Teme vezane uz regionalnu ligu
By kosta76
hahahhahahahhahahahhahahahahahah Tema je odlicna. :clap: :lol: :lol: :lol:
P.S...Necu da se mesam jer vidim da je ekipa odmah nasla zajednicki jezik i dobro se provodi. :D Citam i cepam se od smeha :lol: Uzivajte ljudi u zezanju i sami uredjujte temu. Nadam se da ce ovo opustiti pricu na ostalim temama i da ce svi imati priliku da kazu jedni drugima sta misle o odredjenim pitanjima bez moje cenzure :lol: :D :obscene-drinkingcheers:
By strelac
alekssandar napisao:A za MO i Knofija, caj od Drobnjakovih slicica, dva puta dnevno, ujutru i uvece. :)
obavezno pevusi uz caj:

sliku tvoju ljubim
sapcem tvoje ime
nezaboravime :lol:
By mickey
Svojevremeno nakon finala kupa i PP aparata spomenuh "spavače" koji reaguju u momentu kada Partizan preti da preokrene utakmicu (prvo vođstvo Partizana na oko 32:30 bačeni su prvi predmeti na teren i desio se prvi prekid, svi znamo nastavak...). Neki su odmah skočili da zatru teoriju zavere. Poslednjim saopštenjem gsn čovića o postojanju "spavača" Beloševića &comp samo mi daje za pravo, jer kod nas je poznata ona narodna "Klin se klinom izbija", u ovom konkretnom slučaju na "spavače" iz cia, bia, mosad udariš "spavačem" sa PP aparatom i anuliraš ih. :dance: :D :D :D
P.S. Zadržavam autorska prava na "spavače"
Molder
By flameni
Otvaram front istomisljenika pod nazivom - Svi mi koji mislimo da sampion ABA i prvoplasirani iz regularnog dela treba da igraju Evroligu!
Naime, svojim rezultatima KKCZBG ni na koji nacin nije zasluzila da igra Evroligu.Interpretacija pravila celnika ABA lige jos jednom je pokazala da su vladari iz KKCZBG majstori zakulisnih radnji.Svesni da ce izgubiti trofej, trazili su promenu pravila.
Zasto se sada ne preti tuzbama protiv ABA lige?
Nebojsa Covic je esencija zla, a njegovi branioci su samo zrtve jake kampanje koju vodi ovo otelotvorenje djavola.
Imamo primer Zexa, i tacno cemo tu pokazati, sta se desaav kada isterate djavola iz normalnog navijaca.
Do konacne pobede.Duhom institucije i egzorcizmom protiv Covica!

Recnik izraza koje mozete koristiti u ovoj borbi, pre svega sa Zexom

the power of christ compels you = skok u napadu, borba bre
odrekni se djavola = ovo nije prava Zvezda
greh = pominjanje gepeka
jeres = verovanje da postoji neko posteniji od Partizana
sekta = navijaci Zvezde koji vole Cokija
djavo = Covic
Isus = Dule
sv.Petar = Danilovic
Juda = Milan Gurovic
djavolji segrt = Nesa Ilic
Juda na vlasti = Vucic
unutrasnji nemir = Drobnjakova trojka

Postupno cemo doradjivati i prosirivati ovaj recnik.
Sta je bitno za pocetak?
Cuvajte se provokacija.Zex mucki real je poput Covic lopov nereal, uspeo da izvezba moc provokacije.Imajte uvek u vidu da je to jedna mlada dusa, koja nije kriva sto je zaposednuta i za cije izlecenje ima nade.Takodje, kada isterujete djavola uzivo, sklonite sve pp aparate u blizini.Djavo i ako voli vatru, cesto koristi priliku da sakrije svoje tragove tim aparatima, i onda cete se ulepiti u pokusaju da stignete djavola.
Borite se do kraja, budite svesni da nije poenta samo navijati Partizan, vec izvesti zavedene na pravi put.Kao sto je Stefan Nemanja pokrstavao, tako cemo i mi da preobracujemo.Samo napred, braco Grobari, i braco Delije zavedeni od djavola koji cete postati Grobari.
Korisnikov avatar
By Zex88
Hahahahaha...
Ali za Nesu Ilica.. :D

Mrzi me sad da se grudvam,tek sam se probudio,ali ako dobijemo veceras.. :D
  • 1
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 1000