Teme vezane uz regionalnu ligu
By Jaycee Carroll
AJDEEEE BREEE!!

O MZT TE SAKAME,RODEN SUM JAS,CEL PLAVO BEL TI SI MOJOT SVET,I NIKOGAS NEMA DA SI SAM,I DA ZAMINAM,JAS SRCEVO TI GO OSTAVAM!!!!!!!!!NANANANANA
Korisnikov avatar
By student_prava
Jaycee Carroll napisao:AJDEEEE BREEE!!

O MZT TE SAKAME,RODEN SUM JAS,CEL PLAVO BEL TI SI MOJOT SVET,I NIKOGAS NEMA DA SI SAM,I DA ZAMINAM,JAS SRCEVO TI GO OSTAVAM!!!!!!!!!NANANANANA
Kobro Kumanovska dosta poena dao za sad Mzt vidim po statistici,finu ekipicu su napravili
Korisnikov avatar
By Gale
Odgledao sam juče i Zvezda - Radnički, i posle toga, dobrim delom, i Igokea- Cibona.

Zvezda - Radnički je bila odlična utakmica, baš mi je lepo legla. Dinamika te utakmice je valjala. Zvezda je u startu imala priličan problem u def skoku, pa sam očekivao da će biti neizvesno, ali kasnije je prosto pregazila Radnički. Rakoč je kidao, Skot takođe bio dobar, Nelson se nakačio malo Vajtu, malo Ćapinu, kako je kad bilo potrebe. No, ostao sam pod utiskom da Radnički gubi jer mu centarska linija ama ništa ne valja. Mnogo lako, prelako,budu izgurani iz reketa, i onda samo ostaje pitanje ko će odakle šutirati - a to mi nekako deljuje kao "nuđenje" za poraz.
Drugi, takođe laički utisak je da petorka sa Markovićem i Ćapinom nema previše smisla, tim pre, što je meni i sama pojava Stivena Markovića na terenu prilično besmislena.
Ne kapiram zašto nije dovedeno neko mesište da se malo gura i bije u reketu?
Sa druge strane, odličan utisak mi je ostavio Cvele. Raško, Savović i ostali su odradili manje- više ono što redovno odrađuju, i to je bilo dovoljno.

Igokea- Cibona - uprkos velikom broju poena, utakmica mi uopšte nije bila tako zanimljiva. Cibona mi je delovala jače nego ranije. Iako je na kraju primila 90p,
u onim delovima utakmice koje sam gledao bilo je muke sa njom. Naprimer, dva minuta pred kraj, Cibona je bila u seriji, došla je na -6. Napad Igokee nije vodio nikud,svodio se na kruženje vrućeg krompira, koji je uvaljen Joroviću - ali je Jorović dao trojku preko ruke, i time je utakmica rešena.
Sama Igokeaa je jako, jako zeznuta. Furaju raznorazna rešenja, a kada se jednom Edvards dozove sebi, deluje mi da će imati otvorene sve moguće načine napada, i biti ono što je npr. Radnički trebao da bude. Mislio sam da će da "padnu" posle par kola, ali sada ih se već plašim.
Korisnikov avatar
By MileBL
Treba ocekivati da se Union Olimpija ukljuci u borbu za vrh tabele jer imaju dosta dobar raspored utakmica, a i prilicno su dobra ekipa.
By Jaycee Carroll
Odlozen mec MZT - Cibona koji je trebao da se odigra sutra.Cibosi zbog magle nisu mogli da doputuju u Skoplju.
By Jaycee Carroll
Popravili su se dosta iskreno da ti kazem,Smush Parker je doneo novog kvaliteta kod Cibosa,ali ocekujem da ih dobijemo.Pazi sad,MZT trazi da se mec pomeri za dan-dva(sreda ili cetvrtak) kako bi sa busem mogli oni da dodju,zato sto je i MZT putovao u Splitu,Zadru autobusem,dok Cibona trazi da se mec odigra sledece nedelje,a nama hala nije tad slobodna,tako da ocekujem u toku dana da se nasi dogovore oko odigravanje meca.
By skopje_1966
Jaycee Carroll napisao:Popravili su se dosta iskreno da ti kazem,Smush Parker je doneo novog kvaliteta kod Cibosa,ali ocekujem da ih dobijemo.Pazi sad,MZT trazi da se mec pomeri za dan-dva(sreda ili cetvrtak) kako bi sa busem mogli oni da dodju,zato sto je i MZT putovao u Splitu,Zadru autobusem,dok Cibona trazi da se mec odigra sledece nedelje,a nama hala nije tad slobodna,tako da ocekujem u toku dana da se nasi dogovore oko odigravanje meca.
Inace avion iz Zagreba u kojem su trebali da budu košarkaši Ciibone uredno je sleteo na skopski aerodrom , danas u 15.55. A i da nije, problem sa maglom se godinama rešava preusmerivanjem aviona na ohridski ili eventualno prištinski aerodrom.Kako god da je let bi se realizovao kao što jeste i oni bi vec bili u Skoplju .Sasvim neopravdano odlaganje utakmice i to ne za sredu več za četvrtak. Pa da su peške krenuli stigli bi do srede. Ne bi bilo nikakvih problema da nama sledece gostovanje nije u Širokom pa sumnjam da ce to proci bez poslidice po naš tim na gostovanju i da ovo odlaganje nije slučajno. Ovako cemo morati da odmah posle utakmice uletimo u autobus i kako bi stigli na sledeču utakmicu Bogu iza leđa.
  • 1
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 515

Види га Ске :) Дакле идемо на Барсу,па евентуално[…]