Teme vezane uz regionalnu ligu
Korisnikov avatar
By skeske
Na kraju obije serije po 2:0... Igokea se samoubila jednom uzasnom utakmicom sa gomilom gresaka... Sa druge strane FMP se takodje samoubio sa greskama koje su kulminirale na kraju.
Sve u svemu, mogla bi oba polufinala otici u majstorice.
Korisnikov avatar
By Salvatore Guliano
Pa nekako i očekivano da bude 2-0, nakon prvih utakmica, ipak je razlika u kvalitetu i iskustvu prisutna i presudna u ovim duelima bila.

Što se tiče Zlatibora, kao što rekoh juče, vrlo je bilo očekivano po svim rezultatima plej auta iz prošlih godina, kada je jedan buđavi Split unakazio Sparse sa 20ak, bilo je i za očekivati da će ovako nekako proći Zlatibor, pogotovo što nije igrao sa najgorim timom iz prve lige, već sa Borcem koji je na kraju bio 11. Ne verujem ni da bi protiv Krke imali nešto lakši zadatak, iskreno, no nikad se ne zna... Mislim da su momci iz Zlatibora zaslužili plasman i da su uradili odličan posao ove godine, osvojili su Super ligu Srbije i ABA2, u doigravanju su pokazali zube, ostaje im još KLS. Svakako odlična sezona.

Ništa, slede nam polufinala Zvezda-Olimpija i Partizan-Budućnost. Šta mislite o parovima, je l' može neko večite da iznenadi?
Korisnikov avatar
By skeske
Potrebno je prvo vidjeti kojoj ekipi je ova pauza manje prijala. Zvezda ima tim koji zna igrati plejof, ali ima i protivnika u naponu forme sa odlicnim individualcima i velikim ofanzivnim potencijalom. Sa druge strane imamo Partizan koji nema tim za neku plejof seriju na noz, ali i Buducnost je slabija nego sam ocekivao.... Tako da ocekujem da svaki tim zadrzi svoj teren i da rezultati budu po 2-1 u obije utakmice-
Korisnikov avatar
By MileBL
Realno sve kad se sagleda sve osim nase titule je iznenadjenje, nasim "matorcima" je ova pauza bas prijala, vjerujem da su se odmorili, pripremili taktiku i sad samo preostaje pun gas
Korisnikov avatar
By Zex88
Mora i atmosfera linca da bude ukljucena

Послато са SM-A725F помоћу Тапатока

Korisnikov avatar
By MileBL
Sta ja znam, u svakom poslu treba biti inovativan, tako da treba napraviti iskorak u odnosu na atmosferu linca
Korisnikov avatar
By Zex88
Hrvati poslali svojim klubovima dopis da se izjasne da li zele da napuste Jadransku ligu i da predju u Alpsku ligu.. :lol:

Slika
Korisnikov avatar
By MileBL
Ako bude raspad, Slovenci i Hrvati ce skupa
Problem kod Cibone, Zadra i Splita je sto nema nekog privatnog sponzora koji ce imati interes reklame na balkanu kao sto ima Cedevita, oni su prepusteni HKS-u i gradovima odakle dolaze a tu preovladava neka ideja jake hrvatske lige
  • 1
  • 497
  • 498
  • 499
  • 500
  • 501
  • 515

Калина је баш успорио.. Изгледа да га полако сти[…]