške strane, istog sam mišljenja kao i prošle sezone - više nam je potreban još jedan plej nego centar. Pokazalo se nažalost i zašto. Pitanje svih pitanja je kako to da bez Karlika ne možemo da dobijemo FMP koji smo dobili pre nakoliko meseci sa Washingtonom i sinovima? Damoklov mač nam je visio na glavom od početka sezone, povrede Karlika, Bonge ili Sterlinga su bile jasni scenariji za put u propast. I nažalost tako i bi. Krizni menadžment ne postoji, mi smo JOŠ UVEK na tržištu za beka, ali nesposobnost menadžmenta propušta neke igrače kao što su Butler ili Dinwiddie koji bi doneli instant rezultat, koliko sam načuo, blizu smo da propustimo i Payne-a, što znači da nam sledi preplaćivanje nekog Calathesa. Od leta čekamo NBA cut da bismo doveli Bassey-a, da bismo dočekali Bruna za kojeg plaćamo obeštećenje i pozamašnu platu. Nisam siguran da vredi 1.5 miliona po sezoni. Ozbiljan klub bi krizu rešio otkazom Jabariju.

@zex Po meni, Payne je nivo iznad Calika.

Da završim u optimističkom duhu: od ponedeljka nas čeka lepše vreme, kažu ide do 22 stepena.
Korisnikov avatar
By Zex88
Не знам,ја Пејна баш не готивим,још од кад је скинуо рибу Квинсију Милеру

Мислим да за ваш систем више одговара Карлик. Али ајде видећемо да ли ће уопште и доћи. Оно што је проблематично што вам иде дупло коло,а ви још ништа не решавате.
Нама ће морати Батлер на терен због повреде Нворе.

Korisnikov avatar
By gramada
Antoine napisao: Ned Okt 26, 2025 9:27 am Jel proverio neko kako je brat Gramada?

Antoine napisao: Kako za sada stvari stoje, večiti u donjih 5 ekipa u EL. Nažalost. Partizan će se opet vaditi na loš start zbog kasnog sklapanja ekipe (jer ne neko drugi uvek kriv za to), a Zvezda na promašena i nekompatibilna pojačanja. Nadam se da grešim, ali trenutno Zvezda može da dobije nekoga ludačkom odbranom i fizikom, rezultatom 57-55, dok se naši verovatno nadaju napadačkoj rapsodiji i jebeš centra filozofiji.
Ovako je govorio Zaratustra Antoine negde u septembru. Drago mi je da su me komšije demantovale promenom trenera i dobrom doselekcijom, mada očekujem pad u nastavku sezone kad povređeni počnu da se vraćaju, a uloge se ne definišu. I čestitam im na dovođenju potencijalnog MVP-a.

Da se vratim na temu, ko ovo nije očekivao ili previše voli Partizan da bi ga dublje analizirao, ili ga ne voli uopšte pa ga i ne zanima. Ovo može da iznenadi nekoga prve godine, ali četvrti put za redom ista priča, zabrinuo bih se za sebe da budem zatečen. "Projekat Željko Obradović" je propao. Treba biti iskren i reći da je bio potpuni promašaj, srazmerno ulaganjima i očekivanjima. Najbolji trener ikada je došao do toga da na alibi konferencijama optužuje nekoga za to što on u novembru nema tim. On, jedini koji se inače pita za sve. Funkcija Savića je sama po sebi misterija. Dovođenje dokazanih igrača koji će biti preplaćeni (Punter, LeDay, Davis, Parker... za malo Mirotić...) nije ništa donela. Skauting se sveo na to da čekamo igrače sa transfer liste. Nijedan igrač nije u Partizanu odigrao bolje nego u prethodnom klubu, a zabrinjavajuće je da su skoro svi posle nas prodisali. Nemojte upadati u zamku Ostoje da smo mi samofinansirajući, a ovi drugi na budžetu. Ogromne pare se upumpavaju u klub, uglavnom sivi novac ovdašnjih privrednika, slika i prilika same države. KKP je klasičan d.o.o, samo ne sa ograničenom, već bez ikakve odgovornosti. Jedini koji radi dobar posao iz trio fantastika je Ostoja koji uspeva da proda brend pričama o visokim ambicijama, dovođenjem još dve bombe i sličnim propagandnim materijalom. To pomaže nekome da opere pare i napuni džepove, ali nama navijačima ne baš. Željko je upao u zamku Murinja, drži ga još uvek minuli rad, ali realno je žrtva sopstvenog ega i nemogućnosti da prihvati da vreme teče mimo njega.

Sa košarkaške strane, istog sam mišljenja kao i prošle sezone - više nam je potreban još jedan plej nego centar. Pokazalo se nažalost i zašto. Pitanje svih pitanja je kako to da bez Karlika ne možemo da dobijemo FMP koji smo dobili pre nakoliko meseci sa Washingtonom i sinovima? Damoklov mač nam je visio na glavom od početka sezone, povrede Karlika, Bonge ili Sterlinga su bile jasni scenariji za put u propast. I nažalost tako i bi. Krizni menadžment ne postoji, mi smo JOŠ UVEK na tržištu za beka, ali nesposobnost menadžmenta propušta neke igrače kao što su Butler ili Dinwiddie koji bi doneli instant rezultat, koliko sam načuo, blizu smo da propustimo i Payne-a, što znači da nam sledi preplaćivanje nekog Calathesa. Od leta čekamo NBA cut da bismo doveli Bassey-a, da bismo dočekali Bruna za kojeg plaćamo obeštećenje i pozamašnu platu. Nisam siguran da vredi 1.5 miliona po sezoni. Ozbiljan klub bi krizu rešio otkazom Jabariju.

@zex Po meni, Payne je nivo iznad Calika.

Da završim u optimističkom duhu: od ponedeljka nas čeka lepše vreme, kažu ide do 22 stepena.
Ja licno fala Bogu dobro sam

Ovo sto si napisao u vezi kluba 101% , sve si dobro reko i jeste tako...
Korisnikov avatar
By gramada
Zex88 napisao: Sub Okt 25, 2025 8:33 pm Мислим да су највећи проблеми Партизана лоше одрађене припреме. Превише то било вашарски,а мало озбиљне кошарке.
Одбрана се слабо пипа,осим ако ниси Бонга. Превише нападчки оријентисана кошарка,па на моменте и дивља. Када улази,онда је то лепо за око.
На то су се надовезале повреде Милтона и Карлика и упало се мало у панику. Скор на табели је добар.
Ако долазе Пејн и Фернандо,то ће решити по мени одређне проблеме.
Пејн је добар шутер који ће донети неку креацију,али није по мени ниво Карлика. Фернандо ће донети много озбиљније дефанзивне минуте него Осетковски на 5.
Играчки,највећи проблем по мени је Џабари. Не постоји у одбрани,узима константно тешке шутеве,а концентрација му је баш ниска. А делује ми да има и вишка килограма.

Mi smo postali biznis klub promocija Australija itd. dobro si reko, najjace je kad kaze Zoc samo nam treba centar ostalo imamo kad sad od jednom nemamo bekove a on licno je zajebao sa Nikilinom i Lundbergom, kakvi takvi sad bi se nasli u ovoj situaciji sa Karlikom
  • 1
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 26
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]